Bence Tam Yeri

37 1 0
                                    

Çok susmuş bir elveda daha ne kadar sabredebilirdi ?
-"Hadi artık, saat kaç oldu uyusana."demişti mesajın diğer ucundaki.
Hayır efendim. Daha yarım paket sigara var. Kurgusu bitmemiş hayaller, tuz basılacak şiirler.. Daha çalınacak çok şarkı var bu gece, diğer geceler gibi. İnan, elimde olsa geceyi uzatırdım biraz. Çünkü yetmiyor saatler sabaha çıkana kadar. Dinlenecek şarkılar tükenmiyor geceye. Anlamsız geliyor uyu demesi, gündüzü azalt dese bence tam yeri..
- Seni bitirenleri bitir kafanda, demesine ne demeli?
Sayfalara döktüğüm her cümleleri bitir diyor. Mürekkebi suya batır diyor. Yüreğindekini gözlerinden akıtma diyor. Kendini bitirdin, daha ne kaldı dese bence tam yeri..
-Duygularını süzmüş gibisin, dedi sonra.
Duygularımı çok saygıdeğer çaya benzetiyorum artık, diyemedim. Çayı süzgeçsiz içememem gibi düşün ve ben daha fazla sindiremiyorum gereksiz duyguları. Evet hala fazlasıyla duygusalım, bu değişmez. Ama duygularımı salıyorum ben, bunu anlayamadınız. Onları rahat bırakıp özgürlüğe savuruyorum. Duygu-sal'ma işlemimiz başarılı! Sigaran bitmemiş bak bi paket daha var dese bence tam yeri..
Ve bence şu an tam yerinde olması gereken şey aslında yerinde olmayan. O yüzden okudukça anlamlaşmıyor bazı şeyler, bilinmezliğe koşuyor, tam da yerinde olması gerektiği gibi..


Senliğinde erimiş bir şarkı benliğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin