Redemption (Greek Translation)

By Barbara_Gagani

142K 14.4K 1.6K

Ένα κορίτσι μου είπε κάποτε να προσέχω όταν προσπαθώ να φτιάξω ένα ραγισμένο άτομο γιατί μπορεί να κοπώ ο ίδι... More

Σημείωση
Πρόλογος
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Όχι κεφάλαιο!!!
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Ας ξεμπερδευτούμε
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Ας ξεμπερδευτούμε (part 2)
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
Κεφάλαιο 72
Κεφάλαιο 73
Κεφάλαιο 74
Κεφάλαιο 75 (Part 1)
Κεφάλαιο 75 (part 2)
Κεφάλαιο 76
Κεφάλαιο 77
Κεφάλαιο 78
Κεφάλαιο 79 (ΕΠΙΛΟΓΗ 1)
Κεφάλαιο 79 (ΕΠΙΛΟΓΗ 2)
Σημείωση τέλους <3

Κεφάλαιο 5

2.1K 231 10
By Barbara_Gagani

Οι βλεφαρίδες μου άνοιξαν. Και ξύπνησα ξαφνικά.


Οι χειροπέδες ήταν ακόμα δεμένες γύρω από τους καρπούς μου, κάπως χαλαρές αλλά ενοχλητικές. Το δέρμα μου γύρω από τους καρπούς μου ήταν κόκκινο και πληγωμένο, ακόμα και κομμένο από την πάρα πολύ προσπάθεια να τα βγάλω. Ο Harry θα μπορούσε να τα έβγαζε, γαμώτο.


Σηκώθηκα και κοίταξα τριγύρω το δωμάτιο χωρίς παράθυρα, αλλά δεν υπήρχε τίποτα στην ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι ή στα συρτάρια. Η πόρτα ήταν καλά σφραγισμένη.


Τινάχτηκα όταν άκουσα θόρυβο και βρισιές . Τον ήχο του γυαλιού να σπάει σε εκατομμύρια κομμάτια. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στον δυνατό ήχο, και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ξανακοιμηθώ, με αυτήν την περίπτωση. Τα σπαστικό μπλε φως στο ρολόι έλεγε '3:48 ΠΜ' επαναληπτικά , δείχνοντας την ώρα τώρα. Έπνιξα τον ήχο του μουγκρητού μου που θα έκανα όταν άκουσα ένα γέλιο. Όχι ένα γνωστό γέλιο.


"...Ηλίθιε" άκουσα την φωνή του να φωνάζει, κάνοντας το δέρμα μου να μουδιάσει. "Θα καθαρίσεις αυτό το πρά—" είπε, βήχωντας επανειλημμένα, "αυτό το πράγμα τώρα αμέσως"


Άκουσα ένα βαρύ χτύπημα και η ίδια φωνή γέλασε ενώ ακούστηκε άλλο ένα βογγητό "Γαμώτο" άκουσα τον Harry να αναπνέει. Η φωνή του καλυπτόταν μέσα από τα παχιά ξύλα αλλά μιλούσε κάπως δυνατά, σαν να ήταν απογοητευμένος "Δεν μπορώ καν να σηκωθώ"


"Επειδή θα ξεσηκωθούμε αύριο, αυτός έχει πάρει τις υψηλές του." μια φωνή είπε χαλαρά, και εγώ σκλήρυνα. Πόσους ανθρώπους έχει φέρει; Μέσα σε αυτήν την ώρα;


Άκουσα τον Harry να βήχει πάλη. "Σκάσε, και βοήθησε με να σηκωθώ, ή αλλιώς θα κοιμηθώ στο πάτωμα" υπήρχαν μερικά γρυλίσματα, και φαντάζομαι ότι ο Harry σηκωνόταν.


"Ο θεέ μου, φίλε," μια φωνή είπε "Τα μάτια σου είναι κατακόκκινα. Πήγαινε να ξεκουραστείς"


Ο Harry ρούφηξε την μύτη του. "Όχι το παιχνίδι δεν τέλειωσε ακόμα." ο Harry είπε και άρχισαν να μιλάνε ξανά, αυτήν την φορά, πιο σιγά. Δεν μπορούσα να τους ακούσω άλλο.


"Τι στο διάολο κάνεις ;" μια γνωστή φωνή ούρλιαξε. "Αυτός ήταν ο χειρότερος τερματοφύλακας στον κόσμο και έχασες γαμώτο!Τι στο διάολο συμβαίνει;"


"Θα κάνω μια επίδειξη για το πως ο τερματοφύλακας το 'έσωσε'" ακούστηκε σαν κάποιος να σηκώθηκε από την θέση του, πριν ακουστεί ένα χτύπημα,σαν κάποιος να έπεσε κάτω. "Δεν χτύπησε καν το γαμημένο στύλο του τέρματος! Αυτός απλά...έπεσε!"


"Δεν υπάρχει κάποιο μέρος για εμένα για να κοιμηθωωωωω" ο Harry είπε, η φωνή του βραχνή.


"Harry" η φωνή κάποιου ακούστηκε ενοχλημένη και σκόπιμη. "αυτή κοιμάται στο άλλο σου δωμάτιο μαλάκα. Απλώς πήγαινε στο άλλο πάνω. Τώρα." υπήρχαν μερικά βήματα, οι ήχοι γίνονταν μεγαλύτεροι σε κάθε πάτημα.


Η πόρτα άνοιξε δυνατά μετά από ένα 'κλικ' στην πόρτα και κρύφτηκα κάτω από το πάπλωμα, σπρώχνοντας τον εαυτό μου προς τον τοίχο.


"Πρέπει να κοιμηθώ εδώ γιατί ακόμα δεν καθάρισα την ακαταστασία" ο Harry είπε, μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο. Κρυφοκοίταξα μέσα από το πάπλωμα, κοιτάζοντας μέσα από το μικρο άνοιγμα των βλεφαρίδων μου. Στην στιγμή μια γνωστή σκιαγραφία ήταν από πίσω του.


"Που έκρυψες το σώμα της;" η ίδια φωνή ρώτησε.


"Σου είπα, δεν το έχω τακτοποιήσει ακόμη" ο Harry είπε απότομα.


"Είναι μεγάλο κρεβάτι" κάποιος είπε "Θα χωρέσεις. Απλώς άσε το κορίτσι σου για απόψε. Δεν θέλεις να την 'χαλάσεις' την πρώτη νύχτα, σωστά;"


Ο Zayn ούρλιαξε ξανά "Για το όνομα! Θα το παίξεις κακός από την πρώτη νύχτα, εε;" και η αλλά φωνή του είπε να σκάσει.


Η πόρτα έκλεισε, αφήνοντας με μόνη με τον Harry, Τον κοίταξα προσεκτικά όσο αυτός, παιχνιδιάρικα, σταύρωσε τα χέρια του μπροστά στο στέρνο του και έβγαλε την μπλούζα του πάνω από του κεφάλι του.


Πάνω από το μπόξερ του υπήρχαν μερικά τατουάζ πάνω στην γραμμή του σε σχήμα 'v' . Τα χέρια του είχαν πολλά, αλλά δεν ήξερα ότι έχει και τόσα πολλά. Οι κλείδες του, ο θώρακας του, η κοιλιά του ήταν όλα γεμισμένα με σκούρα τατουάζ. Κάποια ήταν λέξεις: Έπιασα κάποιο να λέει 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ' και, όταν γύρισε προς τα εμένα , είδα τους μυς του να τεντώνονται, και κάθε τατουάζ ήταν ορατό στο μαυρισμένο του δέρμα.


Ένα, παρεμπιπτώντος, μου έπιασε την προσοχή κατευθείαν. Η μικρή ομοιότητα με το δικό μου: το μέτριο σε μέγεθος σχήμα ανάποδο 8 στο πίσω μέρος του λαιμού του.Τυχαία στροβιλίσματα και σχέδια περιτριγύριζαν αυτό το τατουάζ, μερικά βέλη δείχνοντας προς αυτό. Και μια πρόταση από κάτω, 'ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΩ'. Προφανώς να με βρει ή κάτι τέτοιο, σίγουρα όχι επιτυχία για την ζωή.


Τα μεγάλα του χέρια πιάσανε ένα κρύο μέταλλο, σιγά βγάζοντας την ζώνη του. Την έβγαλε τελείως και την πέταξε στο πάτωμα. Σκλήρυνα, σφίγγοντας τα μάτια μου να κλείσουν. Ευτυχώς δεν έβγαλε το παντελόνι του. Δυστυχώς ένοιωσα το κρεβάτι μου να κουνάει, και προσπάθησα να καλύψω τα ίχνη μου, σέρνοντας τον εαυτό μου πιο μακριά από αυτόν. Ο Harry γρύλισε και γύρισε από την άλλη μεριά έχοντας το πρόσωπο του στο μαξιλάρι του.


Μετά από ένα λεπτό ή δύο ο Harry κοίταξε εμένα. "Είσαι ξύπνια;" Η φωνή του ήταν βαθιά και βραχνή σαν να πονούσε ο λαιμός του, ή επειδή φώναζε.Κατάπια το σάλιο μου, κοιτάζοντας τα πράσινα μάτια του μέσα από το σκοτάδι. Κάθε μυς του σώματος μου είχε τεντωθεί. Το σαγόνι μου πονούσε επειδή το έσφιγγα πολύ ώρα. "Ξέρω ότι είσαι ξύπνια"


Ήταν παράξενο το πως κάποιος που σκότωνε και όλο ξέφευγε: φυγάς, ήταν τόσο μικρός. Έδειχνε μόνο ένα ή δυο χρόνια μεγαλύτερος μου, και ήταν εγκληματίας. Σκότωνε άκαρδα.


Πρέπει να υπάρχει κάτι που να τον έκανε έτσι.


Σιγανά, έγνεψα, μόνο επειδή μην πιάσει το πρόσωπο μου και μου φωνάζει ή κάτι τέτοιο. Ο Harry μου σήκωσε το φρύδι του, χρησιμοποιώντας το για υποστήριξη του όσο αυτός σήκωνε το σώμα του προς τα επάνω. Το ένα του χέρι πήγε πάνω μου και δάγκωσα την γλώσσα μου για να αποφύγω τον κλαψιάρικο ήχο μου. Ευγενικά έβγαλε μια τούφα μαλλί από το πρόσωπο μου και το έβαλε πίσω από το αυτί μου. Έκλεισα τα μάτια μου στην αίσθηση, αλλά δεν χαλάρωσα κατευθείαν. Ο Harry κούνησε το κεφάλι του προς εμένα , η αναπνοή του μου ερχόταν μαλακά, αλκοόλ εκδηλώνονταν στην ανάσα του, πριν σιγανά πιέσει τα παχουλά χείλη του στο κούτελο μου. Η καρδιά μου φτερούγισε. Έβαλε τα μακριά του χέρια στα μαλλιά μου πριν ξαναβάλει το κεφάλι του στο μαξιλάρι του.


Ήταν μεθυσμένος.


"Harry" είπα, αυτήν την φορά για να κυριαρχήσω τις βαθιές σκέψεις του. "Μπορείς να μου βγάλεις τις χειροπέδες;" αναστέναξε αλλά εγώ τις πίεσα μπροστά. "Παρακαλώ; Με πονάνε. Δεν μπορώ να κοιμηθώ"


Ο Harry έφυγε από το πάπλωμα και επέστρεψε ζευγάρι κλειδιά που τα πήρε από ένα μέρος που ήταν ψηλά στην ντουλάπα. Αναρωτιέμαι πως δεν τα είχα δει πριν ξεκλειδώσει τις χειροπέδες.


Οι χειροπέδες κόπηκαν, πέφτοντας κάτω στο κρεβάτι με ένα ήχο 'κλίνγκ'. Έτριψα τους καρπούς μου, όσο ο Harry τις τοποθέτησε στο κομοδίνο "Ακόμα δεν μπορείς να φύγεις" είπε μέσα από το μαξιλάρι. "Ο Liam κλείδωσε την πόρτα"


~~~

Γειααα ξανά!! Θυμάμαι που όταν διάβαζα την ιστορία στα αγγλικά όταν είπε το όνομα Zayn υπήρχαν κάποια φετινά σχόλια για αυτό καταπληκτικά. Ένα από τα πιο ήταν: "OMG! Ο Zayn ζει; Νόμιζα ότι τον έφαγε ο naughty boy" χαχα...κάποιοι είναι... :P Τέλος πάντων! Εγώ πάντως ακόμα αγαπάω τον Zayn...! <3 Πως σας φαίνεται το σημερινό κεφάλαιο;; Αααα έχουμε και μήνυμα από την Alice σήμερα! Yayy!


- Βαρβάρα


~~~


Τυχαία σημείωση: Έγραψα αυτήν την ιστορία πολύ πολύ καιρό πριν και η αρχή ίσως να είναι χάλια (βασικά λέει the beginning may suck lollipops δεν ξέρω πως να το πω-Β) αλλά, μην ανησυχείτε θα γίνουν όλα πιο επικίνδυνα και extreme με όλα τα όπλα και τα αλλά σκατά, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω . Θα γίνει καλύτερο, το υπόσχομαι! (25.4.14)


-Alice

~

Για να ξέρετε κρατάει την υπόσχεση της! :)


-Βαρβάρα (ξανά για εκατοστή φορά)
















Continue Reading

You'll Also Like

2K 145 7
Όταν του αποκάλυψε η Θεοφανω τον πραγματικό λόγο που η γυναίκα του αυτοκτόνησε, έπεσε από τα σύννεφα. Όμως η ζωή του επιφύλασσε μεγαλύτερες εκπλήξεις...
7.8K 610 23
Σε ένα παράλληλο σύμπαν από αυτό της σειράς "Η Μάγισσα", ο Αντρέι και η Θεοφανώ πρέπει να βρουν μια λύση για να σώσουν τις οικογένειές τους πριν να...
289K 24.7K 66
Ένα Fanfiction story από την ομώνυμη σειρά «Sons of Anarchy» "Θέλω να σε αφήσω να με μάθεις" είπε μετά από λίγο καθώς περιεργαζοταν το πρόσωπο μου. "...
102K 10.5K 54
He promised forever in a world where even life is temporary.