//BÖLÜM 81//

5.2K 201 64
                                    

//Defne'den//

"Duş almam gerekiyor." dedim Ömer'in gözlerinin içine bakarak. Gülümsedi ve kucağında benimle birlikte doğruldu. Kollarını belime sarıp beni iyice kendine doğru çekti. Bu halimden oldukça zevk aldığı açık bir şekilde ortadaydı.

"Desene bundan sonra beraber alacağız." dediğinde kınayarak ona bakmıştım. Bu halimden bile faydalanıyor.

"Hayır bunu kast etmedim. Sen beni banyoya götür gerisini ben hallederim." dediğimde tek kaşını kaldırarak bana baktı.

"Yok öyle bir dünya güzelim, ya beraber alırız ya hiç almayız." dediğinde dudaklarımı büzüp ona baktım. Başka çarem yoktu. Benim cevap vermemi beklemeden banyoya doğru ilerledi ben kucağındayken. Başımı omzuna yaslayıp bekledim öylece. Sonunda banyoya geldiğimizde beni yere bıraktı.

"Seninle beraber jakuzi çok eğlenceli olacak." dediğinde gözlerimi devirdim. Bu bir ay boyunca yandın kızım defne. Her ihtiyacımda yanımda olması demek benim bu bir ayda normalden daha fazla yorulmam demek oluyor.

O jakuziyi hazırlarken bende etrafa bakıyordum öylece. Bir süre sonra beni kucağına aldı ve suyun içine bıraktı. Kendi de girdikten sonra belimden tutup vücutlarımızı birleştirdi.

"Bundan sonra emrine amadeyim güzelim. Sen ne istersen onu yapacağız beraber."

******

Duştan çıktığımızda ben bornozumla birlikte yatağın üzerinde otururken Ömer belinde bir havluyla karşımda saçlarını kurutuyordu. Kendi başıma giyinemeyeceğim için onu beklemek zorundayım. Gerçi böyle de çok güzel. Ne dersem itiraz etmeden yapıyor. Adam bir ay boyunca kölem olacak. Eğlence var eğlence.

Üzerini giyindikten sonra yanıma yaklaştı. Islak olan saçlarımda ellerini gezdirdikten sonra başımdan öptü.

"Çok güzelsin." dedi hayranlıkla bana bakarken. Daha sonra saçlarımı kurutup benim için elbise ve iç çamaşırları getirdi. Vücudumu kuruladıktan sonra önce iç çamaşırlarımı daha sonra da kalın elbisemi üzerime giydirdi. Evde panduf giymeyi sevdiğim için Ömer'den onları giydirmesini istedim. Hemen makyaj masasının yanından aldı ve önümde diz çöküp giydirmeye başladı. Eee biraz eğlenmemek olmaz.

Boğazımı temizledim ve yan tarafta komedinin üzerinde duran kalemi alarak mikrofon gibi ağzıma yaklaştırdım.

"Olay olay olay, yeraltının bir numaralı yakışıklı mafya babası Ömer İplikçi kameralarımıza karısının önünde diz çökmüş bir halde yakalandı. Çok nazik bir eş olduğundan ona kıyamadığını düşünüyoruz. Tabii dünyalar güzeli bir karısı olduğundan bunlar normal hareketler. Ama yine de Ömer bey bize bir açıklama yapacak mısınız?" Gülerek bu halimi seyrederken hala önümdeydi. Kalemi ona doğru uzatırken ayağa kalktı ve beni yatağa uzandırdı.

"Bayağı eğleniyorsunuz bakıyorum da." dedi alnımdan öperken. Kahkaha attım ve yanağından öptüm bende onu.

"Aşkım çok tatlıydın ya. Ayrıca seni önümde diz çöktürdüm yani. Biraz eğlenmeyelim mi?" Alt dudağını ısırıp gözlerimin içine bakarken elleriyle saçlarımı seviyordu.

"Bu bir ay boyunca dilinden kurtulamayacağız anlaşılan."

"Sanırım öyle olacak." dedim düşünürmüş gibi yaparken. Beni kaldırdı ve odadan çıkardı. Aşağıya indiğimizde umut salonda oturmuş alfayla oynuyordu. Beni görünce koşarak yanıma geldi ve yanağımdan öptü.

KARANLIĞIN DEFNESİDär berättelser lever. Upptäck nu