Luku 98:

3.7K 221 70
                                    

Voitte taas kuunnella ton biisin jos haluatte sitte ku se mainitaan :)


"Missä Liam on?" kysyn Harryltä kun istumme pöytään.
"En mä tiedä", hän vastaa ja syö palan voisarvesta.
"Mutta etkö sä sanonut että hän etsii mua?"
"Hän etsikin mutta mä en tiedä missä hän on nyt."
"Harry, sun ei pitäisi syödä suu täynnä", hänen isoäitinsä sanoo yht'äkkiä ilmestyen hänen taakseen. Huomaan Harryn vetävän syvään henkeä ennen kuin kääntyy häntä kohti.
"Anteeksi", hän mumisee.
"Mä halusin nähdä sut ennen kuin mä lähden, luoja tietää milloin mä näen sut seuraavan kerran. Voitko sä säästää tanssin sun mummollesi?" hän kysyy ja Harry ravistaa päätään.
"Miksi et?" hän kysyy hymyillen. Heidän välillään on jännitettä josta en ihan saa otetta.
"Mä olen menossa hakemaan Louisille juotavaa", hän valehtelee ja poistuu pöydästä.
"Hän onkin aikamoinen, eikö niin?" hänen isoäitinsä nauraa epämukavasti. En ole varma mitä minun pitäisi sanoa, ensimmäinen vaistoni on puolustaa häntä mutta minusta tuntuu että nainen vain vitsailee.
"Juoko hän vieläkin?" hän yht'äkkiä kysyy ja kääntyy minuun päin.
"Mitä? Ei", änkytän täysin yllättyneenä.
"Silloin tällöin vain", sanon kun näen hänen kävelevän meitä kohti kahden lasin kanssa jotka ovat täynnä jotain vaaleanpunaista juomaa. Hän ojentaa toisen niistä minulle ja hymyilen nostaen sen huulilleni. Se tuoksuu makealta kun kallistan lasia juodakseni sieltä ja kuplat porisevat kevyesti, kutittaen nenääni. Se maistuu yhtä makealta kuin se tuoksuu.
"Shampanjaa", hän ilmoittaa ja kiitän.
"Louis!" Karen sanoo ja kietoo kätensä ympärilleni. Hän on vaihtanut häämekkonsa valkoiseen polvipituiseen kietaisumekkoon.
"Mä olen niin innoissani siitä että sä tulit tänne! Mitä sä tykkäsit?" hän kysyy. Karen on ainoa tuntemani ihminen joka kysyisi muilta millaiset hänen häänsä olivat, hän on niin suloinen.
"Nämä häät ovat ihanat, seremonia oli tosi kaunis", hymyilen. Harry laskee kätensä selälleni ja nojaudun lähemmäs häntä. Pystyn aistimaan miten epämukavaksi hän tuntee olonsa isoäitinsä ja Karenin välissä, ja nyt Kenkin kävelee meitä kohti.
"Kiitos kun sä tulit", Ken sanoo ja ojentaa kättään Harrylle ravistettavaksi. Harry tottelee ja ravistaa nopeasti isänsä kättä. Huomaan Kenin nostavan kättään halatakseen Harrya mutta hän laskee sen alas ennen kuin ehtii tehdä niin. Kenin kasvot ovat täynnä innostusta ja iloa.
"Louis, sä näytät ihanalta rakas", Ken kehuu ja halaa minua. En voi olla tuntematta oloani vähän kiusalliseksi nyt kun minulla on syvempää tietoa siitä kuka hän oli vuosia sitten.
"Onko teillä hauskaa?" hän kysyy innokkaasti.
"Joo. Kaikki on tosi hienosti järjestetty", Harry tekee parhaansa kehuakseen isäänsä. Lasken käteni hänen selälleen ja hieron pieniä ympyröitä rentouttaakseni hänet.
"Mä en tiennyt että te kaksi olette puheväleissä", Adele sanoo. Ken hieroo niskaansa, tapa jonka Harry ilmeisesti sai häneltä.
"Joo. Puhutaan siitä joskus muulloin äiti", Ken sanoo ja Adele nyökkää. Otan uuden kulauksen lasistani ja yritän olla miettimättä liikaa sitä faktaa että juon alkoholipitoista juomaa alaikäisenä aikuisten edessä.
Tarjoilija joka on pukeutunut mustaan liiviin kävelee ohitsemme shampanja tarjottimen kanssa, Ken nappaa siitä lasin mikä saa minut irvistämään. Hän kuitenkin ojentaa sen uudelle morsiammelleen ja pystyn rentoutua. Olen tyytyväinen huomatessani ettei hän juonut sitä itse.
"Haluatko sä toisen?" Harry kysyy minulta ja käännän katseeni Kareniin.
"Siitä vaan, nämä on kuitenkin häät", hän sanoo ja hymyilen hänelle.
"Joo", sanon Harrylle ja hän hakee minulle toisen lasin.
"Etkö sä tykkää shampanjasta?" Karen kysyy Harryltä.
"Joo, se on hyvää mutta mä join jo lasillisen ja mä ajan", hän selittää ja Karen katsoo häntä ihaileva ilme ruskeissa silmissään.
"Onko sulla aikaa tulla käymään tällä viikolla, mä tilasin joitain siemeniä kasvihuonetta varten", Karen sanoo puolestaan minulle.
"Joo, tottakai. Mä oon vapaa neljän jälkeen joka päivä tällä viikolla", kerron hänelle.
Tyytyväinen mutta yllättynyt ilme näkyy selvästi Adelen kasvoilla kun hän vilkuilee edestakaisin minun ja Karenin välillä.
"Miten kauan te olette olleet yhdessä?" vanhempi nainen kysyy Harryltä ja minulta.
"Muutaman kuukauden", Harry vastaa hänelle hiljaa. Joskus unohdan että kukaan meidän.. tai no, Harryn kaveripiirin ulkopuolelta ei tiedä että me inhosimme toisiamme vielä ennen sitä.
"Ai, eli ei lapsenlapsenlapsia mulle ihan hetkeen aikaan?" hän nauraa ja Harryn kasvot muuttuvat punaiseksi.
"Ei, ei. Me vasta muutettiin yhteen", Harry sanoo ja Karen ja minä molemmat sylkäisemme shampanjamme takaisin lasiin samaa aikaa.
"Te kaksi muutitte yhteen?" Ken kysyy. En odottanut Harryn kertovan heille tänään, en edes ollut varma että hän kertoisi heille ollenkaan. Olen yllättynyt ja vähän nolostunut reaktiostani mutta lähinnä olen vain tyytyväinen että hänelle ei ole ongelma myöntää sitä.
"Joo. Me muutettiin Artisaniin muutama päivä sitten", hän selittää.
"Vau, se on kiva paikka asua ja se on lähempänä Louisin työharjoittelupaikkaakin", Ken vastaa.
"Joo", Harry sanoo selvästi pohtien mitä mieltä kaikki ovat hänen paljastuksestaan.
"No, mä oon iloinen sun puolesta poika. Mä en koskaan kuvitellut että sä olisit näin onnellinen ja niin.. rauhassa." Hän laskee kätensä poikansa olalle ja katson sitä neutraali ilme kasvoillani.
"Kiitos", Harry sanoo ja oikeasti hymyilee.
"Ehkä me voitaisiin tulla joskus kylään katsomaan sitä?" Ken kysyy.
"Ken.." Karen varoittaa. Hän varmaan ajattelee sitä yhtä kertaa kun Ken koitteli Harryn rajoja vähän liikaa, niin kuin minäkin.
"Uh, joo kyllä kai", Harry sanoo yllättäen meidät kaikki.
"Oikeasti?" Ken kysyy ja Harry nyökkää.
"Okei, ilmoittakaa vaan koska teille sopii", Ken sanoo ja hänen silmänsä kiiltävät.
Musiikki alkaa soida teltassa ja Karen tarttuu Kenin käsivarteen.
"Tämä on meidän merkki lähteä, kiitos teille molemmille niin paljon kun te tulitte", Karen sanoo ja nojautuu halaamaan minua.
"Sä olet tehnyt niin paljon tälle perheelle, sulla ei ole aavistustakaan", hän kuiskaa korvaani ennen kuin astuu kauemmas.
"Nyt on aika morsiamen ja sulhasen ensimmäiselle tanssille!" ääni sanoo kaiuttimien läpi. Adelekin lähtee kävelemään poispäin, seuraten vieraita katsomaan ensimmäistä tanssia.
"Sä juuri pelastit heidän päivänsä", kerron Harrylle ja painan suukon hänen poskelleen.
"Mennään yläkertaan", hän sanoo.
"Mitä?" Pääni on vähän sumea niistä kahdesta shampanjalasillisesta.
"Yläkertaan", hän toistaa, lähettäen tutun sähköaallon lävitseni.
"Nyt?" nauran.
"Nyt."
"Mutta nämä kaikki ihmiset.."
Harry ei vastaa, sen sijaan hän ottaa kiinni kädestäni ja johdattaa minut väkijoukon läpi ja ulos teltasta. Kun me pääsemme sisälle taloon, hän ottaa minulle uuden lasin shampanjaa ja yritän olla läikyttämättä sitä kun ryntään yläkertaan pysyäkseni hänen perässä.
"Onko jokin vialla?" kysyn Harryltä kun hän sulkee makuuhuoneen oven ja lukitsee sen.
"Mä tarvitsen sua", hän sanoo tummalla äänellä ja riisuu takkinsa. Oh.
"Mutta ootko sä kunnossa?" kysyn, sydämeni hakkaa jo tuhatta ja sataa.
"Joo, mä tarvitsen vain muuta ajateltavaa", hän sanoo ja astuu minua kohti ottaen lasin kädestäni ja laskien sen lipaston päälle. Hän ottaa toisen askeleen, kietoen kätensä ranteideni ympärille ja nostaa ne pääni yläpuolelle.
Annan mieluusti hänelle jotain muuta ajateltavaa kuin alakerran hässäkkä, hän näki juuri isoäitinsä ensimmäisen kerran moneen vuoteen, hänen isänsä meni uudelleen naimisiin, Ken ja Karen ovat tulossa katsomaan uutta asuntoamme, se on paljon Harrylle näin lyhyen ajan sisällä.
Sen sijaan että kyselisin häneltä mitään kysymyksiä tai painostaisin häntä yhtään enempää, tartun hänen paitansa kaulukseen ja työnnän itseäni häntä vasten. Pystyn tuntemaan että hänen peniksensä on jo nyt kovana. Hän voihkaisee ja päästää irti ranteistani joten voin kammata sormillani hänen hiuksiaan. Kun hän siirtää suunsa huulilleni, hänen kielensä tuntuu kuumalta ja se maistuu makealta shampanjan jäljiltä.  Sitten hän vetää taskustaan esille pienen paketin.
"Meidän pitäisi lakata käyttämästä näitä, mä haluan pystyä tuntemaan sut." Hänen äänensä on karhea ja hän vetää alahuuleni hänen huultensa väliin ja imaisee kevyesti ja viettelevästi. Se saa vartaloni haluamaan häntä vielä enemmän.
Kuulen hänen vetoketjunsa äänen ja hän äännähtää kun lasken käteni hänen housujensa vyötärölle ja vedän hänen housunsa ja bokserinsa alas. Harryn kädet kulkeutuvat housujeni etuosaan ja hän sujauttaa pitkät sormensa niiden vyötärönauhan sisään ja vetää ne ja bokserini alas. Astun niistä pois kömpelösti ottaen kiinni hänen käsivarrestaan pitääkseni itseni pystyssä. Hän naurahtaa kevyesti ennen kuin yhdistää huulensa kaulalleni. Hänen kätensä puristavat lantiotani ennen kuin hän nostaa minut ylös ja kiedon jalkani hänen vyötärönsä ympärille. Yritän vetää pukuni yläosaa pois päältäni.
"Ei, jätä se päälle", Harry pyytää.
"Se puku on niin uskomattoman seksikäs.. Se on niin seksikäs mutta samaan aikaan se on valkoinen ja niin neitseellinen.. helvetti.. Se on niin hyvännäköinen. Sä olet niin kaunis", hän sanoo kaulaani vasten kun hän nostaa minut ylemmäs ja laskee minut sitten hänen peniksensä päälle. Selkäni on ovea vasten ja hän alkaa johdattaa minua ylös ja alas. Hänessä on sellaista kuumeisuutta ja epätoivoa jota en ole nähnyt tällä tasolla aiemmin, ja minusta tuntuu kuin olisin jäätä ja hän olisi tulta. Me olemme täysin erilaisia, mutta samanlaisia.
"Onko.. tää.. okei?" hän änkyttää. Hän on kietonut kätensä selälleni pitääkseen minut paikallani.
"Joo", voihkaisen. Tunne siitä miten hän ottaa minut tällä tavalla, ovea vasten, minun jalkani hänen vyötärönsä ympärillä on intensiivinen mutta taivaallinen samaa aikaa.
"Suutele mua", hän pyytää. Isken huulemme yhteen ja työnnän kieleni hänen huuliaan vasten ennen kuin hän avaa suunsa päästääkseen sen sisään. Vetäen hänen hiuksiaan teen parhaani suudellessani häntä samalla kun hän liikkuu sisään ja ulos minusta koko ajan nopeampaan tahtiin. Meidän kehomme liikkuvat nopeasti mutta suudelmamme pysyvät hitaina ja intiimeinä.
"Mä en saa susta tarpeekseni Lou, mä.. rakastan sua", hän sanoo suuhuni. Henkäisen ja voihkaisen, ja se minulle tutuksi tullut tunne kasvaa vatsassani.
Muutama ähkäisy karkaa Harryn huulilta ja voihkin hänen mukanaan kun me molemmat saavutamme orgasmimme.
"Rentoudu kulta", hän ohjeistaa ja teen juuri niin. Hän jättää huulensa omiani vasten, nielaisten voihkaisuni kun hän jähmettyy ja laukeaa kondomiin. Muutaman raskaan hengähdyksen kuluttua hän laskee päänsä rinnalleni ja hän pitelee minua paikallani vielä muutaman sekunnin ennen kuin hän laskee minut omille jaloilleni.
Kallistan päätäni taaksepäin ovea vasten tasatakseni hengitykseni kun Harry laittaa siististi kondomin takaisin kääreeseen ja laittaa  sen sitten taskuunsa ennen kuin vetää housunsa takaisin ylös.
"Muistuta mua heittämään toi pois heti kun me päästään alas", hän nauraa ja kikatan vetäessäni housujani ylös.
"Kiitos", Harry sanoo ja pussaa poskeani. "Ei siitä mitä me juuri tehtiin vaan kaikesta."
"Sun ei tarvitse kiittää mua Harry, sä teet ihan yhtä paljon mulle kuin mä teen sulle. Oikeastaan enemmänkin."
"Enpäs", hän väittää vastaan ja ottaa käteni.
"Mennään takaisin ennen kuin joku tulee etsimään meitä", hän sanoo.
"Miltä mä näytän?" kysyn juoksuttaen sormiani hiuksissani ja pyyhkäisten silmänalusiani.
"Siltä kuin sä olisit juuri harrastanut seksiä", hän kiusaa ja pyöräytän silmiäni. "Sä näytät kauniilta."
"Niin säkin", kerron hänelle. Hän nyrpistää nenäänsä kehulleni ja pukee pikkutakkinsa päälle ennen kuin me liitymme taas juhliin.
Melkein kaikki teltassa olevat ovat tanssimassa siihen mennessä kun me palaamme takaisin eikä kukaan näytä huomanneen meidän poissaoloamme.
Kun me istumme alas, uusi kappale alkaa soida. Tunnistan sen, "Never let me go" Florencelta ja the Machinelta.
"Haluatko sä tanssia?" kysyn Harrylta, vaikka olen varma että tiedän jo hänen vastauksensa.
"En, mä en tanssi", hän vastaa ja nyökkään.
"Paitsi.. Jos sä haluat?" hän lisää.
Olen yllättynyt hänen tarjouksestaan ja innoissani siitä että hän tulisi tanssimaan kanssani kun hän ojentaa kättään minulle ja johdattaa minut laatoitetulle tanssilattialle. Jäämme taka-alalle hyvälle etäisyydestä muista vieraista.
"Mulla ei ole aavistustakaan mitä mun pitää tehdä", hän nauraa.
"Mä näytän sulle", vakuutan hänelle ja asetan hänen kätensä lantiolleni.
Harry astuu varpailleni muutaman kerran mutta hän oppii nopeasti. En ikinä olisi uskonut että Harry tanssisi isänsä häissä.
"Tavallaan tylsä biisi häihin eikö olekin?" hän nauraa korvaani.
"Ei oikeastaan, se on tavallaan täydellinen", sanon ja nojaan pääni hänen rintaansa vasten.
Olen tietoinen siitä että oikeastaan me emme tanssi vaan enemmänkin keinumme edestakaisin pidellen kiinni toisistamme mutta se sopii minulle. Pysymme niin seuraavan kahden laulun ajan samalla kun Harry kertoo minulle lisää isoäidistään. Hän asuu edelleen Englannissa, he eivät ole nähneet tai puhuneet sen jälkeen kun Adele soitti Harrylle hänen 12. syntymäpäivänään. Hänen isoäitinsä oli ottanut Harryn isän puolen Harryn vanhempien eron aikana ja hän oli puolustanut hänen juomistaan, syyttäen Harryn äitiä kaikesta mikä riitti siihen ettei Harry enää puhunut hänelle. Hän näyttää mukavalta jakaessaan tämän tiedon kanssani joten pysyn hiljaa, vain nyökkäillen ja hymisten väliin näyttääkseni että kuuntelen häntä. Väliin Harry heittää pari vitsiä siitä miten ärsyttäviä ja marisevia kaikki soitettavat laulut ovat ja nauran hänelle.
"Haluatko sä mennä takaisin ylös?" hän vitsailee ja siirtää kätensä selälleni.
"Ehkä", virnistän.
"Mun täytyy antaa sulle shampanjaa useammin", hän nauraa. Siirrän hänen kätensä takaisin vyötärölleni ja hän mutristaa huuliaan mikä saa minut nauramaan kovemmin.
"Mulla on oikeastaan ihan kivaa", hän myöntää.
"Niin mullakin. Kiitos kun sä tulit mun kanssa."
"Mä en haluaisi olla missään muualla." Tiedän ettei hän tarkoita häitä vaan minun seuraani yleensäkin. Ajatus lähettää lämpimän väristyksen kehooni.
"Saanko mä keskeyttää?" Ken sanoo kun seuraava laulu alkaa. Harry rypistää otsaansa ja vilkaisee minua ja sitten taas isäänsä. "Joo, mutta vain yksi kappale", Harry murisee ja Ken nauraa.
"Yksi kappale", hän toistaa poikansa sanat ja Harry päästää irti minusta. Kenin käsi siirtyy selkäni taakse ja nielaisen epämukavat tunteet häntä kohtaan.
Ken pitää keskustelun kevyenä kun me tanssimme. Kaikki epämieluisat tunteeni häntä kohtaan ovat vaientuneet kun me nauramme selvästi humalassa olevalle parille jotka huojuvat vieressämme.
"Olisitko uskonut tuota?" Ken sanoo ja hänen äänensä on täynnä ihmetystä. Käännyn katsomaan mihin hän viittaa ja kuulen oman hengähdykseni kun näen Harryn keinumassa kiusallisesti Karenin kanssa edestakaisin. Karen nauraa kun Harry astuu hänen valkoisille kengilleen ja Harry hymyilee nolostuneena. Tämä ilta on mennyt paremmin kuin osasin uneksiakaan.
Kun kappale päättyy, Harry löytää nopeasti tiensä luokseni. Joku kutsuu Kenin nimeä ja hän nyökkää. He hyvästelevät ja kiittävät meitä vielä kerran kun osallistuimme häihin ennen kuin he katoavat väkijoukkoon.
"Ootko sä valmis lähtemään kotiin?" Harry kysyy minulta.
"Joo, mun jalat on ihan kuolleet." En ole koko elämäni aikana pitänyt juhlakenkiä jalassani näin kauaa ja tarvitsen varmasti viikon jalkojeni parantumiseen.
"Haluaisitko sä että mä kannan sut?" Harry pilkkaa vauvamaisella äänellä.
"En", kikatan.
Lähtiessämme teltasta Trevor kävelee ohitsemme Kimberlyn ja herra Vancen kanssa. Kimberly hymyilee kirkkaasti ja hän iskee minulle silmää katsottuaan ensin Harrya päästä varpaisiin. Yritän tukahduttaa nauruni ja päädyn yskimään.
"Säästitkö sä mulle tanssin?" herra Vance kiusaa Harrya.
"En todellakaan", hän nauraa takaisin.
"Lähdettekö te näin pian?" Trevor kysyy minulta.
"Itse asiassa me ollaan oltu täällä jo jonkin aikaa", Harry vastaa puolestani ja vetää minut pois heidän seurastaan.
"Oli kiva nähdä Vance", Harry huutaa vielä kun kävelemme ulos teltasta.
"Toi oli töykeää", valitan kun me pääsemme hänen autolleen.
"Hän flirttaili sun kanssa, mulla oli oikeus olla niin töykeä kuin mä halusin."
"Hän ei flirttaillut, hän oli vain mukava."
"Hän haluaa sut, mä pystyn näkemään sen. Älä ole niin naiivi", Harry sanoo pyöräyttäen silmiään.
"Ole kiltti ja ole vaan mukava hänelle tästä lähtien. Mä työskentelen hänen kanssaan ja mä en halua mitään ongelmia", sanon rauhallisesti. Tämä ilta on ollut liian hyvä että antaisin hänen mustasukkaisuutensa pilata sitä.
"Voinhan mä aina käskeä Christianin antaa hänelle potkut", hän sanoo enkä voi olla nauramatta hänen ylimieliselle kommentilleen.
"Sä olet sekaisin", tuhahdan.
"Vain silloin kun on kyse susta", hän sanoo ja kääntyy pois pihasta.


Heiii :)
Ihan ensiksi mä haluan kiittää teitä ihan valtavasti 100 000 lukukerrasta, mä en oikeesti voi ees käsittää miten paljon se on :0 Oikeesti, ku mä aloin kirjottaa tätä niin mä ajattelin että saan ehkä jotain sata lukukertaa enkä varmaan jaksa ees kirjottaa tätä loppuun eikä kukaan kuitenkaa lue tätä (olin niin ihailtavan positiivinen) mutta nyt mulla on noin monta ihanaa lukijaa ja mä en voi kiittää teitä tarpeeksi, mä rakastan teitä kaikkia ♥♥♥
Yritän kirjottaa huomenna viimesen luvun mutta jos en mitenkään kerkee niin sunnuntaina ja alotan After 2 heti ens viikolla :) <3

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now