Luku 81:

3.8K 200 41
                                    


Varoitus: sisältää seksuaalista kanssakäymistä lopussa mutta se on merkitty *** merkeillä, joten jos et halua lukee niin voit skipata :)


Minua ärsyttää suunnattomasti Harryn tarpeeton huono asenne mutta en odottanut hänen kuitenkaan lähtevän ja nyt kun hän lähti, toivon että olisin pyytänyt häntä puhumaan siitä mikä häiritsee häntä. Joskus olen ihan yhtä itsepäinen kuin hänkin. Selvitän takut märistä hiuksistani ja puen päälleni mustat bokserit jotka ostin tänään. Sujautan t-paidan pääni yli ja etsin tavarat joita tarvitsen huomenna. En voi ajatella mitään muuta kuin sitä mihin Harry lähti, tiedän että olen vähän omistuksenhaluinen ja vähän hullu mutta en voi sille mitään. Toivon ettei hän ole Mollyn kanssa.
Yrittäessäni päättää soitanko Harrylle vai en, saan viestin Tristanilta, jossa hän sanoo ettei hän tule takaisin huoneeseen enää tänään. Hän voisi yhtä hyvin muuttaa asumaan Stephin kanssa, hän on siellä viisi yötä viikossa ja Steph todellakin jumaloi häntä. Hän varmaan kertoi Tristanille omasta työstään toisilla treffeillä ja hän ei varmaankaan ärähtäisi Tristanille ja lähtisi ilman syytä. "Onnekas Tristan", sanon itsekseni ja nappaan käteeni television kaukosäätimen. Sormeni painavat nappuloita hajamielisesti ja päädyn katsomaan Frendien uusintaa jonka olen nähnyt ainakin sata kertaa. En edes muista milloin olisin viimeksi vain katsonut televisiota, yleensä vietän aikani Harryn kanssa, opiskellen, tai lukien. On kiva vain maata sängyssä ja katsoa yksinkertaista komediaa, paeta turhaa riitaa Harryn kanssa.
Muutaman jakson jälkeen tunnen silmäluomieni muuttuvan raskaammaksi. Unisessa mielentilassani vihani hetkeksi katoaa ja sanon Harrylle viestillä hyvää yötä, mutta hän ei vastaa ennen kuin nukahdan.
"Paska!" äänekäs tömähdys herättää minut. Ponnahdan pystyyn ja käännän valot päälle nähdäkseni kompastelevan Harryn joka yrittää suunnistaa pimeässä huoneessa.
"Mitä sä teet?" kysyn häneltä. Kun hän kääntää katseensa minuun, näen että hänen silmänsä ovat punaiset ja kosteat. Hän on kännissä, miten hienoa.
"Mä tulin tänne katsomaan sua", hän sanoo ja istahtaa tuolille.
"Miksi?" vingun. Haluan hänet tänne mutta en kännissä kello kaksi aamuyöstä.
"Koska mulla oli sua ikävä."
"Miksi sä sitten lähdit?"
"Koska sä ärsytit mua." Auts.
"Mä menen takaisin sänkyyn, sä olet kännissä ja sä selvästi aiot olla taas ilkeä."
"Mä en ole ilkeä Louis. Ja mä en ole kännissä, okei olen mutta entä sitten?"
"Mua ei kiinnosta se että sä olet kännissä mutta huomenna on koulua ja mun täytyy nukkua." Pysyisin hereillä koko yön hänen kanssaan jos tietäisin ettei hän sanoisi minulle satuttavia asioita koko aikana.
"Huomenna on koulua", hän matkii minua. "Voisitko sä olla yhtään enempää kalkkis?" hän nauraa.
"Sun pitäisi vain lähteä", sanon ja menen takaisin makaamaan. Käännän kasvoni seinää kohti. En pidä tästä Harrystä, haluan kohtalaisen suloisen Harryni takaisin. En tätä kännistä ääliötä joka kompastelee huoneeseeni kahdelta aamulla.
"Aww kulta, älä oo vihainen mulle", hän sanoo mutta en huomioi sitä. "Haluatko sä oikeasti että mä lähden? Sä tiedät mitä tapahtuu kun mä nukun ilman sua", hän melkein kuiskaa.
Tunnen sydämeni putoavan. Tiedän kyllä mitä tapahtuu kun hän nukkuu ilman minua, mutta ei ole reilua että hän käyttää sitä minua vastaan kun hän on kännissä ja kiusaa minua.
"Okei. Sä voit jäädä mutta mä menen sänkyyn."
"Miksi? Etkö sä halua hengata mun kanssa?"
"Sä oot kännissä ja sä oot ilkeä." Käännyn vihdoin taas katsomaan häntä.
"Mä en ole ilkeä, mä vain sanoin että sä ärsytit mua." Hänen ilmeensä on tavallinen.
"On tavallaan ilkeää sanoa niin jollekin. Varsinkin kun mä vain kysyin sun työstä."
"Voi luoja, ei tätä taas. Louis älä viitsi, ei puhuta siitä. Mä en halua puhua siitä nyt", hän sanoo melkein vikisten ja hänen äänensä sammaltaa vähän.
"Miksi sä joit tänään?" Minua ei haittaa että hän juo, minä en ole hänen äitinsä ja hän on aikuinen. Minua häiritsee se, että aina kun hän suo, siihen on joku syy. Hän ei juo vain huvin vuoksi.
Harry kääntää katseensa pois minusta oveen, kuin suunnitellen pakoreittiä. "Mä.. Mä en tiedä, mä vaan halusin drinkin.. Tai no monta drinkkiä. Voitko sä jooko lakata olemasta vihainen mulle? Mä rakastan sua", hän sanoo ja kääntää katseensa minuun.
Hänen yksinkertaiset sanansa sulattavat suurimman osan vihastani, ja huomaan haluavani hänen kätensä ympärilleni.
"Mä en ole vihainen sulle, mä en vain halua että meidän suhde menee taaksepäin. Mä en tykkää siitä kun sä käännyit mua vastaan ilma syytä ja sitten vain lähdit. Jos sä olet mulle vihainen jostain, mä haluan että sä puhut siitä mulle."
"Sä et vain tykkää siitä kun sulla ei ole kontrollia kaikesta", hän sanoo.
"Anteeksi mitä?"
"Sä olet kontrollifriikki", hän sanoo kohauttaen olkapäitään kuin se olisi tiedetty fakta.
"Enpäs ole. Mä vain haluan että asiat menevät tietyllä tavalla."
"Niin, sun tavalla."
"Eli me ei vieläkään aijota lopettaa riitelemistä? Mitä muuta sä haluat heittää joukkoon nyt kun sä aloitit?" tiuskahdan.
"Ei, pelkästään se että sä olet kontrollifriikki ja että mä oikeasti haluan että sä muutat asumaan mun kanssa", hän sanoo. Mitä?
Hänen mielialan muutoksensa iskevät minuun kuin piiska.
"Sun pitäisi muuttaa yhteen mun kanssa, mä löysin tänään asunnon. Mä en ole vielä allekirjoittanut mitään, mutta se on kiva asunto."
"Milloin?" On vaikea pysyä Harry Stylesin viiden persoonan perässä.
"Sen jälkeen kun mä lähdin täältä."
"Ennen kuin sä vedit kännit?" kysyn häneltä. Harry pyöräyttää silmiään. Lampun valo osuu hänen kulmakoruunsa, ja jätän täysin huomiotta sen miten hyvältä se näyttää.
"Kyllä, ennen kuin mä vedin kännit. No, mitä sä sanot? Haluatko sä muuttaa yhteen mun kanssa?"
"Mä tiedän että tämä seurustelujuttu on sulle uutta, mutta yleensä ihmiset eivät loukkaa poikaystäväänsä ja pyydä heitä muuttamaan yhteen samassa lauseessa", kerron hänelle, imien alahuultani estääkseni hymyni.
"No joskus sen mainitun poikaystävän täytyy vähän keventää", hän virnistää. Jopa kännissä hän on helvetin hurmaava.
"No sitten, sen mainitun poikaystävän täytyy lakata olemasta ääliö", vastaan. Hän nauraa ja siirtyy tuolilta sängylleni.
"Mä yritän olla olematta ääliö, oikeasti. Joskus mä en voi sille mitään." Hän istuu sängyn reunalle.
"Mä tiedän", huokaisen. Huolimatta tämän iltaisesta episodista, hän on oikeasti yrittänyt olla minulle mukavampi, mutta ääliö käyttäytyminen tulee häneltä luonnostaan. En halua keksiä tekosyitä hänen puolestaan, mutta hän on pärjännyt paljon paremmin kuin odotin.
"Eli sä muutat yhteen mun kanssa?" hän hymyilee.
"Jeesus, otetaan yksi askel kerrallaan. Mä lakkaan olemasta sulle vihainen toistaiseksi", kerron ja nousen istumaan.
"Nyt tuu sänkyyn mun kanssa", kehotan. Hän nyökkää ja nousee seisomaan ottaakseen housut pois jalastaan. Kun hän ottaa paitansa pois, hän ojentaa sen minulle. Rakastan sitä että hän haluaa minun käyttävän likaisia vaatteitaan yhtä paljon kuin minä haluan käyttää niitä.
"Laita sun farkut lipaston päälle, kiitos", sanon ja hän kohottaa minulle kulmaansa kuin sanoakseen "näetkö, kontrollifriikki."
Kun hän kääntyy ympäri, vedän t-paitani pois päältäni ja laitan sen tilalle hänen paitansa.
"Vittu", hän möläyttää ja vilkaisen ylös. "Mitä sulla on päälläsi?" Hänen silmänsä ovat tummat ja leveät.
"Mä.. Hankin uusia boksereita tänään", punastun ja katson muualle.
"Mä huomaan. Ota se paita pois", hän käskee. Sormet täristen otan paidan pois uudelleen ja asetan sen sängylle.
"Vittu", hän toistaa.
"Sä sanoit sen jo", kikatan. Valo Harryn silmissä on paahtava ja se saa ihoani kihelmöimään.
"Sä näytät uskomattomalta", hän nielaisee. "Sä näytät aina, mutta tää.." Suuni on kuiva kun vilkaisen hänen boksereitaan ja niissä näkyvää kasvavaa kohoumaa. Energia välillämme on muuttunut viidettä kertaa tänä iltana.
"Mä aijon kertoa sulle, näyttää sulle, aikaisemmin tänään mutta sulla oli liian kiire olla ääliö."
"Mhmm", hän sanoo, ja hän selvästi ei kiinnitä huomiota siihen mitä sanon. Hän asettaa polvensa sängylle ja katsoo kehoani ylös ja alas ennen kuin hän kiipeää päälleni.

****

Hänen huulensa maistuvat viskiltä ja mintulta, yhdistelmä on taivaallinen. Suudelmamme ovat pehmeitä ja kiusaavia, huulemme käyvät yhdessä ja erkanevat samalla kun hänen kielensä leikkisästi liukuu oman kieleni päälle. Hänen kätensä kulkeutuvat hiuksiini ja hän alkaa vetää niitä. Tunnen hänen erektionsa vatsaani vasten kun hän tuo vartalonsa lähemmäs omaani. Hän päästää irti hiuksistani pitääkseen itseään pystyssä kyynärpäänsä varassa kun hän käyttää toista kättään koskeakseen minuun. Hänen pitkät sormensa juoksevat rintaani pitkin. Hän nuolaisee huuliaan ja alkaa hyväilemään nännejäni. Olen hypnotisoitunut hänen miellyttävistä sormistaan ihollani.
Nostan selkääni ja hän voihkaisee kun haarovälimme koskettavat.
"Mitä sä haluat tehdä, Lou?" Hänen äänensä on tärisevä ja hallitsematon.
"Mä sanoin sulle jo", sanon kun hän vetää bokserini pois. Toivon ettei hän olisi juonut tänään, mutta ehkä hänen humalainen mielentilansa saa minut vaikuttamaan vähemmän kiusalliselta.
Voihkaisen äänekkäästi kun hän kietoo kätensä erektioni ympärille ja kiedon toisen käteni hänen ympärilleen hänen käsivartensa alta. Kurottaudun väliimme laskeakseni käteni hänen boksereilleen. Hän voihkaisee ja puristan hellästi jatkaen hieromista.
"Ootko sä varma?" hän huohottaa. Näen epävarmuuden kirkkaana hänen vihreissä silmissään.
"Joo, mä oon varma. Älä ajattele sitä liikaa." Osamme ovat selvästi vaihtuneet kun minä sanon noin hänelle.
"Mä rakastan sua. Sä tiedät sen, etkö niin?" hän kysyy.
"Joo", sanon ja painan huuleni hänen omiaan vasten. "Mä rakastan sua Harry", sanon hänen suuhunsa.
Hänen kätensä jatkaa liikettään hitaasti ja hänen suunsa siirtyy kaulalleni. Hän imee ihoa kovasti ja sitten hän nuolaisee kielellään kipeää ihoa lievittäen kipua. Hän toistaa sen uudelleen ja uudelleen, koko kehoni on tulessa.
"Harry.. Mä oon.." yritän sanoa ja hän irrottaa kätensä minusta. Hän suutelee minua kun inahdan.
Hän asettaa molemmat kätensä reisilleni ja puristaa hellästi ennen kuin hän suutelee vatsaani ja ottaa penikseni pään suuhunsa. Vartaloni nousee tahtomattani sängystä ja hänen suunsa liikkuu ylös ja alas kun hän kietoo kätensä reisieni ympärille, pitäen ne erillään. Hetkessä jalkani alkavat täristä ja puristan lakanoita nyrkissäni kun hän työntää penistäni syvemmälle kurkkuunsa.
"Kerro mulle miten hyvältä susta tuntuu", hän sanoo. Tukahtuneet äänet karkaavat suustani kun yritän kertoa miltä hän saa oloni tuntumaan. Hän jatkaa puhettaan, nuolaisten penistäni siinä välissä, perustaen herkullisen kuvion kun kehoni tärisee ja varpaani menevät kippuraan.
Kun pystyn taas ajattelemaan selkeästi, Harry kuljettaa huulensa takaisin suulleni, outo maku hänen huulissaan. Rintani kohoilee tiheästi ja hengitykseni on katkonaista.
"Ootko sä.." hän aloittaa.
"Ssh.. Joo, mä oon varma", sanon hänelle ja suutelen häntä kovaa. Käteni kynsivät hänen selkäänsä ennen kuin vedän hänen bokserinsa hänen lantionsa alapuolelle. Hän huokaa kun este välillämme katoaa ja me voihkaisemme kun ihomme koskettavat.
"Louis, mä.."
"Shh..", sanon uudelleen. Haluan tätä enemmän kuin mitään enkä halua että hän jatkaa puhumista.
"Mutta Louis, mun täytyy kertoa sulle jotain.."
"Shh. Harry, ole kiltti ja ole hiljaa", pyydän ja suutelen häntä uudelleen. Tartun hänen erektioonsa ja liikutan kättäni ylös ja alas. Hänen silmänsä sulkeutuvat ja hän vetää terävästi henkeä. Vaistoni ottavat minusta vallan ja hipaisen peukalollani hänen peniksensä päätä, pyyhkäisen pois kosteuden siitä ja tunnen hänen pulssinsa kädessäni.
"Mä tulen jos sä teet noin uudestaan", hän hengähtää.
Harry kiipeää pois sängystä. Ennen kuin ehdin kysyä mihin hän on menossa, hän ottaa esiin pienen paketin ja pienen putelin farkkujensa taskusta. Oh. Se oikeasti tapahtuu. Tiedän että minua pitäisi pelottaa tai jännittää, mutta en tunne mitään muuta kuin rakkauteni häntä kohtaan, ja hänen rakkautensa minua kohtaan.
Jännitys siitä mitä seuraavaksi on tapahtumassa täyttää minut, ja aika tuntuu hidastuvan kun odotan hänen tulevan takaisin sänkyyn. Ajattelin aina että minun ensimmäinen kertani tulisi olemaan Natalien kanssa, meidän hääyönämme. Olisimme suuressa sängyssä jossain hienossa bungalowissa trooppisella saarella. Mutta täällä minä olen, pienessä huoneessani yliopiston asuntolassa, pienellä sängyllä Harryn kanssa, enkä muuttaisi siitä mitään.

****


Heii !! :) mä yritin saada tän luvun jo eilen valmiiksi ja se oliki jo melkein valmis mut sit tajusin että mun kännykällä ei pysty enää kirjottaa näit tarinoita, pystyn vaan lukee joten jouduin sit kirjottaa tän loppuun vasta tänään. Mut mä yritän kirjottaa tänään vielä kaks lukua, en oo varma ehinkö mut ainaki yhen :)




After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now