21.BÖLÜM

8K 460 348
                                    

Playlist - Goodyear for You / Selena Gomez

UYARI- Bölüm +13 içerir, işaretlediğim yere dikkat edin 🤔🤔
....

Sadece çok sıcaktı. O kadar sıcaktı ki derin bir boşluğa düşer gibi zıplayarak uyandım. Kafam koltuğun yastıklarındayken aldığım nefes boğazıma takıldı. Dar bir tünele sıkışmış gibiydim. Yattığım yerden kalkmak için hareket etmeye çalıştığımda kımıldayacak bir minim bile yerim yoktu. Belimi saran ağır kollar karnımın üzerinde kilitlenmişti. Çağan'ın eline bakıp başımla kolunu takip ettim.

Arkamda derin uykuda olduğu her halinden belli derin nefesi enseme vuruyordu. Bu rüyadan uyanmak için gözlerimi sıkıca kapatıp açtım ama her seferinde aynı yerde uyanıyordum. Çağan, beni sıkıca tutup nefes alıp vermeye devam etti. Ve en başından beri fark ettiğim gerçek beni deli etmeye başlamıştı. Ne kadar görmezden gelsemde kalçamın altında hissettiğim sertlikten kaçamıyordum.

En sonunda koltuğun yastıklarına doğru kayarak oluşturduğum küçük boşluğu anında kapattı. Göğsünü sırtıma yaslayıp derin bir iç çekti. Arkamdaki baskı daha da büyüdü. Kafamın içine düşen alevler her tarafı sarmıştı. Yüzüme ateş bastı. Ayni anda itfaiye sirenlerimle çığırdım.

Büyük ihtimalle kulağının zarı patlayan Çağan kollarını çekip oturur pozisyonda fırladı. Onu itip bedeni ile koltuk arasındaki sıkıştığım yerden çıktım. "Bana resmen yapışmışsın!..."

Uykudan eser kalmamış gözleriyle bir süre bacaklarına baktıktan sonra bana döndü. Benim kadar paniklemiş görünüyordu. Deli gibi salladığı kafasıyla ve sulanan gözleriyle "Bilerek yapmadım." dedi.

İma ettiğim yere kısa bir bakış atıp yüzüne döndüm.

"O kontrol edebileceğim bir şey değil."

Oysa ben kendimi kontrol edebiliyordum. Her geçen dakika bütün kaslarım ona saldırmak için feryat etsede kendimi tutuyordum. Çünkü sevgililer birbirini öldürmezdi.

Karşı koltuğu göstererek bağırdım. "En son Oraya yatmanı söylemiştim."

Ben bu koltuğa kıvrılırken Çağan'ın diğer koltuğa yürüdüğünü hatırlıyordum. Daha sonrası kocaman bir karanlıktı.

"Gittim, gittim ama Lidya sonra..." diye yastıklardan birine boş bir yumruk attı. "Sen uyanmadan geri dönecektim."

Özrünün kabahatinden büyüdüğü her an mahçup yüzü ona acımamı engelliyordu. Beyaz Lidya ellerini göğsüne sarıp bizden uykumuzda faydalanacaktı diye sızlanıyordu. Gri Lidya ise dedektif merceğini gözüne doğrultmuş hedefini gösterdi. Artık bir kanıtı vardı. Çağan kesinlikle bir sapıktı.

Sıkıntıyla "Yanımda bu şekilde oturup durma." dedim. Benden uzaklaşıp kendini koltuktan attı.

Karşımda ayağa kalkınca kafamı hızla yana çevirdim. Garip garip yürüdükten sonra banyo olduğunu düşündüğüm kapıdan girdi. Kısa süre sonra duştan akan suyun sesini duydum.

Ağzımdan rahatlamanın sesi çıktı. Dünden kalan kıyafetlerimleydim ve bu şekilde uyumuştum. Bir Lidya , klimasız ortamda bir tam günden fazla bulundurulursa kururdu. Sıcak ve nemli hava yüzünden üstüme yapışmış bluzumu çıkarmaya yeltendim sonra giyecek başka bir şeyimin olmadığı aklıma geldi.

Ajanlık peşine düşmeden önce elime dolaptan bir sandviç alıp ısıra ısıra evde dolaştım. İçeride bir oturma odası vardı. Çağan'ın bulunduğu banyonun kapısından pıtır pıtır geçip koridorun ucundaki yatak odasına girdim. Dolaplarını karıştırırken beni kıskandıracak kadar çok çaputu olduğunu fark ettim. En pahalı ve en iyiyi seçme yeteceğimi kullanıp kısa sürede bir tişört kaptım çünkü gri Lidya çabuk olmamı söylüyordu. Aklıma banyodan çıkan havlulu erkek ile karşılaşan genç kızların bulunduğu film kareleri doldurdu. Koridor boyunca gözlerim kapalı koşturup hiç bir şey olmamış gibi koltuğa atladım.

İKİ ATEŞ ARASINDA (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin