Etkinlik

74.5K 3K 484
                                    

Henüz ara vermişken biraz kafa dağıtmak amacıyla bir etkinlik yapalım diyorum. Eğer sizde benimle aynı fikirdeyseniz aşağıya inin.

O Benimde yer alan önemli karakterlerin isimlerini yazacağım ve sizde o paragrafa o kişiyle ilgili düşündüklerinizi yazacaksınız. İster bir kelime, ister bir paragraf. Bu size kalmış ama lütfen katılın. Karakterlerle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.

En çok içime işleyen yorumun sahibine çok büyük bir spoi vereceğim. Ciddi anlamda çok büyük...

Ve en sonda Arslan Rüya azıcık yakınlaşırsa ne olur diyenler için bir kesit var. Bu sonraki bölümden değildir, kitapta geçip geçmeyeceği belirsizdir.

Rüya Sözeri Tunalı.

▪Arslan Tunalı.

▪Uras Tunalı.

▪Selim. (Arslan'ın arkadaşı, yumurta olayını aklına sokan kişi. Uzun zamandır yazmayı unutmuşum onu ama olsun.)

Burcu. (Avukat.)

▪Engin.

Ezgi.

Begüm.

▪Yekta.

▪Banu.
°○°○°○°○°○°○○°○°○°○°○°○°

"Arslan," diye mırıldanırken sıcak nefeslerini ensemde hissettim. Tüm hücrelerimi uyaran bu eylem sinir uçlarımda ağrısız bir acıya sebep olurken kirpiklerim titremişti.

"Sadece tadını çıkar, keyfine bak."

Karnımın altlarında dolanan elinin baskısını hiçe sayamayarak inledim.

"Senin elin bu kadar yasaklardayken nasıl keyfini çıkarabilirim?"

"Asıl keyif çıkarman gereken şey tam da bu, Rüya." dedi ve cümlesini bitirir bitirmez ellerini biraz daha aşağı kaydırdı. Üzerimdeki elbiseden bile sıcaklığını hissedebildiğim avuçları nefesimi hızlandırıyordu.

"Yapma..."

"Senin de istediğin şey için neden bana engel olmaya çalışıyorsun? İstediğini kabul et ve itiraz etme."

Parmakları eteğimi yukarıya doğru sıyırdığında nefes almayı bıraktım. Sanki nefessiz kalsam hissetmeyecektim, hissetmezsem istemeyecektim.

"Şimdi sana uyanıkken bir rüya gördüreceğim. Önce rüyanın o güzel alemine dalacaksın sert nefeslerle. Ağaçları tırmanacak, yokuşları çıkacaksın kesik nefeslerle. Bedenindeki her bir sinir ucunun uyarıldığını hissedeceksin benim sayemde. O alemde güzel güzel gezinirken öyle bir yere ulaşacaksın ki o ufak nefesler bile kalmayacak. Seni o rüyadan öyle bir uyandıracağım ki yere çakılırken aynı anda yükselmek neymiş öğreneceksin."

Daha cümlesini bitirmeden hareketlenen parmakları iç çamaşırımın üzerinde gezinirken başımı iyice geriye yaslayıp ona tutundum. Kirpiklerim daha fazla bu eziyete dayanamamış, aşağıya düşmüştü. En hassas yerimde hissettiklerim beni alaşağı ediyordu.

"Sakın... Daha fazlasını istememe neden olma. Seni yolarım Tunalı. Anladın mı beni? Daha fazlasını istetme..."

Arslan beni umursamadan gezintisini sürdürdü, boğuk bir şekilde güldü.

"Daha fazlasını istediğini sıcaklığın oldukça belli ediyor Tunalı."

O BENİM (+18 TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin