41. BÖLÜM

163K 8.2K 2.2K
                                    

Geldik 40. Bölüme.

Bölüm sınırı 900 oy ve 400 yorum.

Oy ve yorumları unutmayın lütfen.

Keyifli okumalar.

Bölüm geldiğinde haberdar olmak için profilimi takip edebilirsiniz.

Bölüm, Yar'ıma monmondee 'ye ithafımdır.😍😘

Değer verdiğin birisinden bir şeyler gizlemek hiç içine sinmezdi insanın. Aklını bir türlü toparlayamaz, her an o kişi ve gizlediği şey aklına gelirdi. Aslına bakarsanız sevdiğine yalan söylemek de ihanet sayılırdı. Hem doğrulara, hem kalbine hem de karşındakine ihanetti o. Ve insan şunu unutmamalıydı ki her yalan elbet bir gün ortaya çıkardı ve o kişinin canını çok yakardı. Güveni sarsırıldı bir kere. Hayal kırıklığı kendini esir alırdı ve ne yapacağını şaşırırdı. Güven her şeyde çok önemliydi. Aşkta, arkadaşlıkta, ailede...

Hayatta her şeyin temeli güvene bağlıydı. Güvenin ise diğer şeylere bağlanan ipleri vardı. Dışarıdan hiçbir güç etki edemezdi o iplere, kesemezdi. Sadece iki insan arasındaki güç başarabilirdi onu ve güvenin temeli sarsıldığında bir ip hariç hepsi kopardı. Mutluluk, huzur, sevgi hepsi birden koparken bir tek acı kalırdı yine güvene bağlı olarak. Acıya ise bağlı olan yine başka bir ip vardı. Onun ismi ise aşktı. Güven acıdan, acı aşktan vazgeçmek isterdi ama yapamazlardı. Çünkü üçü ayrılamaz bir bütündü. İşte bu yüzdendi insanın güveni kırılsada aşktan vazgeçemeyişi, yine acıya esir olması.

*

Arya'nın alış verişini bitirdikten sonra caddede gezerken bir yandanda etrafıma bakınıyordum. Engin ile karşılaştığım o mağazadan çıktıktan sonra Arslan'ı aramıştım ama telefonu kapalıydı. Toplantıda olduğunu düşünerek daha fazla kurcalamadan aramayı bırakmıştım. Nasılsa gördüğünde arardı. Tam bu anda kolumdan tutulup çevrilmemle irkilirken bağırmak için açılan ağzıma bir el kondu. Gözlerim Arslan'ı bulurken "Benim," diye fısıldayan sesiyle rahat bir nefes aldım. Bağırmayacağımdan emin olduğunda kolumu çekerken hafifçe güldü.

Gözlerimi kısıp kötü bir bakış ararken "Ödüm koptu," dedim.

"Çok mu korktun?"

"Birazcık. Sen ne arıyorsun burada?"

"Bir toplantım vardı, karşıda seni görünce geleyim dedim. Hem beni aramışsın," deyince derin bir nefes aldım. Engin'in karşıma çıktığını nasıl söylemem gerektiğini bilmiyordum ama bunu ertelemekte iyi olmayabilirdi.

"Önemli bir şey içindi," dedikten sonra birkaç saniye durakladım. Derin nefesler alarak kendime zaman yaratmaya çalışıyordum.

Arslan'ın gözleri merakla bakarken "Ne için?" dedi.

"Mağazada Engin'i gördüm, yanıma geldi. Bir şeyler zırvaladı ama oldukça saçmaydı."

Arslan'ın dudakları aralanırken kaşları sinirle çatılmaya başladı. Belimde duran elinin kasıldığını hissedebiliyordum. Sert çıkan sesiyle "Ne dedi?" deyince gözlerimi kırpıştırdım.

"Pek bir şey demedi açıkçası. Samimi davranmaya çalıştı, yani sadece ismimle hitap etti fakat sertçe engelledim. Seni o anda arayacaktım ama telefonum çantamdaydı. Çıktıktan sonra aradığımda ise kapalıydı."

O BENİM (+18 TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin