ALINTI

105K 3.7K 115
                                    

"Ben de bir DNA testi istiyorum, o benim kızım mı?" dememle doktor başını salladı.

"Laboratuvarda olacağım ben, oraya gelirsiniz müsait olunca," dedikten sonra birkaç saniye içinde odadan çıkıp bizi bir başımıza bıraktı.

Derin nefesler alan Arslan'a yandan bir bakış attım.

"Ezgi'yi geberteceğim," diye tıslaması öyle nefret doluydu ki bir adım geri atmamak için kendimi zor tuttum.

"Bir sakin ol," diyerek elimi koluna götürdüm ama anında geri çekti.

"Nasıl sakin olayım Rüya? Arya'nın benim kızım olmadığını öğreniyorum, Uras'ın en iyi şansını kaybediyorum ve sana boş yere acı çektirdiğimi görüyorum. Şimdi söyle bana nasıl sakin olayım?"

Kolundan iten elimi bu sefer iki yanağına koydum, bu sefer engel olmamıştı. Kahverengi gözleri yine hüzünle gölgelenmişti, yine buğulanmıştı.

"Beni dinle," diye yatıştırıcı olmasını umduğum bir sesle konuşmaya başladım.

"Demin dediğin gibi her zaman bir yol daha vardır. Önceliğimiz Uras ve onun iyileşmesi. O iyileşek, güven bana. Doktor tekrar araştırıyor, elbet birininki uyar. Hem biz varız. Annemler var, tanıdıklarım var, ben varım. Birimizinki olmasa diğeri uyar. Sen yeterki sakin ol, ben onun iyileşmesi için her şeyi yapacağım. Sana yemin ediyorum Arslan. Sadece güven bana. Bırak Ezgi'yle de ben konuşayım."

Biraz olsun durulan öfkesi Ezgi'nin adını duymasıyla yeniden kabarırken "Sana güveniyorum, halledeceksin. Oğlumuzu kurtaracaksın ama Ezgi ile ben konuşacağım. Arya benim değilse senin de kızın olmayabilir, bunu öğrenmemiz lazım. Eğer senin değilse birde kayıp hücre var ve kimde belli değil demektir. Sen git ve testi yaptır. Bende ondan gerçekleri ögreneyim," derken bakışları lütfen diyerek yalvarıyordu. Kayıtsız kalamazdım buna.

"Ikimizde çıkmazdayız ve delireceğiz biraz daha düşünürsek. Bırak öğrenelim."

Yarın öğlen 12 ile 1 arasında instagramda canlı yayın başlatacağım. Çok fazla sorularınız oluyor ve yetişemiyorum. Orada hepsini yanıtlamaya çalışacağım. İsterseniz gelip soru sorabilirsiniz.

İnstagram hesabı mahihumahikayeleri

O BENİM (+18 TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin