51. BÖLÜM

167K 6.5K 1.9K
                                    

Bölüm ithafı en başından beri bu bölümü bekleyen @esradnkts 'a.

Ve geldik beklenen bölüme nihayet. Bilmeyenler için bölümün bir kısmında +18 sahne mevcuttur. Okumak istemeyenler olacaktır, onlar için kalın harflerle bölümde belirli koydum. Başladığı yerden hızla geçerken devam edebilirsiniz yazısını gördüğünüz yerden okumaya kaldığınız yerden başlayın. Okumak istemeyenler için şimdiden biraz kısa ancak, olaylı bir kısım olduğunu söylüyorum.

Diğerleri için ise keyifli okumalar, satır arası yorumlarınızı bekliyorum. 💥💣

Oy sınırı: 1,5K
Yorum sınırı: 400

Bölüm şarkıları,

•Demir Demirkan/Aşktan Öte
•Beyonce/Halo

Küvetin içinde öylece onu izlerken bu anların sadece kötü bir rüya olmasını diledim ancak ne yazık ki pek mümkün değildi. Sanki dejavu yaşıyordum. Aylar evvel yine Arslan beni bu şekilde küvette yakalamıştı ancak o zaman gözleri bedenime kaymamış, sadece gözlerimde oyalanmıştı. Şimdi ise tam aksine bakışları bedenimde geziniyor, karıncalanma hissini de beraberinde getiriyordu.

Tam olarak hangi konumda olduğumuzu idrak ederken hızla bacaklarımı kendime siper ettim ve ellerimle göğüslerimi kapatmaya çalıştım.

Demin ki sözlerini hatırlamamla yutkunup, "A...anlamadım?" diye mırıldandığımda Arslan'ın dudakları çapkınca kıvrıldı. Birkaç adımla yan taraftaki dolaba ulaşıp bir havlu çıkardı. Yanıma yaklaşacağı esnada gözlerimi şaşkınlık ve şokla irileştirip "Sakın gelme!" diye cırladım. "Nasıl böyle girersin ki banyoya?"

"Arya'yı uyutmaya gitmiştim hatırlarsan. Seni de ortada göremeyince diğer, yani geçen kaldığın odadaki banyoda olduğunu düşündüm. Benim kaldığım yerde duşa gireceğini tahmin etmemiştim."

Pekala hata etmiştim. Keşke oraya gitseydim en azından bunlar yaşanmamış olurdu ama artık çok geçti.

Arslan kısık bakışlarla üzerime gelmeye devam ederken içeriden bir ağlama sesi duyuldu. Ben sırıtmamı gizleme gereği duymadan alenen gülerken Arslan başını geriye attı ve gözlerini kapattı. "Off Allah'ım, of!"

"Arya uyandı sen havluyu bırak yere ona git. Ben de gelirim birazdan."

Arslan keskin, intikam vaad eden bakışlarını bana çevirdi ve gözlerini kıstı. "Kızımı öyle bir uyutacağım ki tüm gece uyanmayacak güzelim. Sen hiç merak etme."

Sırıtmam yüzümde donarken "Hadi Arslan," dedim bıkkınca.

Gözlerini son kez bedenimde gezdirdi ve göz kırpıp banyodan çıktı. Onun gittiğinden emin olmak için birkaç dakika bekledim ve kesinleşince hızla ayağa kalkıp yere bıraktığı havluyu aldım. Hızla üzerime doladıktan sonra toplu olan saçlarımı serbest bıraktım. Başımı eğip havlunun boyuna bakarken sıkıntıyla iç çektim. Bu kadar kısa olması tehlikeliydi. Bu yüzden havlu dolabına ilerleyip daha uzun bir havluya baktım ama yoktu. Hepsinin boyu aynıydı ve birazdan bunun, bana karşı yapılan bir komplo teorisi olduğunu düşünecektim.

O BENİM (+18 TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin