Luku 43:

3.6K 212 22
                                    

~~


Nojaan kevyesti Zayniin ja Harryn silmät laajenevat, mutta hän toipuu nopeasti. Tiedän miten epäkypsää ja naurettavaa käytöstä tämä on, mutta en välitä siitä. Jos minun täytyy olla hänen lähellään, haluan että häntä ärsyttää yhtä paljon kuin minua.

Nahkavaatteisiin pukeutunut nainen tulee ottamaan kaikkien tilaukset. Minä tilaan hampurilaisen ja ranskalaiset ilman ketsuppia, ja kaikki muut tilaavat wingsejä. Tarjoilija tuo Harrylle coca-colaa ja muille toiset kierrokset olutta. Odotan edelleen omaa kokistani mutta en halua olla töykeä.

"Täältä saa parhaat wingsit", Zayn sanoo ja hymyilen hänelle.

"Meetkö sä sinne kokolle seuraavana viikonloppuna?" kysyn Zaynilta.

"En mä tiedä, se ei oikein oo mun juttu", hän nauraa ja ottaa kulauksen oluestaan. "Ootko sä menossa?" hän kysyy ja laskee kätensä hartioilleni. Tunnen syyllisyyttä flirttaillessani hänen kanssaan tällä tavalla, tai no varsinaisesti se ei ole flirttailua koska kyselen häneltä vain kysymyksiä, mutta minusta tuntuu silti pahalta. En ole koskaan aikaisemmin yrittänyt flirttailla kenenkään kanssa joten olen varma että olen hirveän huono siinä.

"Joo, mä meen Liamin kanssa", vastaan ja kaikki purskahtavat nauruun.

"Liam Paynen?" Zayn kysyy, nauraen edelleen.

"Joo, se on mun kaveri", tiuskahdan. En pidä siitä miten he kaikki nauravat hänelle.

"Sekö muka olisi menossa kokolle! Se on ihan tylsimys", Molly sanoo ja tuijotan häntä.

"Itse asiassa ei ole. Liam on siisti tyyppi", puolustan häntä. Ymmärrän sen että minun määritelmäni siististä ei ole sama kuin heidän, mutta minun on parempi.

"Liam Payne ja siisti eivät kuulu samaan lauseeseen", Molly sanoo ja siirtää Harryn hiukset pois hänen otsaltaan. Vihaan Mollya.

"No anteeksi vaan jos se ei ole tarpeeksi siisti hengaamaan teidän kanssa, mutta se on.." alan huutaa ja nousen seisomaan.

"Hei Louis, rauhotu. Me vaan vähän härnättiin sua", Niall sanoo ja Molly virnistää minulle. Minusta tuntuu että hänkään ei juuri välitä minusta.

"No mä en tykkää siitä kun ihmiset kiusaa mun kavereita, varsinkaan kun se ei oo täällä puolustamassa itseään." Minun täytyy oikeasti rauhoittua. Tunteeni ovat sekaisin koska olen Harryn seurassa ja koska hän roikkuu kiinni Mollyssä aivan edessäni.

"Okei, mä oon pahoillani kun mä pilkkasin Liamia. Sitä paitsi, mun täytyy kunnioittaa sitä mustaa silmää minkä se antoi Harrylle", Zayn sanoo ja kietoo kätensä taas ympärilleni. Kaikki nauravat, minä mukaanlukien, paitsi Harry.

"Joo, hyvä että professori tuli väliin tai Harry olisi saanut vielä pahemmin turpaan siltä luuserilta..." Niall sanoo ja katsoo sitten minua. "Anteeksi, se lipsahti", hän sanoo ja hymyilee minulle sympaattisesti.

Professori? Mikään professori ei rikkonut heidän riitaansa, se oli Harryn isä. Mietin tietävätköhän he edes sitä että Liam ja Harry ovat pian velipuolia. Vilkaisen Harrya ja hän näyttää huolestuneelta. Hän valehteli heille. Minun pitäisi kertoa totuus nyt kaikkien edessä, mutta en voi tehdä sitä. En ole samanlainen kuin hän, minusta on vaikeaa satuttaa ihmisiä, toisinkuin hänestä. Paitsi Natalieta, mieleni muistuttaa mutta työnnän ajatuksen pois.

"Mä luulen että siellä kokolla tulee olemaan hauskaa", sanon ja Zayn hymyilee.

"Ehkä mä saavun sinne sittenkin", hän kertoo minulle.

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now