YAZARI TANIYALIM

96.7K 2.1K 330
                                    

Hiç aklımda olmadığı halde gelen istek doğrultusunda size kendimi tanıtmaya karar verdim. Çoğunuz aslında tanıyorsunuz ama hakkımda yanlış bilen kişiler çok. Hadi başlayalım.

♠Öncelikle adım Gamze. 19 yaşındayım. 19 Mayıs doğum günüm.

♠Tipik bir boğa burcuyum. Tabii bana uymayan maddeleri var ama genel olarak özelliklerini taşıyorum.

♠Üniversitede Çevre Mühendisliği bölümü okuyorum fakat ingilizce olduğu için şu an hazırlık programındayım. Yani edebiyat bölümü okumuyorum. 😂 Bunu çok karıştırıyorsunuz. Genelde herkes böyle yazıyorsan eğitimini almışsındır ya da bölümünde okuyorsundur diyor. Ama has sayısalcıyımdır. Hatta bir itiraf, edebiyat dersinden lisedeyken nefret ederdim. Bu yüzden de kulaklığı saçlarımın arasından geçirip derste müzik dinlerdim 😂 Tamam, mükemmel bir öğrenci değildim lisede 😊

♠Kitap okuma alışkanlığımı Wattpad'de değil çok daha küçük yaşlardayken kazandım. Bu konuda anneme büyük bir teşekkür borçluyum çünkü bana sevdiren o. (O yüzden anneciğim, aldığım kitaplara laf etme 😎) 600 küsür sayfalık kitabı bir günde çok rahat okurum. Elimde en uzun kalan kitap 2 gündür. Bunda 2 sene boyunca Hızlı Okuma kursuna gitmemin faydası büyük. Siz de deneyebilirsiniz çünkü gerçekten çok yararlı oluyor. Deneme sınavlarında da yardımcı oluyor aynı zamanda.

♠İki yüzlü insanlardan nefret ederim.

♠Aşkın varlığına inanırım ama henüz başıma gelmedi. Gelir mi, meçhul.

♠Çok aşık olsam bile mantıklı hareket ederim. En ufak hatasında silmem fakat asla affetmeyeceğim şey ihanettir.

♠Kitaplarda mutsuz sonu sevmem. Hatırladığım kadarıyla hiç mutsuz sona sahip bir kitap okumadım 🙈

♠Arslan Tunalı gibi bir adama aşık olmayı isterdim ancak sanırım öyle birisi yok. 😭

♠Slow müzik genel olarak tercihimdir. Piyano sesini çok severim ama öğrenme girişimim olmadı. Yalnızca gitar çalabiliyorum ama çok profesyonel değil.

♠Wattpad'de ki ilk hesabım bu değil. Bu hesap ilk hikayemi yazmadan önce açıldı. Yani Ocak 2016'da. Başta ismimi kullanmıyordum bu hesapta. MahiHüma adını da bu yüzden bulmuştum. Çünkü bu hesabı kullanan kişinin ben olduğumu arkadaşlarım bilirse yapacağı yorumlar objektif olmaz diye düşünmüştüm. Eksiklerimden bahsetmeyebilirlerdi, bu yüzden gizlemiştim. Tabii şu an hepsi biliyor.

♠MahiHüma isminin anlamını da çok merak ediyorsunuz. İnternette bulabileceğiniz bir isim değil çünkü kendim türettim. Mah ay demek. Hüma ise cennet kuşu. Bildiğiniz gibi de -i harfi Osmanlıca'da sondaki kelimeyi başta okutur. Yani anlamı cennet kuşunun ayı gibi bir şey oluyor ancak ben şöyle demeyi tercih ediyorum. Cennetten çıkıp karanlıklar içinde uzun bir yolculuk yapan kuşun siyahlar içindeki tek parıltıya kanat çırpışı. :) Ayrıca ismin okunuşu da hoşuma gitmişti o zamanlar 😂

Benim aklıma gelenler bunlar. Dilerseniz aklınıza gelen soruları yorum olarak sorun, yanıtlayayım.

O BENİM (+18 TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin