Luku 61:

4.4K 210 71
                                    

Huom! Jälleen kerran sisältää seksuaalisia kohtauksia, mä oon merkannu tonne missä alkaa ja missä loppuu joten voit skipata yli jos et halua lukee :)


Seuraavana aamuna herään ennen Harrya ja onnistun työntämään hänet kauemmas minusta ja irrottaa hänen jalkansa ympäriltäni ilman että hän herää. Muisto siitä kun hän huokaisee nimeni helpottuneena ja kaikki salaisuudet jotka hän kertoi itsestään saavat perhosia lentämään vatsassani. Hän oli niin vartioimaton ja avoin eilen illalla, se sai minut välittämään hänestä vielä enemmän. Tunteeni häntä kohtaan ovat niin syviä että se pelottaa minua enkä ole vielä valmis kohtaamaan niitä.
Otan esiin hiuslakkani ja hiustenkuivaajani sekä Tristanin eyelinerin jonka lainasin häneltä, hänen luvallaan tietysti, ja kävelen kylpyhuoneeseen valmistautumaan ja pesemään hampaani. Käytävä on tyhjä eikä kukaan koputa oveen kun olen valmistautumassa. En ole yhtä onnekas mennessäni takaisin Harryn huoneeseen. Kolme ihmistä kävelevät käytävässä, ja tunnistan yhden niistä Tessaksi.
"Hei Louis!" hän sirkuttaa ja väläyttää minulle täydellisen hymynsä.
"Hei, mitä kuuluu?" kysyn kohteliaasti. Minusta tuntuu todella kiusalliselta kun kaikki kolme tuijottavat minua.
"Hyvää, mä oon vaan menossa ulos. Ootko sä tyyliin muuttamassa tänne tai jotain?" hän nauraa.
"En, en todellakaan. Vaan uhm... Kylässä." Minulla ei ole aavistustakaan mitä minun pitäisi sanoa. Pidempi niistä kahdesta jotka ovat Tessan mukana kumartuu kuiskaamaan jotain hänen korvaansa mutta en saa selvää siitä mitä hän sanoo joten käännyn katsomaan muualle.
"No, nähdään myöhemmin", sanon.
"Joo, nähdään tänään bileissä", Tessa sanoo ja kävelee pois. Missä bileissä? Miksei Harry maininnut mitään minulle? Ehkä hän ei aio olla siellä? Tai ehkä hän ei halua että sinä tulet, jokin ääni päässäni lisää. Kuka edes järjestää bileitä tiistaina. Kun pääsen Harryn ovelle asti, se aukeaa ennen kuin ehdin tarttua kahvaan.
"Missä sä olit?" Harry kysyy ja avaa oven tarpeeksi suurelle että pääsen sisään.
"Laittamassa mun hiuksia, mä halusin antaa sun nukkua", kerron hänelle.
"Mä sanoin sulle että älä vaeltele käytävissä yksin", hän nalkuttaa minulle.
"Ja mä sanoin sulle että älä pomottele mua, Harry", lisään sarkastisesti ja hän naurahtaa ja hänen kasvonpiirteensä pehmenevät.
"Totta", hän nauraa ja astuu lähemmäs. Hän laittaa toisen kätensä selälleni ja toisen paitani alle vatsalleni. Hänen sormensa ovat karheat, mutta ne tuntuvat helliltä selälläni, liikkuen ylemmäs ja ylemmäs vatsallani. Hän tuo huulensa ihan korvani viereen samanaikaisesti kun hänen sormensa löytävät nännini. Hän hieroo herkkää aluetta peukalollaan saaden ne kovenemaan hänen kosketuksensa alla. Hän vetää terävästi henkeä ja minä olen jäätynyt paikalleni mutta sydämeni hakkaa nopeasti.

***Skippaa tästä kohasta jos et halua lukea***

"Sä et voi koskaan tietää minkälaisia pervoja noissa käytävissä väijyy", hän hengähtää pehmeästi korvaani. Hän pyörittelee sormiaan edelleen nännieni ympärillä, kunnes hän nipistää niitä kevyesti peukalonsa ja etusormensa väliin. Laske pääni hänen rinnalleen enkä pysty hallitsemaan voihkaisuajani kun hän jatkaa sormienssa liikettä.
"Mä oon varma että mä saisin sut laukeamaan pelkästään tällä tavalla", hän sanoo ja lisää painetta. Minulla ei ollut aavistustakaan että tämä voisi tuntua näin... hyvältä. Nyökkään ja Harry naurahtaa, hänen suunsa vasten korvaani.
"Haluatko sä että mä teen niin? Saan sut laukeamaan?" hän kysyy ja nyökkään uudelleen. Tarvitseeko hänen edes kysyä? Minun raskaassa hengityksessäni ja tärisevissä polvissani pitäisi olla tarpeeksi vastausta.
"Hyvä poika, siirrytään nyt..." hän aloittaa, mutta kännykkäni hälytys keskeyttää hänen lauseensa.
"Eikä! Meidän täytyy lähteä kymmenen minuutin kuluttua ja Harry sulla ei ole edes vaatteita päällä. Mullakaan ei ole vielä vaatteita päällä!" Vetäydyn pois ja hän ravistaa päätään ja vetää minut takaisin rutistukseensa. Tällä kertaa hän vetää housuni ja bokserini alas. Sitten hän kääntyy sammuttamaan kännykkäni.
"Mä tarvitsen tähän vain kaksi minuuttia, sen jälkeen meillä on vielä kahdeksan minuuttia aikaa pukeutua", hän sanoo ja nostaa minut lattialta ja kantaa minut sängylle. Hän laittaa minut istumaan reunalle ja polvistuu eteeni.
"Levitä sun jalat kulta", hän mumisee hiljaa ja tottelen. Tiedän ettei tämä kuulunut tämän aamun suunnitelmaani, mutta en keksi parempaakaan tapaa aloittaa päivä. Hänen pitkät sormensa piirtelevät kuvioita reidelleni ja hän pitää minua paikallaan toisella kädellään. Hän laskee päänsä alas ja nuolee ylös ja alas penistäni pitkin kerran ennen kuin hän törröttää huuliaan ja alkaa imeä. Lantioni nousee patjasta mutta hän työntää minut takaisin alas ja pitää minut paikallani. Toista kättään käyttäen hän työntää yhden sormen sisälleni, liikuttaen sitä nopeammin kuin koskaan. En osaa päättää kumpi tuntuu paremmalta, hänen sormensa vai suunsa, mutta yhdistelmä on päätähuimaava. Hetkessä tunnen tutun poltteen vatsani pohjassa ja hän alkaa liikuttaa sormeaan vielä nopeammin.
"Mä yritän kahta okei?" hän sanoo ja huokaisen mielihyvästä vastaukseksi. Se tuntuu oudolta, niin kuin ensimmäisellä kerralla, ja epämukavalta, mutta hän laittaa huulensa takaisin paikalleen ja imee uudelleen, saaden minut unohtamaan pienen kivun. Vinkaisen kun Harry taas kerran irrottaa suunsa penikseltäni.
"Helvetti, sä tunnut niin tiukalta kulta." Pelkästään hänen sanansa voisivat saada minut laukeamaan.
"Ootko sä kunnossa?" hän kysyy. Tartun häntä kiharoista ja työnnän hänen kasvonsa alas. Hän naurahtaa ja laittaa taas huulensa työhön.
Voihkin hänen nimeään ja vedän häntä hiuksista kun koen tähän saakka vahvimman orgasmini. Ei sillä että olisin kokenut niitä monta, mutta tämä oli ehdottomasti nopein ja vahvin. Harry painaa pienen suukon lonkkaluulleni ennen kuin nousee seisomaan ja kävelee vaatekaapille. Nostan pääni ylös ja yritän tasata hengitystäni.

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now