Luku 35:

4.3K 213 22
                                    

~~


Silmäni sopeutuvat pimeään mutta ainoa valo on erkkerin läpi tuleva pieni viiru kuunvaloa.

"Harry?" kuiskaan. Kuulen hänen kiroavan kun hän kompastuu johonkin ja yritän olla nauramatta.
"Mä oon ihan tässä", hän sanoo ja napsauttaa päälle työpöydän päällä olevan lampun. Katselen ympärilleni ja huone näyttää aivan hotellihuoneelta. Se on suuri ja takaseinää vasten on neljä pylvässänkyä joissa on tummat lakanat. Sängyt näyttävät valtavilta parivuoteilta joiden päällä on ainakin kaksikymmentä tyynyä. Työpöydän, ylisuuren kirsikkapuuta olevan työpöydän päällä on tietokone. Tietokoneessa on suurempi näyttö kuin huoneeni televisiossa asuntolassa. Erkkerissä on seinää pitkin rakennettu penkki eikä siinä ole verhoja; muut ikkunat huoneessa on naamioitu paksuilla, laivastonsinisisllä verhoilla, jotka eivät päästä kuunvaloa huoneeseen.
"Tämä on... Mun huone", Harry sanoo ja hieroo niskaansa kädellään. Hän näyttää melkein nolostuneelta.
"Sulla on huone täällä?" kysyn. Tietysti hänellä on, tämä on hänen isänsä talo, ja Liam selvästi asuu täällä. Liam oli maininnut ettei Harry koskaan käy täällä joten ehkä sen vuoksi huone näyttää museomaiselta, koskemattomalta ja persoonattomalta.
"Joo... Mä en oikeestaan oo koskaan nukkunut täällä, paitsi nyt." Hän istuu sängyn päädyssä olevan arkun päälle ja ottaa saappaansa pois jaloistaan. Hän vetää sukkansa pois ja laittaa ne saappaisiinsa. Sydämeni paisuu siitä ajatuksesta että olen osa jotain Harryn ensimmäistä.
"Ai. Mikset?" Käytän hyväkseni sitä että hän on rehellinen ollessaan humalassa.
"Koska mä en halua. Mä vihaan tätä paikkaa", hän vastaa hiljaisesti ja avaa mustien housujensa napin ja vetää ne alas.
"Mitä sä teet?"
"Riisuudun?" hän toteaa ilmiselvän asian.
"Mä tarkotan että miksi?" Toivon ettei hän luule että aion harrastaa seksiä hänen kanssaan. Vaikka osa minusta haluaa kuollakseen tuntea hänen kätensä taas ihollani.
"No mä en aio nukkua pillifarkuissa ja saapikkaissa", hän puoliksi nauraa. Hänen heilauttaa kädellään hiuksiaan pois otsaltaan niin että ne jäävät sojottamaan ylös. Jokainen asia mitä hän tekee lähettää sen lämpimän tunteen kehooni.
"Ai." Hän vetää paitansa päänsä yli enkä voi olla katsomatta. Hänen tatuoitu vatsansa on virheetön. Hän nakkaa t-paidan minulle mutta en tee elettäkään ottaakseni sen kiinni joten se putoaa lattialle. Kohotan kulmiani Harrylle ja hän hymyilee.
"Sä voit nukkua se päälläsi, mä oletan että sä et halua nukkua pelkästään boksereilla. Mutta jos sä haluat niin se tietysti sopii mulle täydellisesti." Hän iskee silmää ja alan kikattaa. Miksi minä kikatan? En voi nukkua hänen t-paita päälläni, minusta tuntuisi liian alastomalta. Kyykistyn ottamaan käsiini mustan kankaanpalan ja ojennan sitä Harrylle.
"Mä voin nukkua näillä vaatteilla", kerron ja hänen katsoo asuani. Hän ei ole sanonut ainuttakaan ilkeää kommentia löysistä housuistani tai löysästä sinisestä paidastani.
"Selvä. Tee miten haluat, jos sä haluat nukkua epämukavissa vaatteissa niin siitä vaan." Hän hymyilee ja ottaa paidan minulta ja asettaa sen lipaston päälle. Mietin onkohan siellä vaatteita. Hän liikkuu sänkyä kohti ainoastaan bokserit jalassaan ja alkaa heitellä tyynyjä sängyltä lattialle. Kävelen hänen vierelleen ja avaan arkun, juuri niin kuin ajattelinkin, se on tyhjä.
"Laitetaan tyynyt tänne", kerron hänelle ja hän nauraa ja heittää uuden tyynyn lattialle. Päästän suustani turhautuneen äännähdyksen ja nostan tyynyt lattialta, laittaen ne sitten arkkuun. Hän nauraa minulle ja vetää peittoa takaisin ennen kuin rojahtaa alas sängylle. Hän ristii kätensä päänsä taakse, sitten hän ristii jalkansa ja hymyilee minulle. Hänen pitkä, laiha vartalonsa näyttää mahtavalta hänen maatessaan sängyllä.
"Sä et aio vinkua siitä että sun täytyy nukkua mun kanssa samassa sängyssä, ethän?" hän kysyy ja minä pyöräytän silmiäni. En oikeastaan aikonut. Tiedän että se on väärin mutta haluan nukkua samassa sängyssä Harryn kanssa enemmän kuin olen koskaan halunnut mitään.
"En, sänky on tarpeeksi iso meille molemmille", sanon hymyillen. En tiedä johtuuko se Harryn hymystä vai siitä että hänellä on päällään ainoastaan bokserit mutta olen paljon paremmalla tuulella kuin aiemmin.
"Noniin siinä on se Louis jota mä rakastan", hän kiusoittelee ja sydämeni heittää kuperkeikkaa hänen sanavalintansa vuoksi. Tiedän ettei hän tarkoita, eikä koskaan tarkoittaisi sitä sillä tavalla mutta se kuulosti niin miellyttävältä hänen sanomanaan.
Kiipeän sängylle ja kiirehdin niin lähelle sängyn reunaa ja niin kauas Harryn vartalosta kuin mahdollista. Kuulen hänen naurahtavan ja käännyn katsomaan häntä.
"Mikä on noin hauskaa?" kysyn häneltä.
"Ei mikään", hän vastaa ja puree huultaan yrittäessään olla nauramatta. Pidän tästä leikkisästä Harrystä, hänen huumorinsa on tarttuvaa.
"Kerro!" Mutristan huuliani ja rypistän alahuultani. Hänen silmänsä kulkevat suoraan suulleni ja hän nuolaisee kielellään omia huuliaan ennen kuin vangitsee huulikorunsa hampaidensa väliin.
"Sä et oo koskaan nukkunut samassa sängyssä kenenkään kanssa, ethän?"
Hän kierähtää kyljelleen ja siirtyy vähän lähemmäs minua. Jos peruutan yhtään, putoan selälleni sängystä.
"En", vastaan yksinkertaisesti ja hänen hymynsä kasvaa. Välillämme ei ole kovin paljoa tyhjää tilaa ja ennen kuin tiedostan mitä teen, kohotan kättäni ja tökkään sillä hänen hymykuoppaansa. Hänen silmänsä sinkoavat omiini ja niissä näkyy yllättynyt ilme, ja vedän käteni takaisin. Hän tarttuu käteeni ja laittaa sen uudelleen poskeaan vasten; hän liikuttaa hitaasti kättäni omassaan ylös ja alas poskellaan.
"Mä en tiedä miksei kukaan ole vielä nussinut sua, sun täytyy olla tosi hyvä vastustamaan muita", hän sanoo saaden minut nielaisemaan.
"Mun ei koskaan oikeastaan oo tarvinnut vastustaa ketään", myönnän. Ihmiset lukiossa pitivät minua houkuttelevana ja yrittivät iskeä minua mutta kukaan ei koskaan oikeasti yrittänyt harrastaa seksiä kanssani. He kaikki tiesivät että minulla oli tyttöystävä. Minusta pidettiin paljon lukiossa ja samoin Nataliesta.
"Joko sä valehtelet tai sitten sä kävit lukiota jossa kaikki olivat sokeita. Pelkästään sun huulet saa mut kiihottumaan." Häneen sanansa aavat minut henkäisemään syvään ja hän naurahtaa. Hän vie käteni suulleen ja kuljettaa sitä kosteita huuliaan pitkin. Hänen hengityksensä on kuumaa sormiani vasten ja olen entistä yllättyneempi kun hän paljastaa hampaansa ja puree lempeästi etusormeni päätä ja jotenkin se tuntuu vatsanpohjassani asti. Hän kuljettaa kättäni hänen niskalleen ja seuraan sormenpäilläni hänen tatuointiensa ääriviivoja. Hän katsoo minua varovasti mutta ei käske minun lopettaa.
"Sä tykkäät siitä miten mä puhun sulle, eikö niin?" Hänen ilmeensä on tumma mutta niin seksikäs. Henkeni salpautuu ja hän hymyilee uudelleen. "Mä voin nähdä punan sun poskilla ja mä voin kuulla miten sun hengitys on muuttunut. Vastaa mulle Louis, laita noi sun huulet käyttöön", hän sanoo ja minä nauran hänen sanoilleen. En tiedä mitä muutakaan tehdä paitsi nauraa. En ikinä myöntäisi sitä millainen vaikutus hänen sanoillaan on minuun. Hän päästää irti kädestäni mutta kietoo sormensa ranteeni ympärille ja sulkee raon välissämme.
Minulla on kuuma, liian kuuma. Minun on saatava viilennystä tai alan pian hikoilla. "Voitko sä laittaa tuulettimen päälle?" kysyn Harryltä joka kohottaa kulmiaan. "Jooko?" pyydän uudelleen ja hän huokaisee mutta nousee sängystä.
"Jos sulla on kuuma niin mikset sä vaan riisu noita painavia vaatteita, noi housut näyttää muutenkin kutittavilta", hän sanoo ja hymyilen Harrylle. Olenkin jo odottanut koska hän kiusaa minua vaatteistani.
"Sun pitäisi pukeutua sun vartalon mukaisesti, noi vaatteet joita sä käytät vaan piilottaa sen. Jos mä en olisi nähnyt sua vaan boksereissa, mä en mitenkään voisi tietää miten seksikäs sun vartalo oikeasti on. Noi housut kirjaimellisesti näyttää perunasäkiltä", hän sanoo ja alan nauraa. Vaikka hän loukkaa minua, hän onnistuu jotenkin samalla kehumaan minua.
"Mitä sä sitten ehdotat että mä puen päälleni?" kysyn.
"No, sä voit silti peitellä itseäsi mutta käyttää sun kokoisia vaatteita. Toi löysä paita peittää sun rintakehän ja vatsankin, eikä sun pitäisi peitellä sitä." Punastun ja hän hymyilee. Hän vihdoin liittyy uudelleen seuraani sängylle, niin että hänen melkein alaston vartalonsa on lähellä omaani. Minulla on vieläkin kuuma ja Harryn outo tapa kehua minua antoi minulle uutta itseluottamusta.
"Minne sä meet?" hän sopertaa hätääntyneenä kun nousen sängystä.
"Vaihtamaan vaatteet", vastaan ja kävelen lipastolle ottaakseni hänen t-paitansa. "Nyt käänny ympäri äläkä kurki." Laitan käteni lanteilleni.
"En."
"Mitä sä tarkoitat että et?" Miten hän voi sanoa minulle ei?
"En mä käänny ympäri. Mä haluan nähdä sut." Aha. Ravistan päätäni hänelle ja sammutan valot. Hän vinkaisee ja hymyilen itsekseni kun avaan housujeni vetoketjun. Ne putoavat nilkkoihini ja kuulen toisen valokatkaisimen menevän päälle.
"Harry!" huudan ja nostan housut takaisin ylös. Hän on nähnyt minut vähemmässäkin vaatetuksessa ja tiedän ettei hän kuitenkaan aio kuunnella joten vedän syvään henkeä ja otan paidan pois päältäni. Minun on myönnettävä että nautin tästä pikkupelistä joka välillämme on käynnissä tällä hetkellä. Tiedän syvällä sisälläni että haluan hänen katsovan minua. Haluan että hän haluaa minua. Minulla on päälläni valkoiset bokserit, ei mitään ylellistä tai erikoista mutta Harryn ilme saa minut tuntemaan oloni seksikkääksi. Tartun hänen t-paitaansa ja vedän sen pääni yli. Se tuoksuu niin hyvälle, Harrylle. Hän nojaa olkapäidensä varaan katsoakseen minua, hän ei ujostele silmäillessään vartaloani ylhäältä alas.
"Tuu tänne", hän sanoo enkä välitä alitajunnastani joka käskee minun juosta niin nopeasti kuin voin, vaan kävelen kohti sänkyä.


--Moii :) tää luku tulee jo nyt ku huomenna en oo kotona (älkää kysykö mitä tapahtu sille 'jippii tulee kesä eli paljon lukuja) ja jatkan taas sitte ehkä perjantaihin mennessä, tai sit vasta viikonloppuna.

Anywayys mitä teille kuuluu :D mua oikeesti vähä ärsyttää ku oon ollu puolet lomasta menossa jossain ja haluun vaan nukkua mut huomennaki herätys kello 6 ;__; Mutta nii kertokaa mielipiteitä luvusta ja oikeestaan kaikesta mahdollisesta, teiän kommentit aina piristää päivää :)♥

After (Larry-versio suomeksi)Место, где живут истории. Откройте их для себя