Luku 52:

5.2K 202 42
                                    

Varoitus ! sisältää seksuaalista kanssakäymistä, lukeminen omalla vastuulla !


Harryn huulet ovat kuin tehdyt minun huuliani vasten kun kuljetan kättäni hänen selkäänsä pitkin. Hän hankaa kapeita lanteitaan lantiotani vasten ja pieni vingahdus karkasi huuliltani. Hän nielee henkäykseni hänen huultensa liikkuen omiani vasten.
"Voi Louis, mitä sä teetkään mulle... Mitä sä saat mut tuntemaan", hän kuiskaa suuhuni. hänen sanansa sulattavat minut ja tartun hänen paidanhelmaansa. Hänen kätensä kulkevat alas poskeltani ensin rinnalleni ja sitten vatsalleni. Paitani kangas salaa ne vilunväreet jotka ilmestyvät iholleni. Hänen kätensä siirtyvät pienelle alueelle vartaloidemme väliin, jossa jalkani ovat lievästi haarallaan ja henkäisen kun hän hieroo kevyesti kohoumaa housuissani. Hän lisää vähän painetta saaden minut voihkaisemaan ja nostamaan selkääni penkiltä.
Välittämättä siitä, miten vihainen tai pettynyt olen häneen, yksi kosketus häneltä saa minut hänen valtaansa. Valtaan joka tällä hetkellä vaikuttaa horjuvan. Hän yrittää pitää siitä kiinni mutta näen sen murenevan. Hän hieraisee nenäänsä poskeani vasten kun nostan hänen paitaansa hänen päänsä yli. Joudun venyttämään sitä saadakseni sen hänen hiustensa läpi, mutta Harry nostaa toisen kätensä ylös ja vetää sitä kun hän nostaa itseään pois päältäni. Hän nakkaa paidan johonkin ja hyökkää samantien huulteni kimppuun vielä kerran. Tuntien oloni avuttomaksi ja kärsimättömäksi, tartun hänen käteensä ja siirrän sen takaisin reisieni väliin. Pieni naurahdus värisee hänen lävitseen ja hän katsoo minua.
"Mitä sä haluat tehdä Lou?" Hänen äänensä on käheä.
"Mitä tahansa", kerron hänelle, tarkoittaen sitä. Tekisin mitä tahansa hänen kanssaan, antaisin hänen tehdä minulle mitä tahansa, en välitä seuraamuksista jotka joudun kohtaamaan huomenna. Hän sanoi tahtovansa minut, ja minä annan itseni hänelle, siitä lähtien kun ensimmäisen kerran painoin huuleni hänen huulilleen.
"Älä sano mitä tahansa, koska niitä asioita on ihan helvetisti mitä mä voin ja haluan tehdä sulle", hän ähkäisee ja painaa peukalonsa taas kohoumaani vasten. Mielikuvitukseni juoksee villinä ajatellessani eri asioita, mitä hän voisi tehdä minulle.
"Sä päätät", äännähdän kun hän pyörittää peukaloaan ympyrää. Minulla ei ole mitään ehdotuksia, haluan vain että hän jatkaa sitä mitä hän tekee nyt.
"Sä oot niin kovana mulle, mä voin tuntea sut näiden housujen läpi." Hän kuljettaa kieltään huulillaan, kastellen ne, ja voihkaisen uudelleen. "Otetaan nää housut pois, okei?"
Ennen kuin ehdin vastata, hän siirtyy pois. Hän liu'uttaa kättään jalkojani pitkin ja tarttuu housujeni vyötäröön, alkaen vetää niitä alas boksereideni mukana. Viileä ilma iskee minuun ja liikautan lantiotani tahtomattani.
"Vittu, sä oot niin helvetin kova", hän mumisee kun hänen katseensa haravoi vartaloani ja pysähtyy jalkojeni väliin. Vaikuttaa siltä ettei hän pysty pysäyttämään itseään kun hän alkaa liikuttaa kättään ylhäältä alas penistäni pitkin. Hän ottaa sormiinsa vähän valunutta spermaa ja nuolee sen pois. En ole koskaan elämässäni todistanut mitään yhtä eroottista. Näky hänestä nuolemassa sormiaan lähettää lämpöaallon koko vartaloni läpi.
"Muistatko sä kun mä sanoin että mä haluan maistaa sua?" hän kysyy ja nyökkään. "No, mä haluan tehdä sen nyt. Okei?" Hänen ilmeensä on innokas. Ajatus nolottaa minua vähän mutta jos se tuntuu yhtä hyvältä kuin se mitä hän teki silloin joella, haluan hänen tekevän sen. Hän nuolaisee huuliaan uudelleen ja katsoo minua tasaisella katsella. Viimeksi kun aioin antaa hänen tehdä tämän, päädyimme riitelemään koska hän oli ilkeä. Toivon että hän ei pilaa sitä uudelleen.
"Haluatko sä?" hän kysyy ja ähkäisen.
"Älä kiltti laita mua sanomaan sitä", pyydän. Hän tuo kätensä takaisin keholleni ja kuljettaa sormiaan leveässä ympyrässä lantiollani.
"En", hän lupaa. Olen helpottunut ja nyökkään päätäni ja hän päästää ulos henkäyksen.
"Meidän pitäisi siirtyä sängylle että sulla on enemmän tilaa", hän ehdottaa ja ottaa kiinni kädestäni. Vedän paitani pois päältäni kun nousen seisomaan ja hän virnistää minulle. Hän kävelee erkkerin reunalle ja vetää narusta, jolloin paksut, siniset verhot laskeutuvat ja tekevät huoneesta paljon pimeämmän.
Yritän peittää alastonta vartaloani häneltä, oloni on Harryn kanssa mukavampi kuin kenenkään muun, mutta minua edelleen ujostuttaa seistä täällä ilman vaatteita. Vilkaisen ovea kohti ja hän tallustaa sitä kohti varmistamaan, että se on lukossa.
"Virnisteletkö sä mulle?" tuhahdan ja hän ravistaa päätään.
"En koskaan", hän naurahtaa ja ohjaa minut sängylle. "Mene makaamaan sängyn reunalle, jalat maahan, niin että mä voin olla polvillani sun edessä", hän ohjeistaa.
Menen makaamaan selälleni suurella sängyllä ja hän vetää minua jaloistani niin että olen sängyn reunalla. Jalkani roikkuvat laidan yli, mutta ne eivät ylety lattiaan asti.
"Mä en tajunnutkaan miten korkea tää sänky on", hän hymyilee. "Joten mee vaan keskemmän makaamaan." Liikun sängyn toista reunaa kohti ja Harry seuraa perässä. Hän kiertää kätensä reisieni ympärille ja taivuttaa polviaan vähän niin että hän on melkein kyykyssä edessäni jalkojeni välissä. Odotus siitä miltä tämä tuntuisi saa minut hulluksi. Toivon että minulla olisi enemmän kokemusta että tietäisin mitä odottaa. Harryn kiharat hiukset kutittavat jalkojani kun hän laskee päätään.
"Mä saan sut tuntemaan niin helvetin hyvältä", hän mumisee vatsaani vasten. Pulssini sykkii korvissani ja unohdan hetkeksi että olemme talossa jossa on muitakin ihmisiä. Onneksi  tämä talo on iso.
"Levitä sun jalat kulta", hän kuiskaa ja tottelen häntä. Hän hymyilee minulle huumaavasti ja vie suutaan alemmaksi, suukottaen aluetta juuri napani alta. Hänen kielensä liikkuu ympäriinsä kermaisella ihollani ja silmäni sulkeutuvat hitaasti. Hän näykkää pehmeää ihoa lanteellani ja älähdän yllättyneesti. Hän imee ihoa huuliensa välissä. Se pistelee mutta siinä on jotain niin aistillista että en välitä kivusta.
"Harry, kiltti", hengähdän. Tarvitsen jonkinlaista helpotusta hänen hitaasta, kiusoittelevasta kidutuksestaan. Ilman varoitusta hän alkaa nuoleskella penistäni kielellään saaden minut huutamaan nautinnosta. Hän alkaa tehdä pieniä viivoja kielellään ja puristan peittoa nyrkissäni. Kiemurtelen hänen taitavan kielensä alla ja hän kietoo kätensä tiukemmin ympärilleni, pitäen minut paikallaan. Tunnen Harryn hierovan sormellaan peräaukkoni ympäriltä kun hänen kielensä työskentelee peniksen kimpussa ja alan tuntea poltetta vatsassani. Tunnen hänen huulikorunsa kylmän metallin, ja se lisää tunnetta.
Ilman lupaani Harry liu'uttaa hitaasti yhden sormen sisääni. Puristan silmäni kiinni, odottaen epämukavan poltteen menevän pois.
"Ootko sä kunnossa?" Hän nostaa vähän päätään täyteläiset huulensa kimaltaen. Nyökkään, pystymättä löytämään sanoja ja hän vetää sormeaan takaisin hitaasti, liusuttaen sen sitten takaisin. Se tuntuu uskomattomalta yhdistettynä hänen suuhunsa minussa. Voihkaisen ja siirrän käteni hänen pehmeisiin hiuksiinsa, kierrän sormeni niiden ympärille ja vedän. Hän jatkaa sormensa liikuttamista, vetäen sen hitaasti ulos joka kerta. Ukkonen kaikuu ympäri taloa mutta olen liian keskittynyt Harryyn välittääkseni siitä.
"Harry", voihkaisen kun hän imee kevyesti. En tiennyt että mikään voisi tuntua tällaiselta, näin hyvältä. Kehoni on ylikuormittunut aisteista ja nautinnosta. Vilkaisen alaspäin Harrya joka näyttää uskomattoman seksikkäältä jalkojeni välissä. Kovat lihakset hänen ihonsa alla erottuvat selkeämmin kun hän liikuttaa sormeaan sisään ja ulos.
"Pitäisikö mun laittaa sut laukeamaan tällä tavalla?" hän kysyy. Vinkaisen hänen kielensä katoamisesta ja nyökkään kuumeisesti. Hän virnistää ja vie suunsa alas uudelleen. Hän laittaa sormensa koukkuun eturauhaseeni.
"Voi luoja", hengähdän ja hän inahtaa minua vasten, lähettäen värinän suoraan lävitseni. Jalkani jäykistyvät ja mumisen hänen nimeään toistuvasti lauetessani. Näkökykyni sumenee ja puristan silmäni kiinni. Harry pitää minusta kiinni ja heiluttaa päätään ylös ja alas nopeammassa tahdissa. Nostan toisen käteni hänen hiuksistaan ja laitan sen suuni eteen, purren sitä varmistaakseni etten ala huutaa. Muutaman sekunnin kuluttua pääni iskeytyy tyynyä vasten ja rintani kohoaa ylös ja alas yrittäessäni saada hengitystäni tasaantumaan. Kehoani kihelmöi edelleen euforisesta tilasta jossa juuri olin. Olen hädintuskin tietoinen Harryn liikkumisesta sängyllä ja siitä että pian hän makaa jo vieressäni. Hän kannattelee itseään kyynärpäidensä varassa ja hyväilee poskeani peukalollaan. Hän antaa minun palata todellisuuteen ennen kuin yrittää saada minut puhumaan.
"Millaista se oli?" hän kysyy ja hänen äänessään on ripaus epävarmuutta. Pyöräytän päätäni niin että voin katsoa häntä.
"Mhhmm", nyökkään ja hän naurahtaa. Se oli uskomatonta, yksinkertaisesti uskomatonta. Nyt tiedän miksi kaikki tekevät tuollaisia asioita.
"Noin tyytyväinen vai?" hän kiusaa. Hän hipaisee peukalollaan alahuultani. Kastelen kielelläni huuliani, ja se koskettaa Harryn peukaloa.
"Kiitos", hymyilen ujosti. En tiedä miksi tunnen oloni ujoksi äskeisen jälkeen mutta minusta vain tuntuu siltä. Harry on nähnyt minut haavoittuvaisimmassa tilassani, tilassa jossa kukaan muu ei ole nähnyt minua ja se pelottaa mutta samaan aikaan innostaa minua.
"Mun olisi pitnyt varoittaa sua ennen kuin mä aloin käyttää sormiani, mä yritin olla hellä", hän pyytää anteeksi ja pyöritän päätäni.
"Ei se haittaa, se tuntui hyvältä", punastun. Hän hymyilee ja siirtää hiuksiani korvani taakse.
Pieni väristys kulkee lävitseni ja Harry rypistää otsaansa.
"Onko sulla kylmä?" hän kysyy ja nyökkään. Hän yllättää minut vetämällä peiton ylös ja peittämällä melkein alastoman vartaloni.
Tunnen oloni oudon läheiseksi hänen kanssaan ja saan jostain rohkeutta hivuttautua häntä lähemmäs.  Hän tarkastelee minua varovasti katseellaan kun käperryn palloksi ja lasken pääni hänen kovaa vatsaansa vasten. Hänen ihonsa on kylmempi kuin odotin, pieni vire käy huoneessa edelleen myrskyn jäljiltä. Vedän peiton ylös ja peitän hänen rintansa, piilottaen pääni peiton alle. Hän nostaa peittoa ylös, paljastaen kasvoni ja väistän häntä, nauraen kevyesti pienelle piilosleikillemme.
"Miten kauan vielä että meidän täytyy mennä takaisin alakertaan?" kysyn ja hän kohauttaa olkiaan. Toivon että voisin vain maata täällä hänen kanssaan tuntikausia, tuntien hänen sydämensykkeensä poskeani vasten.
"Meidän pitäisi varmaan mennä nyt etteivät he ala luulla että me naidaan täällä", hän sanoo. Alan yhä enemmän ja enemmän tottua hänen likaiseen kielenkäyttöönsä mutta on silti vähän hämmentävää kuulla hänen sanovan nuo sanat niin rennosti. Asia mikä hämmentää minua eniten on se miten ihoani kihelmöi hänen sanoessaan nuo sanat.
Äännähdän protestoivasti ja kiipeän pois sängystä. Tunnen Harryn silmät minussa kun kumarrun alas nostamaan vaatteeni. Heitän hänelle hänen paitansa ja hän vetää sen päänsä yli ja pörröttää sekaisia hiuksiaan. Vedän bokserit jalkaani ja hän katsoo minua. Housuni ovat seuraavana ja melkein kompastun astuessani niihin.
"Lakkaa katsomasta, se hermostuttaa mua", kerron hänelle ja hän hymyilee, hymykuopat selvempinä kuin koskaan.
Harry sujauttaa kätensä taskuun ja hän kääntää katseensa kattoon. Kikatan ja saan vihdoin nostettua housuni ylös ja sujautettua paitani päälle.
Kun saan vaatteeni päälle, käännyn katsomaan Harrya. On ällistyttävää miten minulla voi olla sellainen vaikutus johonkin niin komeaan, tai no seksikkääseen, kuin Harryyn. Minua on sanottu komeaksi monta kertaa, mutta ei koskaan seksikkääksi, en ole yhtään sellainen kuin ihmiset joiden kanssa Harryllä yleensä on seksisuhde. Minulla ei ole tatuointeja, ei lävistyksiä, ja pukeudun yksinkertaisesti.
Vedän sormiani hiusteni läpi varmistaakseni etteivät ne ole sekaisin. Harry nousee sängyltä ja kävelee taakseni. Työnnän tahallani takapuoleni häntä vasten ja kuulen hänen vetävän henkeä. Hän liikuttaa käsiään lanteilleni ja puristaa hellästi. Tunnen hänen jäykistyvän minua vasten, lähettäen sähköisyyden tunteen lävitseni, ja se tuntuu olevan jo sadas kerta tänään.
"Harry?" Karenin ääni kuuluu käytävästä kun ovelta kuuluu herkkä koputus. Harry pyöräyttää silmiään ja tuo huulensa korvalleni.
"Myöhemmin", hän lupaa ja kävelee ovelle. Hän laittaa valot päälle ennen kuin avaa oven paljastaen Karenin sen takana.
"Anteeksi kun mä häiritsen, mutta mä tein myös jälkiruokaa, ja mä ajattelin että te kaksi ehkä haluaisitte?" hän tarjoaa kiltisti. Harry ei vastaa hänelle vaan katsoo minua, odottaen vastausta.
"Joo, se olisi kiva", hymyilen ja Karen virnistää takaisin.
"Hyvä! Nähdään alhaalla", hän kertoo ja kääntyy ympäri.
"Mä sain jo mun jälkiruokani", Harry kiusaa ja läimäytän hänen kättään.
Kävelemme alakertaan yhdessä, hänen kätensä alaselälläni ohjaten minua. Liam istuu taas sohvalla kirja sylissään. Minun täytyy varmistaa että voin puhua hänen kanssaan pian, en halua menettää meidän ystävyyttämme.


Heij :) anteeks ku tän kaa taas kesti kauemmin ku lupasin, mä en nähtävästi vaan voi pitää lupauksiani :D anywayss kertokaa mielipiteitä ja sit et oliks toi ihan huonosti kirjotettu koska musta tuntuu et oli :/
Uus luku (ainaki yritän) tulee sitte viimestään perjantaina :)


After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now