Luku 89:

4.1K 197 26
                                    


~~


Harryn käsi siirtyy niskalleni epätoivoisena yrityksenä päästä vielä lähemmäs minua kun me suutelemme. Pystyn tuntemaan kaiken vihan ja turhautuneisuuden muuttuneen himoksi ja rakkaudeksi. Hänen huulensa ovat nälkäiset ja suudelmat ovat huolimattomia kun Harry kävelee takaperin edelleen suudellen minua. Hän johdattaa minua yksi käsi vyötärölläni ja toinen niskallani. Kompastun hänen jalkoihinsa juuri kun hänen jalkansa koskettavat hänen sänkynsä reunaa, ja sen seurauksena me molemmat kaadumme sängylle. Menen istumaan hajareisin hänen päälleen ja vedän collegepaitani ja toppini molemmat pois päältäni samalla kertaa yrittäen varastaa kontrollin häneltä. Harryn silmät laajenevat ja hän yrittää vetää minut alas suudelmaan mutta minulla on muita suunnitelmia. Hänen kätensä ovat lämpimät kun ne siirtyvät rinnalleni ja alkavat leikkiä nänneilläni, hieroen niitä kovakouraisesti. Tartun hänen ranteisiinsa ja vedän hänen kätensä pois iholtani, ravistaen päätäni. Harry kallistaa päätään hämmentyneenä ennen kuin alan avata hänen housujensa nappia. Hän auttaa minua vetämään ne polviinsa ja samoin hänen bokserinsa. Kiedon sormeni samantien hänen peniksensä ympärille. Se saa hänet henkäisemään ja kun käännyn katsomaan häntä, näen että hänen silmänsä ovat kiinni. Liikutan kättäni hitaasti edestakaisin ennen kuin lasken pääni alaspäin ja otan rohkeasti hänen peniksensä suuhuni. Yritän muistaa hänen ohjeensa edelliseltä kerralta ja toistaa ne asiat joista tiedän hänen pitävän.
"Vittu.. Louis", hän huohottaa ja työntää sormensa hiuksiini. Hän ei ole koskaan ennemmin ollut hiljaa näin kauan minkään meidän välisemme seksuaalisen kokemuksen aikana ja tajuan huvittuneena että minulla oli ikävä hänen likaisia sanojaan.
Jatkaessani hänen tyydyttämistään, siirrän vartaloani niin, että olen hänen polviensa välissä kun hän istuu ja katsoo minua.
"Sä näytät niin seksikkäältä näin, sun nokkela suu mun kalun ympärillä", hän sanoo ja tiukentaa otettaan hiuksissani.
Tunnen itseni kiihottuvan ja liikutan päätäni nopeammin, haluan kuulla uudelleen hänen voihkivan nimeäni. Hän nostaa vähän lantiotaan sängystä, niin että hänen peniksensä työntyy syvemmälle kurkkuuni. Silmäni alkavat vetistyä ja voin hädintuskin hengittää mutta oman nimeni kuuleminen hänen huuliltaan saa sen paljon paremmaksi. Hetkeä myöhemmin hän irrottaa kätensä hiuksistani ja siirtää ne kasvoilleni, estäen minua liikkumasta enempää. Hänen veristen rystystensä metallinen tuoksu työntyy nenääni mutta en vetäydy kauemmas.
"Mä en kestä enää kauaa.." hän sanoo. "Joten jos sä haluat tehdä jotain muutakin niin sun pitäisi lopettaa nyt." Oh.
En halua puhua ja paljastaa sitä miten epätoivoisesti haluan hänen rakastelevan minua, joten nousen seisomaan ja lasken housuni alas ja astun pois niistä. Kun alan ottaa pois boksereitani, Harryn käsi estää minut.
"Mä haluan että sä jätät ne päälle.. Toistaiseksi", hän sanoo. Nyökkään ja nielaisen.
"Tuu tänne", hän viittoo ja ottaa paitansa pois. Hän siirtyy sängyn reunalle ja vetää minut mukanaan. Meidän kuumeinen käytöksemme on hidastunut ja jännite välillämme on merkittävästi vähentynyt. Harryn rinta on lehahtanut punaiseksi ja hänen silmänsä ovat villit. Se tunne kun istun hänen sylissään kun hän on täysin alaston ja valmiina.. ja minulla on päälläni vain bokserit, on mahtava.
Harryn toinen käsi on selälläni pitäen minut paikallaan kun hän tuo huulemme jälleen yhteen.
"Mä rakastan sua", hän kuiskaa suuhuni kun hänen kätensä siirtyy boksereihini.
"Mä.. rakastan sua.." henkäisen välittömästä nautinnosta. Hän liikuttaa kättään hitaasti, liian hitaasti ja vaistonomaisesti alan keinua edestakaisin luoden nopeamman tahdin.
"Noin kulta.. Vittu.. Sä olet aina niin valmis mulle", hän ähkäisee ja jatkan hänen kättään vasten keinumista. Hengitykseni ja voihkaisuni kiihtyvät, se edelleen yllättää minut, miten nopeasti kehoni vastaa Harrylle. Hän tietää jokaisen pienen asian mitä sanoa ja tehdä.
"Sä kuuntelet mua tästä lähtien. Eikö niin?" hän sanoo kaulaani vasten, purren hellästi ihoa. Mitä?
"Sano että sä kuuntelet tai mä en anna sun tulla." Hän ei voi olla tosissaan.
"Harry.." pyydän ja yritän liikkua nopeammin, mutta hän pysäyttää minut.
"Okei, okei.. kiltti", pyydän uudelleen ja hän virnistää. Haluan lyödä häntä kun hän tekee tämän juuri nyt. Hän käyttää heikoimpaa asemaani minua vastaan mutta en pysty löytämään vihaani, tällä hetkellä pystyn ajattelemaan vain tarvettani häntä kohtaan. Olen liian tietoinen hänen paljaasta ihostaan minua vasten, ainoastaan minun bokserit välissämme.
"Kiltti", toistan ja hän nyökkää.
"Hyvä poika", hän sanoo korvaani ja ohjaa lantioni liikkumaan uudelleen kun hänen kätensä liikkuu ylös ja alas.
Tunnen itseni siirtyvän lähemmäs rajaa hetkessä. Harry kuiskii likaisia sanoja korvaani, joista osaa en ole koskaan kuullutkaan, ja tartun kiinni hänen käteensä etten putoa sängyltä kun laukean hänen kosketuksestaan.
"Avaa sun silmät. Mä haluan katsoa mitä vain mä voin tehdä sulle", hän ohjeistaa ja teen parhaani pitääkseni ne auki kun orgasmini ottaa minusta vallan.
Lasken pääni hänen rinnalleen ja kiedon käsivarteni hänen käsiensä alle halaten häntä tiukasti samalla kun yritän tasata hengitystäni.
"Mä en voi uskoa että sä yritit.." alan torua häntä mutta hän hiljentää minut kuljettamalla kieltään alahuulellani. Hengitykseni tulee ulos sykäyksittäin yrittäessäni edelleen rauhoittaa itseni.
Ojennan kättäni meidän väliimme ja tartun kiinni hänen peniksestään. Hän vingahtaa ja vetää huuleni hänen huultensa väliin, imien kevyesti. Päätän kääntää sivua Harry Stylesin seksikäsikirjasta ja tiukennan otettani.
"Pyydä anteeksi niin mä annan sulle mitä sä haluat", sanon niin viettelevästi kuin osaan.
"Mitä?" Hänen ilmeensä on korvaamaton.
"Sä kuulit mut." Pidän ilmeeni neutraalina ja jatkan käteni liikettä samalla kun lasken märät bokserini alas toisella kädelläni. Harry vinkaisee kun hinkkaan vartaloitamme yhteen.
"Anteeksi", päästää suustaan, posket punehtuen.
"Anna mun panna sua.. Jooko", hän pyytää ja nauran hänelle. Nauruni kuitenkin katoaa pian kun hän kurottautuu ottamaan yöpöydältä pienen pakkauksen. Hän ei tuhlaa aikaa laittaessaan kondomin paikalleen ja suutelee minua uudelleen.
"Mä en tiedä oletko sä valmis tekemään sen tällä tavalla, jos se on liian intensiivistä niin kerro mulle. Okei kulta?" Yht'äkkiä hän on taas suloinen ja hellä Harry.
"Okei", vastaan. Hän nostaa minua vähän ylemmäs ja tunnen kondomin hipaisevan peräaukkoani ja sitten tunnen täysinäisyyden kun hän laskee minut hänen päälleen.
"Voi luoja", sanon ja suljen silmäni.
"Ootko sä kunnossa?" hän kysyy.
"Joo.. tuntuu vaan.. erilaiselta", sönkötän.
Se sattuu, ei läheskään niin paljon kuin viimeksi, mutta tunne on silti epämukava ja vieras. Pidän silmäni kiinni ja liikautan lanteitani vähän, yrittäen vähentää paineen tunnetta.
"Hyvällä vai huonolla tavalla erilaiselta?" hänen äänensä on pingottunut ja suoni hänen otsassaan näkyy.
"Ssh.. Älä puhu", sanon ja liikahdan uudelleen. Harry voihkaisee ja pyytää anteeksi, ja lupaa antaa minun totutella hetken.
Minulla ei ole aavistustakaan paljonko aikaa kuluu, ennen kuin liikutan lanteitani uudelleen. Epämukavuus helpottuu äkillisesti mitä enemmän liikun ja Harry kietoo kätensä selkäni ympärille pidellen minua lähellä itseään samalla kun hän liikuttaa lantiotaan samaan tahtiin minun kanssani. Pidän tästä tavasta paljon enemmän, siitä että hän pitää minua lähellään kun hän rakastelee minua. Hän suutelee minua koko ajan ja meidän kehomme ovat täydellisesti samassa tahdissa. Pidän silmäni auki että voin katsoa Harrya kun hikipisarat valuvat hänen otsaansa pitkin.
"Sä olet mulle kaikki, mä en voi menettää sua", hän sanoo kun huuleni kulkeutuvat hänen kaulalleen ja hartialleen. Hänen ihonsa on suolainen ja kostea ja täydellinen.
"Mä olen lähellä kulta", hän ähkäisee ja liikuttaa käsiään selälläni ylös ja alas kun yritän nopeuttaa tahtia. Hän kietoo sormensa minun sormieni lomaan ja eleen intiimiys saa minut heikoksi.
Tunnen tiukan tunteen vatsassani ja Harry kuiskaa minulle miten paljon merkitsen hänelle kun me molemmat jännitymme. Voihkaisumme kietoutuvat yhteen samoin kuin vartalomme kun me koemme orgasmimme. Harry oikeastaan kaatuu makaamaan sängylle ja vetää minut mukanaan. Hädintuskin huomaan sitä kun hän heittää kondomin pois palatessani todellisuuteen.
"Mä olen iloinen että sä lähdit mun perään", sanon pitkän mutta mukavan hiljaisuuden jälkeen.
Maatessani hänen paljaan rintansa päällä, pystyn kuulemaan kun hänen hengityksensä hiljalleen hidastuu.
"Niin mäkin. Mä en aluksi aikonut, mutta mun täytyi. Mä oon pahoillani kun mä käskin sun lähteä. Mä voin joskus olla ihan kusipää", hän sanoo. Nostan päätäni ylöspäin katsoakseni häntä.
"Joskus?" hymyilen. Hän nostaa toisen kätensä selältäni ja tökkää minua nenään etusormellaan saaden minut kikattamaan.
"Sä et valittanut viisi minuuttia sitten", hän huomauttaa. Ravistan päätäni ja lasken sen takaisin hänen nihkeälle iholleen. Kuljetan sormeani hänen olkapäätään lähellä olevan sydäntatuoinnin ääriviivoilla ja huomaan kylmien väreiden nousevan hänen iholleen.
"Se johtuu siitä että sä olet parempi niissä jutuissa kuin seurustelussa", kiusaan.
"No mä en aijo väitellä siitä", hän naurahtaa. Yksi suosikkiasioistani on se, miten hän silittää hellästi poskeani. Hänen sormenpäänsä ovat karheat mutta jotenkin ne tuntuvat silkiltä ihollani.
"Mitä sun ja Danin välillä tapahtui? Siis ennen tätä iltaa?" kysyn häneltä. Minun ei varmaan pitäisi, mutta haluan tietää.
"Mitä? Kuka kertoi että mun ja Danin välillä olisi joku ongelma?" Hän kohottaa leukaani että hän voi katsoa minua silmiin.
"Jace. Mutta hän ei sanonut mikä se on, hän vain sanoi että se oli odotettavissa. Mitä hän tarkoitti sillä?"
"Vaan jotain paskaa mitä tapahtui viime vuonna, sun ei tarvitse huolehtia siitä. Mä lupaan", hän sanoo ja hymyilee. Hymy ei ylety hänen silmiinsä asti mutta en halua puhua siitä enempää. Olen onnellinen siitä että me kerrankin selvitimme erimielisyytemme ja että me olemme kehittymässä toisillemme kommunikoinnissa.
"Me tavataan huomenna sitten kun sä pääset Vancelta, eikö niin? Mä en halua että kukaan vie sitä asuntoa ennen meitä", hän sanoo.
"Meillä ei ole kalusteita", muistutan häntä.
"Se tulee valmiiksi sisustettuna. Mutta me voidaan lisätä asioita tai muuttaa mitä me halutaan sitten kun me ollaan muutettu."
"Paljonko se maksaa?" kysyn. Tiedän etten halua kuulla vastausta tuohon kysymykseen. Voin vain kuvitella miten kallis se on jos se on jo valmiiksi sisustettu.
"Älä huoli siitä, sun pitää huolehtia vain siitä miten paljon kaapeli maksaa", hän hymyilee ja suukottaa otsaani.
"Eli mitä sä sanot? Sä oot edelleen mukana eikö niin?" hän kysyy.
"Ja ostokset", huomautan ja hän rypistää otsaansa.
"Mutta joo, mä oon mukana."
"Aiotko sä kertoa sun äidille?"
"En mä tiedä. Joskus kyllä, mutta mä tiedän mitä hän sanoo. Ehkä mun pitäisi antaa hänen tottua ensin siihen että me ollaan yhdessä. Me ollaan niin nuoria ja me jo muutetaan yhteen, mä en halua lähettää häntä johonkin mielenterveysosastolle", nauran huolimatta pienestä kivusta rinnassani. Toivon että asiat äitini kanssa voisivat olla yksinkertaisia ja että hän voisi olla onnellinen puolestani, mutta tiedän ettei se ole mahdollista.
"Mä oon pahoillani siitä että teidän välit on tuollaiset. Mä tiedän että se on mun syytä. Mutta mä olen liian itsekäs poistaakseni itseni tilanteesta", hän myöntää.
"Ei se ole sun syytä. Hän on vain.. no, hän vain on kuka on", sanon ja painan suukon hänen rintaansa.
"Sun täytyy mennä nukkumaan kulta, sun pitää herätä huomenna aikaisin ja nyt on melkein keskiyö", hän sanoo.
"Keskiyö? Mä luulin että olisi paljon myöhempi", sanon ja pyörähdän pois hänen päältään mennäkseni makaamaan hänen eteensä.
"No, jos sä et olisi niin tiukka niin mä olisin kestänyt kauemmin", hän sanoo korvaani.
"Hyvää yötä!" ähkäisen. Hän nauraa ja suukottaa niskaani ennen kuin hän sammuttaa valot.


Heiii :) Mä en oo yhtää tyytyväinen tähän lukuun, sori D: ja mä sanoin että saan tän ekan kirjan kirjotettua tammikuun loppuun mennessä mut nyt ku koulu alko ja mulla on hirveesti muutaki stressiä niin mulla ei oo yhtä paljo innostusta kirjottaa tätä joten en varmaan ihan siihen mennessä saakkaa tätä kirjotettua mutta niin
even turhat selitykset osa 35908473
joo, kertokaa kuitenki mielipiteitä ja kaikkee :D yritän jatkaa viel perjantaihin mennessä :)




After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now