Luku 77:

3.5K 209 59
                                    

~~


Tyhjyys jota tunnen sen jälkeen kun vien Harryn takaisin talolleen on outoa säälittävällä tavalla. Kun pääsen takaisin omaan huoneeseeni lyhyen ajomatkan jälkeen, minusta jo tuntuu siltä kuin olisin nähnyt hänet viimeksi tunteja sitten. Tristan ei ole huoneessa kun pääsen sinne mutta olen siitä vain iloinen, minun todellakin täytyy opiskella ja valmistautua ensimmäiseen päivääni Vancella. En ole vielä päättänyt mitä puen päälleni, mitä otan mukaan, mitä aion sanoa. Otan esiin suunnittelukalenterini ja suunnittelen viikon tunnilleen. Aion pukea uudet mustat pillifarkkuni ja punaisen topin ja mustat TOMS-kenkäni. Siinä sivussa mietin, pitäisiköhän Harry asustani.
Pitääkseni mieleni poissa hänestä, viimeistelen kaikki tehtäväni joiden palautuspäivä on ensi viikolla ja vähän joitain muitakin. Siihen mennessä kun saan ne valmiiksi, aurinko on kadonnut taivaalta ja minä olen nääntymässä nälkään. Harry ei edelleenkään ole laittanut minulle viestiä, joten oletan ettei hän aio tulla yöksi joten nappaan lompakkoni ja lähden etsimään jotain syötävää. Muistan nähneeni kiinalaisen ravintolan lähellä kirjastoa, jonka löysin viime viikolla.
Siihen mennessä kun löydän paikan, se on jo suljettu. Etsin netistä ravintolan joka on lähimpänä sitä paikkaa jossa olen nyt, ja löydän paikan nimeltä The Ice House. Se on pieni ja näyttää siltä kuin se olisi tehty alumiinistä, mutta minulla on nälkä ja ajatus siitä että minun täytyisi etsiä joku toinen paikka jossa voin syödä, saa vatsani kurnimaan vielä enemmän.
Kun astun sisään, huomaan että pieni paikka on täpötäynnä, mutta yllätyksekseni löydän pienen tyhjän pöydän ravintolan takaa. En huomioi muiden ihmisten vilkuilua, he varmaan miettivät miksi olen täällä yksin, mutta minä syön aina yksin. En ole yksi niistä ihmisistä jotka tarvitsevat jonkun mukaansa mihin ikinä he menevätkin. Käyn shoppailemassa yksin, syön ulkona yksin, ja olen jopa ollut yksin elokuvissa muutaman kerran kun Natalie ei päässyt tulemaan. Yksin oleminen ei haittaa minua, ennen kuin nyt. Minulla on ikävä Harrya enemmän kuin pitäisi, ja se häiritsee minua että häntä ei näytä kiinnostavan tarpeeksi edes lähettääkseen tekstiviestiä.
Kun odotan ruokaani, tarjoilija tuo minulle vaaleanpunaisen juoman johon on työnnetty keltainen aurinkovarjo.
"Mä en tilannut tätä", sanon hänelle mutta hän asettaa sen eteeni joka tapauksessa.
"Hän tilasi", tarjoilija hymyilee ja kallistaa päätään baaria kohti. Toivon välittömästi sen olevan Harry, mutta ei. Zayn vilkuttaa minulle pienesti ja hymyilee häikäisevästi pikkuisen huoneen toisesta päästä. Niall kävelee hänen perässään ja istuu tyhjälle baarijakkaralle hänen vieressään ja hymyilee myös minulle.
"Ai. Kiitti", kerron tarjoilijalle. Vaikuttaa siltä että jokainen paikka tällä kampuksella sallii alaikäisten juomisen, tai ehkä he käyvät vain sellaisissa paikoissa joissa he saavat juoda. Tarjoilija kertoo että ruokani olisi valmista hetkessä ja kävelee pois.
Hetkeä myöhemmin, Zayn ja Niall nousevat paikoiltaan ja tulevat minun pöytääni istumaan. Toivon että Zayn ei ole minulle vihainen siitä mitä perjantaina tapahtui.
"Sä olet viimeinen henkilö jonka mä oletin näkeväni täällä, varsinkaan sunnuntaina", Niall nauraa.
"Joo, mä päädyin tänne vahingossa. Mä olin menossa kiinalaiseen mutta se oli suljettu", kerron heille.
"Ootko sä nähnyt Harrya?" Zayn kysyy minulta hymyillen ja vilkaisee Niallia. Niall katsoo häntä silmiin ennen kuin kääntää katseensa taas minuun.
"En hetkeen. Ootteko te?" kysyn heiltä. Hermostuneisuuteni kuulee selvästi äänestäni.
"Ei muutamaan tuntiin mutta hänen pitäisi olla täällä pian", Niall vastaa.
"Täällä?" vinkaisen. Ruokani saapuu mutta minulla ei ole enää nälkä. Entä jos Molly on hänen kanssaan? En kestäisi sitä, en sen viikonlopun jälkeen jonka me juuri vietimme yhdessä.
"Joo, me käydään täällä usein. Mä voin soittaa hänelle ja kysyä onko hän tulossa pian?" Zayn ehdottaa mutta ravistan päätäni.
"Ei sun tarvitse. Mä olin muutenkin juuri lähdössä." Katselen ympärilleni etsien tarjoilijaani pyytääkseni laskua.
"Etkö sä tykännyt tosta drinkistä?" Zayn kysyy.
"En, tai no mä en oikeastaan maistanut. Kiitti kun sä tilasit sen mulle, mutta mun pitäisi lähteä."
"Onko teillä taas joku riita?" hän kysyy. Niall aikoo sanoa jotain mutta Zayn vilkaisee häntä vihaisesti pöydän toiselta puolelta. Mitä on meneillään? Zayn ottaa kulauksen oluestaan ja tuijottaa taas Niallia.
"Mitä hän on kertonut?" kysyn.
"Ei mitään, hän vain sanoi että te olette nyt paremmissa väleissä", Zayn vastaa Niallin puolesta. Pieni baari tuntuu nyt vielä pienemmältä, ja haluan vain epätoivoisesti lähteä täältä.
"Hei tuolla he ovat!" Niall sanoo. Silmäni vaeltavat ovelle ja näen Harryn, Tessan, Tristanin, Stephin ja Mollyn. Tiesin sen. Tiedän että he ovat kavereita, mutta en halua Harrya Mollyn lähelle, enkä myöskään halua vaikuttaa kontrolloivalta tai hullulta, mutta en voi sietää Mollyä Harryn seurassa. Kun Harryn katsee kohtaa omani, hän näyttää yllättyneeltä ja melkein pelokkaalta? Ei taas tätä. Tarjoilija kävelee ohi kun he kävelevät kohti meidän pöytäämme.
"Voisinko mä saada mun laskun ja rasian tälle ruualle, kiitos?" pyydän häneltä. Hän vilkaisee koskematonta ruokaani ja nyökkää.
"Mihin sä olet menossa?" Tristan kysyy. He viisi istuvat pöytään meidän viereemme. Kieltäydyn katsomasta istuuko Harry Mollyn vieressä. Vihaan sitä miten eri tavalla hän käyttäytyy kavereidensa seurassa, miksei hän voi olla se sama Harry joka hän oli koko viikonlopun?
"Mä.. No mun täytyy opiskella", valehtelen. Kun yritin harhauttaa ajatukseni pois Harrystä, tein kaikki tehtävät seuraavien melkein kolmen viikon ajalta.
"Sun pitäisi jäädä hetkeksi, sä opiskelet liikaa", hän hymyilee.
Kaikki toivo siitä, että Harry nappaisi minut käsivarsilleen ja kertoisi että hänellä oli ikävä, on mennyt. Maksan tarjoilijalle ja nousen seisomaan lähteäkseni.
"Pitäkää te muut hauskaa", kerron heille. Vilkaisen Harrya ja käännän sitten katseeni takaisin lattiaan.
"Odota", Harry sanoo. Käännyn ympäri ja katson häntä. Ole kiltti äläkä anna hänen sanoa mitään ilkeää tai suudella Mollyä.
"Etkö sä aio antaa mulle suukkoa?" hän hymyilee. Oh. Vilkaisen hänen kavereitaan ja he kaikki näyttävät yllättyneiltä mutta enimmäkseen hämmentyneiltä.
"M..mitä?" änkytän. Tämä on erittäin odottamatonta. Suoristan ryhtiäni ja katson taas Harrya.
"Pusu, etkö sä aio antaa mulle pusua ennen kuin sä lähdet?" hän nousee seisomaan ja kävelee minua kohti. Minä halusin tätä, mutta nyt tunnen oloni epämukavaksi kun kaikkien silmät ovat meissä.
"Uhmm.." en tiedä mitä sanoa.
"Miksi ihmeessä hän antaisi?" Molly nauraa. Luoja en voi sietää häntä.
"He ovat niinku yhdessä, selvästi", Tristan kertoo hänelle.
"Mitä?" Molly sanoo.
"Pidä pääsi kiinni Molly", Zayn sanoo ja haluan kiittää häntä, mutta hänen äänessään on jotain mikä saa minut miettimään hänen sanavalintaansa. Tämä on äärettömän epämukavaa.
"Heippa kaikki", sanon ja kävelen kohti ovea. Harry seuraa minua ja tarttuu ranteeseeni pysäyttääkseen minut.
"Miksi sä lähdet? Ja miksi sä edes olet täällä?" hän kysyy.
"No mä tulin tänne syömään, ja mä lähden koska sä jätit mut ilman huomiota ja.."
"Mä en jättänyt sua ilman huomiota, mä en vain tiennyt mitä mun pitäisi sanoa tai tehdä. Mä en odottanut että mä näkisin sut täällä, se vain yllätti mut", hän vastaa.
"Joo, tietysti. Sä et ole lähettänyt mulle yhtäkään viestiä koko päivänä ja nyt sä olet täällä Mollyn kanssa?" sanon melkein inisten kuin pikkulapsi.
"Ja Tessan, Tristanin ja Stephin. En pelkästään Mollyn", hän huomauttaa.
"Mä tiedän.. Mutta teillä on historiaa ja se häiritsee mua", myönnän. Olen varma että rikoin juuri jonkin mustasukkaisuus ennätyksen.
"Se on vaan sitä kulta, historiaa. Se ei ollut niin kuin tämä.. Niin kuin me", hän sanoo.
"Mä tiedän, mutta mä en voi sille mitään", huokaan.
"Mä ymmärän, miltä sä luulet että musta tuntui kun mä kävelin sisään ja näin sut istumassa Zaynin kanssa?"
"Ei se ole sama asia. Sä ja Molly ootte harrastaneet seksiä." Pelkästään sen sanominen sattuu.
"Lou."
"Mä tiedän, se on hullua mutta mä en voi sille mitään." Käännän katseeni pois.
"Ei se ole hullua, mä ymmärrän mutta mä en vain tiedä mitä mä voin tehdä sille asialle. Molly on meidän porukassa ja varmaan aina tulee olemaankin." En tiedä mitä odotin hänen sanovan mutta 'harmi' ei ainakaan ole sitä mitä halusin kuulla.
"Okei." Minun pitäisi olla onnellinen että hän käytännössä kertoi kaikille että me seurustelemme, mutta se koko juttu tuntui väärältä.
"Mä menen nyt", kerron hänelle.
"Sitten mä tulen sun kanssa."
"Ootko sä varma että sä haluat lähteä ilman sun kavereita?" tiuskaisen. Hän pyöräyttää silmiään ja seuraa minua autolleni. Yritän piilottaa hymyäni kun nousen autoon. Ainakin tiedän että hän on mieluummin minun seurassani kuin Mollyn.
"Miten kauan sä olit tuolla ennen kuin mä tulin?" Harry kysyy kun ajan pois parkkipaikalta.
"Jotain kaksikymmentä minuuttia."
"Ai, ethän sä mennyt sinne tapaamaan Zayniä?"
"En, mulla ei ollut aavistustakaan että hän olisi siellä tai että sä ilmestyisit sinne."
"Ai, mistä te puhuitte?" hän kysyy minulta.
"Ei mistään, hän oli siinä pöydässä vain muutaman minuutin ennen kuin te tulitte."
"Ai", hän sanoo kun käännyn taas kampukselle.
"Miten niin?"
"Mietin vaan", hän sanoo ja rummuttaa sormillaan polveaan. "Mulla oli sua ikävä tänään."
"Mullakin oli ikävä sua. Mä sain paljon läksyjä tehtyä ja mä valmistauduin mun ensimmäiseen päivään Vancella."
"Haluatko sä että mä vien sut sinne huomenna?"
"En, siksi mä ostin oman auton, muistatko?" nauran.
"Silti, mä voisin ajaa sut", hän tarjoutuu kun kävelemme huonettani kohti.
"Ei sun tarvitse, mä ajan itse. Mutta kiitos."
Juuri kun aion kysyä mitä hän teki koko päivän, miksei hän viestittänyt minulle jos hänellä oli ikävä, sanani jäävät kiinni kurkkuuni ja alan panikoida. Äitini seisoo oveni edessä kädet ristissä ja synkkä katse kasvoillaan.


Heii kaikki :) Mä tajusin tänään että tässä on melkein 70k lukukertaa, ja se on ihan uskomatonta :0 joten kiitos teille kaikille!! ♥♥♥
Heii mä kysyn teiltä nyt, mikä on teidän kaikkien aikojen lemppari ficci wattpadissa?? Koska mä en enää löydä mitään kivoja joita en ois jo lukenu :D Ja kommentoikaa muutenki kaikkee kivaa :)
Mä yritän saada uuden luvun huomiseks mutta jatkan viimestään maanantaina ♥♥




After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now