Vedasız Gidişler

69 3 2
                                    

Sana yazmak daha bir anlamlaşıyor bu gece. İçimde adını koyamadığım bir sevinç ve sevince fazlasıyla ağır basan bir hüzün taşıyorum. Neden sana düzgünce veda edemiyorum ? Neden senden uzak kalmaya çalışırken yanı başında bitiyorum? 

Aşkı basitleştirmek anlamsız kalır yanında. Aşkın bu denli zor olduğunu senden öğreniyorum. 

Aşk tüm o yağdırdığın cümlelerini teker teker geri toplamaktır sevdiğinin yüzünden. Canın ne kadar yansa da pişman olmazsın. Kırarsın belki, kızarsın hatta ama kırdığın ne varsa kendi yüreğine batırmayı da eksik etmezsin. Aşkın diğer adı fedakarlık olmalı aslında. Feda ettiğin kadar aşıksındır belki kim bilir ? Biz kendimizden ödün veremedik hiçbir zaman. Bu yüzden aşkta kaybeden olduk seninle. 

Bir sona yaklaşıyoruz, kaçamayız bundan. Veda etmek mi daha zor; yoksa sevmek mi sevdiğim ? Peki ya bir insan sevdiğine nasıl veda edebilir ? Biz seninle zoru başardık, sevmeyi güzelleştirdik seninle martıların uçtuğu yerden. Veda edemedik ama cenazelerin ağıt sessizliğinde. Şimdi sen söyle, hangimiz daha cesur, elveda demeye? Hangimiz daha yürekli amin demeye bu cenazede?

Senliğinde erimiş bir şarkı benliğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin