Luku 37:

4.4K 200 14
                                    

~~

Harry kiipeää pois sängyltä ja kävelee lipastolle. Hän avaa ylimmäisen laatikon ja ottaa käteensä sinivalkoiset bokserit ja pitelee niitä ilmassa inhoava ilme kasvoillaan.

"Mitä?" kysyn katsoen häntä.

"Näähän on ihan naurettavat", hän sanoo ja alan nauraa. Aikaisempaan kysymykseeni siitä onkohan lipastossa vaatteita on nyt vastattu. Liamin äidin tai Harryn isän on täytynyt ostaa kaikki huoneessa olevat vaatteet Harrylle. Se on aika surullista oikeastaan, että he ostavat vaatteita ja laittavat ne lipastoon Harryä varten siinä toivossa että hän tulisi käymään.

"Ei ne oo niin pahat", kerron hänelle ja hän pyöräyttää silmiään. Epäilen että mikään muu ei näytä yhtä hyvältä Harryn päällä kuin hänen tavalliset mustat tiukat bokserinsa, mutta toisaalta en oikeastaan voi kuvitella minkään näyttävän huonolta hänen päällään.

"No köyhällä ei ole varaa valita, joten kai mä tulen takaisin ihan hetkessä", Harry sano ja kävelee ulos huoneesta päällään ainoastaan kosteat bokserit.

Voi luoja, entä jos Liam näkee hänet? Olisin niin nöyryytetty. Minun on löydettävä Liam heti ensimmäisenä aamulla ja selitettävä illan käänteet. Mutta mitä minä aion sanoa? "Se ei ole sitä miltä näyttää, me vaan juteltiin ja sitten mä suostuin jäämään yöksi ja jotenkin me päädyttiin vaan boksereilleen ja mä annoin Harrylle orgasmin?" Se kuulostaa kamalalta. Mietin jotain sitten aamulla. Lasken pääni tyynyyn ja tuijotan kattoa.

Harkitsen nousevani ylös ja tarkistavani puhelimeni kun Harry on kylpyhuoneessa, mutta päätän toisin. Viimeiseksi tässä kaipaan tekstiviestejä Natalielta. Hän on varmaan ihan paniikissa juuri nyt mutta suoraan sanottuna, kunhan hän ei vain kerro äidilleni niin en juuri välitä niin paljon kuin pitäisi. Jos olen täysin rehellinen itselleni, niin en ole tuntenut samoin Natalieta kohtaan sen jälkeen kun suutelin Harrya ensimmäisen kerran.

Tiedän että rakastan Natalieta, olen aina rakastanut häntä mutta alan kyseenalaistaa sen, rakastanko häntä tyttöystävänä ja jonain jonka kanssa voin viettää koko elämäni, vai rakastanko häntä koska hän on ollut elämässäni melko pysyvästi. Hän on aina ollut täällä minua varten ja paperilla me kaksi olemme täydellisiä toisillemme, mutta en voi olla huomioimatta sitä miltä minusta tuntuu Harryn seurassa. Ei pelkästään seksuaalisesti, se miten saan perhosia vatsaani kun hän vain katsoo minua, miten haluan epätoivoisesti olla hänen kanssaan silloinkin kun olen raivoissani hänelle, ja rehellisesti, se miten hän aina tuhoaa ajatukseni, silloinkin kun yritän vakuuttaa itselleni että vihaan häntä.

Harry on päässyt ihoni alle vaikka miten yritän kieltää sitä. Olen hänen sängyssään, hän ei ehkä koskaan aikaisemmin ole nukkunut täällä, mutta olen täällä hänen kanssaan sen sijaan että olisin Natalien kanssa. Kuin tilauksesta ovi aukeaa ja putoan takaisin maan pinnalle. Katsahdan ylöspäin nähdäkseni Harryn puhtaissa, tavallisissa boksereissa ja alan kikattaa. Ne ovat vähän liian suuret ja ne ovat paljon pidemmät kuin hänen omat bokserinsa mutta ne näyttävät silti hyvältä hänen päällään.

"Mä tykkään niistä", hymyilen ja hän tuijottaa minua ennen kuin sammuttaa valot ja laittaa television päälle. Hän kiipeää takaisin sänkyyn ja tulee makaamaan lähemmäs minua kuin odotin, tosin en koskaan tiedä mitä odottaa häneltä.

"Eli mitä sä aiot kertoa mulle?" hän kysyy ja minä vavahdan. Toivoin ettei hän ottaisi sitä puheeksi kun hän tulisi takaisin.

"Älä nyt ujostele, sä sait mut just laukeamaan mun boksereihin", hän sanoo ja vetää minut lähemmäs itseään. Hautaan pääni tyynyihin ja hän nauraa.

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now