//BÖLÜM 57//

8.7K 276 85
                                    

//Yazar'dan//

Defne Ömer'in peşinden odaya girdiğinde kapıyı kapatmıştı. Onun gönlünü alacaktı bu gece. Kocasıyla küs kalmak üzüyordu onu.

Ömer gömleğinin düğmelerini açmaya başlayınca defne hiç vakit kaybetmeden yanına geldi ve kendi açtı geri kalan düğmeleri.

"Ömer ben-" Daha cümlesini tamamlayamadan Ömer duşa girdi. Pes etmedi defne. Bekleyecekti.

Ömer banyodan çıktığında üzerinde siyah bir şort vardı sadece. Defne Ömer'in çıplak göğsüne bir süre baktıktan sonra yeniden onun yanına geldi. Ellerini göğsünde dolaştırmaya başladığında Ömer hızla elini tuttu ve uzaklaştırdı.

"Neden yapıyorsun bunu? Sana zorbalık yaptığımı söyledin. Sana dokunmamı istemedin. Şimdi-" Bu sefer sözü kesilen Ömer olmuştu. Ama onun sözlerini yarım bırakan karısının dudakları idi.

Defne özlemle Ömer'i öperken Ömer öylece duruyordu. Bu Defneyi sinirlendirse de inatla daha sert öpmeye başladı. Elleri Ömer'in bedeninde gezmeye başladığında Ömer yine tutmuştu ellerini. Dudakları ayırdığında bir adım geri çekildi.

"Hadi defne. Odana dön." Defne kaşlarını çattı.

"Benden kurtulamazsın. Bu gece benimsin çünkü." deyip az önce ayrıldığı dudaklara yeniden yapıştı. Kollarını Ömer'in boynuna dolarken Ömer'i yavaş adımlarla yatağa itmeye başlamıştı. Onu yatağa uzandırdı ve hiç vakit kaybetmeden üzerine çıkıp karnına oturdu.

Üstündeki geceliği çıkarıp yeniden Ömer'e baktı. Gözleri bedenindeydi. Gülümsedi ve dudaklarını öpmeye başladı yeniden. Bir eli de Ömer'in şortunun içine girmişti. Sertliği hissetmemek elde değildi. Bu sırada Ömer Defnenin elini oradan çıkardı. Defne buna sinirlendi ve sertçe o sertliğin üstüne oturdu. Ömer inleyince gülümseyip alt dudağını ısırdı ve öpmeye devam etti. Ömer dudaklarını üstündeki kadından kurtarınca zor da olsa birkaç şey söyledi.

"Dün istemeyen sendin. Ahh! Kalk üstümden kadın!!"

"Bana bak İplikçi. Sana öyle işkenceler ederim ki bundan sonra bana küsmeyi bırak trip bile atamazsın."

"Sen bu kafayla gidersen daha çok uğraşacaksın haberin olsun."

Defne umursamadan dudaklarına bakıyordu Ömer'in. Tırnaklarıyla dudaklarının etrafını çizdi. Ömer derin bir nefes aldı. Bu sırada inip kalkan göğsüde Defnenin göğsüne temas etmişti. İki beden arasında karşı koyulamaz çekim yine etkiyi artırmıştı. Defne dudaklarını Ömer'in göğsüne getirip öpmeye başladı. Ellerini de öptüğü yerlerin üstünde gezdiriyordu.

Parmakları Ömer'in şortunun lastiğine uzanınca onu çıkardı. Kocasının çıplak bedenine taparmış gibi baktı defne. Şuan altındaki adamın bedeni efsane görünüyordu.

Dudaklarını boynuna bastırdı. Derin derin öpüp emmeye başladı. Elleri Ömer'in saçlarındayken Ömer hiçbir şey yapmadan duruyordu.

Defne boynundan karın kaslarına kadar öperek indi. Sertliğe doğru gelince onu önce avuçladı sonra ağzına aldı ve işkencesine başladı.

"Ahh! Defne!!" Ömer'in inlemelerini duydukça daha da hızlanıyordu. Sonunda boşaldı kocası. Defne bundan fazlasıyla zevk almıştı. Doğruldu ve arzudan kararmış gözlere dikti bal rengi gözlerini. Dudaklarını yaladı ve yeniden Ömer'in karnının üstüne oturdu. Elleri sütyeninin kopçasına giderken Ömer'e baktı.

"Sen çıkarmak ister misin? Bundan bayağı zevk alıyorsun çünkü."

Evet Ömer bundan acayip bir şekilde zevk alıyordu. Gözlerini Defnenin göğüslerine dikti. Kendine gelmek için başını birkaç kere sağa sola salladı.

KARANLIĞIN DEFNESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin