WATTYS 2016

120K 3.3K 125
                                    

Merakla ve sonucundan çok umutlu olmasamda beklediğim Wattys2016 yarışması bu akşam açıklandı. İlk duyduğumda şok olduğum ve hızla wattpade girdiğimde aşağıdaki mesajla karşılaştım.

 İlk duyduğumda şok olduğum ve hızla wattpade girdiğimde aşağıdaki mesajla karşılaştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Evet, O BENİM hikayem Wattys2016 yarışmasını kazandı. Hem de YAZARIN İLK ESERİ kategorisinde. Buradaki ilk hikayem değil aslında ama diğerini yayından kaldırmıştım ve O Benim'i yarışmaya sokmuştum.

Elçiler bu kategori için "İlk izlenimler çok önemlidir. 2016 yılında bazı muhteşem yeni yazarlar Wattpad topluluğunda izlerini bıraktılar. Bu Watty Ödülü, ilk eserlerini bu sene yayımlayan hikaye anlatıcılarının harika işlerini ödüllendiriyor." demiş ve beni çok mutlu etmişler.

İşte Wattys 2016 yarışmasını kazananlar için hazırlanan özel amblemin kapağımızdaki yeri.

En başından beri yanımda olan kişilere çok teşekkür ediyorum ve her bölüm istinasız yorumunu gördüğüm birisi var

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

En başından beri yanımda olan kişilere çok teşekkür ediyorum ve her bölüm istinasız yorumunu gördüğüm birisi var. Ona da ayrıca buradan bir teşekkür etmek istiyorum. yasidg 'O güzel yorumların ilk tanıtımdan beri çok iyi hissettiriyor beni. Teşekkürler.'

Ve o kadar mutluyum ki, sınır dolduğu an size en az 4 bin kelimelik bir bölüm atacağım. O yüzden bu geceden hemen bölüme başlıyorum ben. 200 gibi bir oy sınırı kalmıştı o dolana kadar bölümü yetiştiririm umarım.

O yüzden siz 29. Bölüme koşarken bende 30. Bölümü yazmaya başlıyorum.

Birde kısa bir alıntı bırakıp gideyim size.

"Ah, Tunalı. Yalnız demeden geçemeyeceğim, karın çok güzel."

"Akif senin gelmişini geçmişini sikeceğim. Eğer ona elini sürersen, saçının bir teline bile zarar verirsen seni mahvederim."

Kükrememle Yekta bana dönerken gaza daha fazla yüklendi.

"Merak etme Tunalı. Karına bugün dokunmayacağım. Rüya Hanım bu akşam sadece kocasının geçmişini öğrenecek. Zamanında Yekta ile yaptığınız haltlar bir bir ortaya dökülecek." deyip telefonu kapatırken dudaklarımdan dökülen küfürle ellerimi saçlarımdan geçirdim.

Rüya'ya anlatamazdı. Geçmişi öğrenemezdi Rüya. Buna izin veremezdim.

O BENİM (+18 TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin