Kurgu Evreni

58 1 0
                                    

9 Haziran.
Yanılgılarla dolu hayatımızda hangi parça bizi doğrulardı, diye başlarsam çok mu düşündürücü çıkar bu yazı? Yoksa hepiniz tam mısınız doğrucuklar evreninizde?
Mesela ben, şiirlerime kafiye sayardım gelenleri. Ama gerçek şu ki, bakışlarında tüm gezegenleri oluşturanmış gerçek sevgili.
Sevgi nasıl gerçekleşir diye düşünmüştüm bunca zaman. Yani nasıl iki yüreği tek parça haline getiriyorlar?
Sonra şaşırdım o an. Kulağındaki iki adet ben'i bile sevebiliyorsan asıl sorunun cevabı burada gizleniyor. Yürürken düşmekten korkmuyorsun çünkü seni tutacak sımsıkı bir elin olduğunu bilmekmiş asıl aşk.
Kızım kendine gel bak sen sevmekten korkarsın düşersin bak kaybolursun, diyemeden gözlerine toslamakmış yürek birleşimi. Mesafeler geliyor ve sen buna göz yumabiliyorsan sakın bakma ardına çünkü bu sefer ilk kez doğru yoldasın işte.
Kaç kez ağladın umrumda değil, kaç kez yanıldın hiçbir fikrim yok. Belki de bu insanda da yanılacaksın kim bilebilir? Ama emin olduğum bir şey var ki, labirentte bir tek seni bu yürek doğru yola getirebilir. Korkuyorsun biliyorum, iyi bilirsin sen gitmeleri. Ama kabul et bu sefer sen de istiyorsun sevmeyi.
Teorileri sil kafandan, istisnaları boz. Kanında dolaşan en büyük iksirdir gülüşleri. Ee ne diyorduk? Kafiyem misin yoksa bütünlüğümü tekrar sağlayacak bir bulut sistemim mi?

Senliğinde erimiş bir şarkı benliğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin