Redemption (Greek Translation)

By Barbara_Gagani

142K 14.4K 1.6K

Ένα κορίτσι μου είπε κάποτε να προσέχω όταν προσπαθώ να φτιάξω ένα ραγισμένο άτομο γιατί μπορεί να κοπώ ο ίδι... More

Σημείωση
Πρόλογος
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Όχι κεφάλαιο!!!
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Ας ξεμπερδευτούμε
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Ας ξεμπερδευτούμε (part 2)
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
Κεφάλαιο 73
Κεφάλαιο 74
Κεφάλαιο 75 (Part 1)
Κεφάλαιο 75 (part 2)
Κεφάλαιο 76
Κεφάλαιο 77
Κεφάλαιο 78
Κεφάλαιο 79 (ΕΠΙΛΟΓΗ 1)
Κεφάλαιο 79 (ΕΠΙΛΟΓΗ 2)
Σημείωση τέλους <3

Κεφάλαιο 72

978 124 3
By Barbara_Gagani

Οποιοσδήποτε ήταν έξω έσκυψε γρήγορα στον ήχο του όπλου.

Άκουσα μια κραυγή και το αμάξι του Harry άρχιζε να κινείται μπροστά.

Ο Harry έπιασε το χέρι μου και με τράβηξε μακριά από τα φώτα των εισβολέων. Με έσπρωξε στο πίσω κάθισμα και ακολούθησε, χτυπώντας την πόρτα του αμαξιού από πίσω μας.

"Πάτα γκάζι!" φώναξε στον Ashton που τώρα ήταν στην θέση του οδηγού και το αμάξι πέταξε μπροστά.

"Σκατά," ο Niall έβρισε και πήδησε στην θέση δίπλα μου, κρατώντας μια λεπτή βαλιτσούλα. Χρησιμοποίησε τον αντίχειρα του και γύρισε τον κωδικό βάζοντας τον, μετά το πάτησε για να ανοίξει που εμφάνισε δύο όπλα. "Πάρε ένα, γρήγορα."

Ο Harry ήρθε προς τα εμένα και έβγαλε ένα έξω. Έπιασε ένα κουτί σε μέγεθος περιοδικού και παίρνοντας μερικές σφαίρες γέμισε το όπλο του. Γύρισε από την θέση του και πήγε στην ηλιοροφή του αμαξιού την οποία δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι υπήρχε γιατί ήταν κλειστή στην αρχή.  

"Περίμενε, περίμενε, περίμενε," ο Ashton φώναξε. "Όχι τώρα! Άσε με να προσπαθήσω να γυρίσω από την άλλη!"

"Όχι, χρειάζεται να τους πυροβολήσω τώρα γιατί αλλιώς θα συνεχίσουν να μας ακολουθούν," ο Harry είπε με δυνατή φωνή. Ακούμπησε το όπλο στην οροφή του αμαξιού και εκτόξευσε μια σφαίρα. Χτύπησε στον καθρέφτη του άλλου αμαξιού ακριβώς πριν ο εχθρός ρίξει μια ντουζίνα σφαίρες με την πρώτη. Οι σφαίρες χτύπησαν την δεξιά πλευρά του οχήματος μας κάτω δεξιά, σπάζοντας το φως.

Σκόπευαν να σκοτώσουν τον Ashton πρώτο για να σταματήσει το αμάξι.

"Έχουν ηλίθια πολυβόλα," ο Niall είπε και έβρισε. Δίστασε αλλά μετά γύρισε και πήγε στο πίσω μέρος του αμαξιού.

"Τι στο διάολο κάνεις;" ο Harry φώναξε. Άλλος ένας ψεκασμός από σφαίρες χτύπησαν το όχημα. Το αμάξι αναπήδησε, ταλαντευόταν κάθε δύο δευτερόλεπτα. Χτύπησαν την ρόδα μας.

"Ώρα να φέρουμε τα μεγάλα όπλα," ο Niall είπε και χτύπησε το κεφάλι του πάνω μου. "Κυριολεκτικά." Θα τον χαστούκιζα εκείνη την στιγμή αλλά άλλος ένας γύρος από σφαίρες χτύπησε το πλάι από το βαν μας όπως ο Ashton γύρισε το αμάξι αριστερά χωρίς να μπορεί να το ελέγξει εξαιτίας του σκασμένου λάστιχου.

"Δεν θα τα καταφέρουμε!" ο Ashton ούρλιαξε. Έδειχνε υπερβολικά τσαντισμένος.

"Μείνε χαμηλά, Evelyn," ο Harry είπε και ακούστηκε εκπληκτικά χαλαρός όπως πυροβολούσε με το όπλο του το άλλο όχημα, οι φλέβες είχαν πεταχτεί στο δέρμα του, οι δικέφαλοι του είχαν τεντωθεί. Ο Niall ήταν ακόμη απασχολημένος προσπαθώντας να πάρει τα μεγαλύτερα όπλα από όπου στο διάολο και αν τα κρατούσε.

Έριξα μια ματιά μετά από πάνω στην θέση μου και είδα τον Niall να είναι σκυφτός και να φανερώνει κάτι μεγάλα όπλα το ένα ακριβώς δίπλα από το άλλο, καλυμμένα με ένα γκρι αφρολέξ.

"Niall, που είναι τα όπλα;" ο Harry φώναξε.

Ο Niall ανταποκρίθηκε με το να πετάξει ένα πολύ τεράστιο όπλο στον Harry, που με το ζόρι το έπιασε με τα δύο χέρια. Ο Harry τον αγριοκοίταξε και μετά έβγαλε τα χέρια του πάλι έξω.

"Άσε με να βοηθήσω," κάλεσα στον Niall.

"Με τίποτα, πριγκίπισσα. Δεν θα σε θέλαμε να πάθεις κακό." ο Harry αποκρίθηκε πριν καν ο Niall ανοίξει τα χείλη του.

"Μα--"

Ο Harry μου έδωσε ένα βλέμμα, σηκώνοντας τα φρύδια του και έκλεισα το στόμα μου.

"Evelyn," ο Ashton φώναξε από μπροστά, "πάρε το τιμόνι!"

"Με. Τίποτα!" ο Harry φώναξε, ταυτόχρονα πυροβολώντας σε κάθε λέξη.

"Θα τα σκατώσεις χωρίς εμένα." ο Ashton πήγε στην πίσω θέση. Αναφώνησα όπως το αμάξι πήρε μια απότομη δεξιά στροφή μόνο του, χάνοντας την ταχύτητα του. Ο Niall και ο Harry δεν ανταποκρίθηκαν καθόλου σαν να ήταν εντελώς φυσιολογικό ο οδηγός να αφήνει το τιμόνι.

Έριξα τον εαυτό μου μπροστά και έπιασα σφιχτά το τιμόνι με τα χέρια μου. Το αμάξι τινάχτηκε και τσίριξε αλλά κρατήθηκε. Πίεσα το πόδι μου στο γκάζι και το αμάξι τινάχτηκε μπροστά.

Σειρές από σφαίρες χτυπάνε το αμάξι κάνοντας ήχους κλικ και το περιστατικό μπουμ από το τεράστιο όπλο του Harry. Μοιάζει σαν όλοι οι αντιπάλοι εκτός από έναν να σταμάτησαν να χρησιμοποιούν πολυβόλα.

Έριξα το βλέμμα μου στον πλαϊνό καθρέφτη του αμαξιού και είδα τις σπίθες της φωτιάς από το όπλο του εχθρού ακριβώς πριν κάτι κάνει το όχημα να κουνηθεί πιο μπροστά.

"Πιο γρήγορα," ο Ashton και ο Niall φώναξαν μαζί και επιτάχυνα το οδήγημα. Χτύπησαν το πίσω μέρος μας.

"Evelyn!" ο Harry κάλεσε. Κατάπια και έσφιξα το τιμόνι όσο μιλούσε. Δεν μπορούσα όμως να καταλάβω τι έλεγε.

"Τι είπες;" φώναξα.

"Στην μέση, οδήγησε στην μεσαία λωρίδα!" φώναξε,ήταν πολύ αργά. Το αμάξι από πίσω μας--ένα μαύρο μοντέλο--πήγε προς το πλάι μας. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα έναν άντρα, πιθανών κοντά στα τριάντα. Είχε μακριά μαύρα μαλλιά που έφταναν μέχρι τους ώμους του με μια κοτσίδα στο χοντρό κεφάλι του. Είχε ένα μαύρο μπλουζάκι  και γουρλωμένα μαύρα μάτια. Το βλέμμα μου γύρισε στο όπλο στα χέρια του και τα μάτια μου γούρλωσαν όταν πυροβόλησε.

Άκουσα τον Harry να φωνάζει αλλά εγώ ήμουν ήδη σκυμμένη κάτω στην πόρτα όπως η σφαίρα χτύπησε το παράθυρο μου και ακούστηκε άλλος ένας χτύπος  στο πλάι του αυτοκινήτου.  

"Σκατά," φώναξα και συγκεντρώθηκα στο να κρατήσω το αμάξι να πηγαίνει σε μια κατεύθυνση. Άλλο ένα βαρύ μπουμ αντήχησε στο πλάι του αμαξιού και το αμάξι έγειρε για ένα δευτερόλεπτο.

Τα λάστιχα έκαναν έναν οξέο ήχο αλλά κράτησα το πόδι μου στο γκάζι. Άκουσα μια φωνή να έρχεται από τα δεξιά--από το άλλο αμάξι.Το παράθυρο του ήταν ανοιχτό και προσπαθούσαν να με πυροβολήσουν.

Το άλλο αμάξι έσπρωχνε προς το πλάι πιέζοντας το δικό μου--όχι τεχνικά δικό μου αμάξι αλλά τέλος πάντων-- και το όχημα μας έκανε ένα γδούπο όπως και οι δύο αριστερές ρόδες χτύπησαν στην άκρη του δρόμου σε πετρώδες επιφάνεια. Άκουσα τον Harry να ουρλιάζει και κοιταξα πίσω. Το όπλο του έπεσε από τα χέρια του.

Περισσότερες σφαίρες χτύπησαν το παράθυρο και ήταν βαριά κατεστραμμένο. Το παράθυρο ήταν τώρα ευαίσθητο και η επόμενη σφαίρα θα έμπαινε μέσα.

Κοίταξα για ένα δευτερόλεπτο όταν ο άντρα πυροβόλησε. Έσκυψα κάτω: αστόχησε, στοχεύοντας πολύ ψηλά.

Ο άντρας ούρλιαξε κάτι και έβγαλε το κεφάλι του έξω από το παράθυρο.

"Niall," ο Harry είπε, ο Niall ήδη κρατώντας άλλο ένα μεγάλο όπλο. Ήταν τώρα μια θέση πίσω μου, το παράθυρο μόνο ανοιχτό 8 εκατοστά ή λιγότερο για να ακουμπήσει το όπλο του και να πυροβολήσει από εκεί.

Το άλλο αμάξι έκοψε ταχύτητα και χτύπησε το όπλο του στο πλάι και το έσπρωξε πίσω μέσα. Χτύπησε τον Niall στο πρόσωπο και έπεσε πίσω ακουμπώντας το πρόσωπο του. Το σαγόνι του χαμήλωσε και ούρλιαξε κάτι που δεν μπορούσα να ακούσω πάνω από τους ήχους από τις ρόδες, τις άλλες φωνές και τους πυροβολισμούς.

Ο Ashton προσπαθούσε να πιάσει για άλλα όπλα στο όχημα και ο Harry έσκυψε κάτω για να πιάσει το όπλο που του έπεσε.

Η μυρωδιά καμένου καουτσούκ και λαδιού χτύπησε τις αισθήσεις μου και παρέμεινα χαμηλά δίπλα από το παράθυρο. Γύρισα το τιμόνι προς τα δεξιά προσπαθώντας να σπρώξω το άλλο αμάξι μακριά.

Ούρλιαξα με θυμό, χρησιμοποιώντας ένα χέρι για να κρατάω το τιμόνι, προσπαθώντας με το άλλο μου χέρι να πιάσω το όπλο μου. Ήταν μόνο μερικά 3 εκατοστά μακριά από τα δάχτυλα μου. Κοίταξα πίσω και μπροστά μια στο τιμόνι και μία στο όπλο.

"Όχι," ο Harry φώναξε. "Μην το κάνεις Evelyn!"

Χρησιμοποίησα και τα δύο μου χέρια για να γυρίσω το τιμόνι ελαφρά αριστερά, κάνοντας καθόλου χώρο ανάμεσα στα δύο βαν, μετά επίτηδες γύρισα το τιμόνι προς τα δεξιά, πέφτοντας πάνω στο άλλο αμάξι . Με το ζόρι κουνήθηκε, αλλά έκοψα ταχύτητα και προσπάθησα ξανά. Το αμάξι τους τσίριξε και κουνήθηκε πιο κοντά στην άκρη του δρόμου, συν το ότι το αμάξι μας δεν ήταν  μισό έξω και μισό μέσα από τον δρόμο πια.

Άφησα το τιμόνι και έπιασα το όπλο μου. Όταν έκατσα πίσω στην θέση μου, κατευθείαν πιάνοντας την ρόδα, το άλλο αμάξι ήταν εντελώς πιεσμένο ενάντια στο δικό μας.

Ο άντρας από το άλλο αμάξι είχε το στέρνο του πάνω στο παράθυρο, τα μάτια του ένα χρώμα του κακού, γεμάτα με θυμό. Πυροβόλησε τρεις φορές, με το ζόρι αστόχησε. Ένιωσα μια σφαίρα να πέφτει πάνω στις άκρες των μαλλιών και ξεκλείδωσα την ασφάλεια του όπλου  μου.

Το παράθυρο ήταν τώρα θρυμματισμένο. Του πήρε πολλές βολές, προφανώς γιατί ήταν σχεδιασμένο να αντέχει σφαίρες, απλά όχι για πάντα. Έμοιαζε σαν μια λεπτή στρώση πλαστικού κρατούσε τα κομμάτια μαζί, τρύπες στα ενδιάμεσα.

"Γαμημένη σκύλα!" ο άντρας πετάχτηκε, τρέμοντας από θυμό. Δεν κρατούσε πια όπλο, μάλλον του έπεσε όταν χτύπησα το αμάξι μας με το δικό του.

Το κοιταξα με την ίδια ποσότητα θυμού στα μάτια μου, μετά σήκωσα το όπλο μου.

"Μην βρίζεις, παλιομαλάκα," φώναξα και πάτησα την σκανδάλη.

Μια κοφτερή δόνηση έτρεξε στο χέρι μου και το όπλο πυροβόλησε με εμένα με το ζόρι να το κρατάω. Η σφαίρα πήγε στο κρανίο του άντρα ακριβώς πάνω από το αριστερό του φρύδι και υποχώρησε μακριά από το παράθυρο. Το σώμα του έπεσε στον δρόμο και μάλλον πάνω στο τιμόνι γιατί τώρα το όχημα αναπήδησε, προφανώς ο οδηγός πάτησε το φρένο για μερικά δευτερόλεπτα και έτσι το αμάξι ήταν ένα μέτρο περίπου πιο πίσω.

Ο Harry και ο Ashton πυροβολούσαν με τα όπλα τους σαν τρελοί, στοχεύοντας την ρόδα ή τον οδηγό, μάλλον. Μερικά δευτερόλεπτα πέρασαν όταν ακούστηκε ένας κρότος και ένας τσιριχτός ήχος.

Το αμάξι από πίσω ξαφνικά σταμάτησε και πριν βρω χρόνο να αντιδράσω ο Harry γύρισε προς εμένα με τρέλα στα μάτια του.

"Πάτα το!" ούρλιαξε και πάτησα το γκάζι.

Η πλάτη μου πιέστηκε ενάντια στο κάθισμα μου, τα γόνατα μου κλείδωσαν. Ανέπνεα γρήγορα και έτρεμα ελαφρά. Αδρεναλίνη έτρεξε στις φλέβες μου σαν ναρκωτικό, κάνοντας με να νιώσω διαφορετικά. Και σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά ένιωσα...τέλεια. Και αυτό δεν ήταν σωστό.

"Τι είναι;" φώναξα ακριβώς πριν το αμάξι από πίσω μας ταρακούνησε το έδαφος με τεράστιο μπουμ και το άλλο όχημα εξερράγη  γεμάτο με φλόγες.

Ο Harry ούρλιαξε από τον δυνατό ήχο και βασικά έριξε μερικές σφαίρες στον ουρανό. Ο Niall πιέστηκε στην πόρτα και ο Ashton χαμογελούσε στην νίκη μας.

-:-:-:-














Continue Reading

You'll Also Like

238K 23.6K 75
But baby, our past hurts us worse than my lies. Top θεση: #1 στα Fanfiction (13/4/16) -2016© Don't copy the story.✔
140K 10.2K 34
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα αλλά εδώ η περιέργεια σκότωνε εμένα κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Τι συμβαίνει όταν γίνεσαι μάρτυρας πραγμάτων που υποτίθ...
148K 13.1K 100
O Zayn και η Bella... Δυο διαφορετικοι ανθρωποι, μα τοσο ιδιοι ταυτοχρονα.. Θα τους παρει πολυ χρονο μεχρι να καταλαβουν τι ειναι γραφτο για αυτους...
67K 1.4K 80
Μια σχέση που έπρεπε να κρατήσει, διαλύθηκε. Δύο γάμοι που δεν έπρεπε να γίνουν, έγιναν. Ένα μωρό, δύο πατεράδες, πολλοί νεκροί και πάνω απ' όλα ο έρ...