Geri Sayım

46 2 0
                                    

Hiç korktun mu kararlı olmaktan ? Attığın adımda bu kadar emin olmaktan korktun mu ? "Nereye gideceğini bilmiyorsan, gideceğin yolun bir önemi yoktur." demişti bir defasında laflarına önem verdiğim insan. Neden gittiğimi biliyorum fakat yolumu bilmiyorum. Hangi yola saptığımdan haberim yok. Tek amacım var o da senden uzaklaşmak. Senin olduğun yere çizgi çekmek istiyorum ve evet, bunda çok kararlıyım.

Amacım seni unutmak değil yanlış anlama. Sadece artık olmayacak duaya amin demek istemiyorum. Çünkü ben kendimi çoktan kaptırmışım olmayacak bir hayale..

Her şey benim yüzümden mi? dediğini duyar gibiyim.. Hiçbir zaman seni suçlamadım ben, topu sana atmak gibi de bir niyetim yok. Sadece yoruldum artık gelgitlerinden, durulmalarından, dalgalarından.. Belki ben senden daha dengesizdim ama emin olduğum tek şey seni sonuna kadar sevebileceğimdi. İşte sen bana bu noktada bunu sağlayamadın. Senin yanında olabilirdim sonuna kadar fakat tahammül sınırlarımız bizi aynı yere bırakamıyor maalesef Şiirden Adam'ım.. 

Beynimin içinde "Seni Düşünmek Güzel Şey" çalıyor. Bir fon müziği başlıyor bünyeme şarap etkisi bıraktığından beridir. Seni düşünmek baş ağrısı bırakıyor, susmalarının gürültüsü barınıyor içimde. Her hikaye mutlu sonla bitmezmiş, kız ve erkek birleşmiyor bu filmde.

Senliğinde erimiş bir şarkı benliğiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin