Luku 92:

3.7K 198 38
                                    


~~


"Harmi että mä en voinutkaan riisua sulta sitä pukua", Harry hengittää korvaani työntäen minua sänkyä vasten. Heti kun vedin hänen t-paitansa pois päältäni, hän käytännössä kaatoi minut sängylle ja sujautti kondomin päälle nopeammin kuin tiesin olevan mahdollista.
"Mhhmm.. Joo", on kaikki mitä saan sanotuksi kun hän liukuu sisään ja ulos minusta. Tämä on ensimmäinen kerta kun harrastaessamme  seksiä en tunne kipua, vain nautintoa.
"Luoja kulta.. Sä tunnut niin hyvältä", hän voihkaisee ja työntää lantiotaan voimakaammin. Kynteni haravoivat hänen selkäänsä ja Harry sulkee silmänsä. Rakastan kun saan nähdä hänet näin, niin hallitsemattomana. Hänen näkemisensä tekee minulle jotain, varpaani kipristyvät ja jalkani jäykistyvät kun voihkin hänen nimeään toistuvasti.
"Noin kulta.. Tule mun vuoksi. Näytä mulle miten hyväksi- vittu.. miten hyväksi mä saan sun olon", Harry änkyttää ja tunnen hänen nytkähtävän sisälläni. Hän laukeaa muutama sekunti ennen minua ja jatkaa liikkumista kunnes kehoni muuttuu spagetiksi. Vartaloni on täysin rentoutunut ja Harry kaatuu päälleni. Me makaamme hiljaisuudessa nauttien vain toistemme läheisyydestä ja pian Harryn suusta alkaa kuulua hiljainen kuorsaus.

•••

Seuraavana aamuna herätessäni päätän mennä suihkuun vain koska voin tehdä niin, ja koska ihollani on edelleen spermaa eiliseltä.
Minusta on edelleen outoa olla omassa asunnossani jossa on oma suihku, ja keittää omaa kahvia omassa keittiössäni. Ja se että saan jakaa sen kaiken Harryn kanssa tekee siitä vain paljon parempaa.
Päätän pukea päälleni laivastonsinisen pukuni ja valkoiset juhlakenkäni. Hiukseni on laitettu melkein täydellisesti, ja teen jopa pienet rajaukset silmiini. Minä todella pidän siitä että minulla on omaa tilaa.
Harry ei suostu heräämään kun yritän herättää hänet ennen kuin lähden, hän nousee vain istumaan antaakseen minulle suukon. Mietin miten hän onnistuu työskentelemään ja tekemään kaikki kotitehtävänsä, en ole vielä nähnyt hänen tekevän kumpaakaan. Teen rohkean liikkeen ja nappaan hänen autonsa avaimet ja otan hänen autonsa ajaakseni Vancelle. Jos hän ei mene kouluun, hänen ei tule sitä ikävä. Minun täytyy muistaa kiittää Harrya siitä että hän hankki asunnon joka on lähempänä Vancea vaikka hänen täytyy nyt ajaa kauemmas kampukselle. Nyt voin lähteä myöhemmin eikä minun tarvitse ajaa neljääkymmentäviittä minuuttia mikä tekee päivästäni paljon paremman.
Kun pääsen ylimpään kerrokseen, Kimberly seisoo pöydän ääressä ja järjestelee donitseja siisteihin riveihin.
"Woah Louis! Kato nyt sua!" hän leikkisästi viheltää. Punastun ja hän nauraa.
"Laivastonsininen on ehdottomasti sun väri." Hän katsoo minua uudelleen päästä varpaisiin. Tunnen oloni vähän epävarmaksi mutta hänen hymynsä rauhoittaa ajatukseni. Olen tuntenut oloni paljon itsevarmemmaksi ja hyvännäköiseksi viimeaikoina, kiitos Harryn.
"Kiitos", hymyilen takaisin ja nappaan donitsin ja kahvikupin. Puhelin soi hänen pöydällään joten Kimberly ryntää vastaamaan siihen.
Kun pääsen toimistooni, huomaan että minulla on sähköposti herra Vancelta, missä hän kehuu miten erinomaisia muistiinpanoni olivat ensimmäisestä käsikirjoituksesta ja että hän odottaa jo seuraavaa. Sukellan heti työhön.
"Onko siinä mitään hyvää?" Harryn ääni keskeyttää työskentelyni.
"Täytyy olla kun mä en huomannut sun tuloa." Harry hymyilee.
Hän näyttää uskomattomalta. Hänen hiuksensa on vedetty taakse edestä niin kuin aina mutta ne ovat sivusta litteämmät kuin yleensä, ja hänellä on tavallinen valkoinen V-aukkoinen paita päällään. Paita on tiukempi kuin yleensä saaden hänen tatuointinsa näkymään sen alta vielä paremmin. Hän on niin uskomattoman kuuma, ja täysin minun.
"Mitenkäs sun ajomatka meni?" hän kysyy.
"Tosi hyvin", virnistän.
"Eli sä ajattelet että sä voit vain ottaa mun auton milloin haluat ilman mun lupaa?" Hänen äänensä on matala enkä ole varma vitsaileeko hän vai ei.
"Mä.. mä.. n.. no.." änkytän. Hän ei sano mitään, kävelee vain pöytäni taakse ja vetää tuolini pöydän alta. Hänen katseensa kulkee kengistäni kasvoihini ja hän vetää minut seisomaan.
"Sä näytät niin seksikkäältä tänään", hän sanoo kaulaani vasten ennen kuin painaa hellästi huulensa ihoani vasten.
"Miksi.. Miksi sä olet täällä?" Värähdän.
"Etkö sä ole iloinen nähdessäsi mut?" hän hymyilee ja nostaa minut pöydälle. Oh.
"Joo.. Tottakai olen", kerron hänelle. Olen aina iloinen nähdessäni hänet.
"Ehkä mun pitää sittenkin harkita uudelleen sitä että mä tulisin taas työskentelemään tänne, ihan  vain että mä voisin tehdä näin joka päivä", hän sanoo ja laskee kätensä reisilleni.
"Joku voi tulla sisään", sanon tärisevällä äänellä.
"Eipäs, Vance on tapaamisessa loppupäivän ja Kimberly sanoi että hän soittaa jos hän tarvitsee sua", Harry selittää. Ajatus siitä että Harry vihjaisi Kimberlylle siitä mitä me voisimme tehdä täällä saa poskeni kuumenemaan mutta hormonini voittavat. Vilkaisen ovea.
"Se on lukossa", Harry  vastaa ajatuksiini. Ajattelematta enempää vedän Harryn lähemmäs minua ja lasken käteni hänen haaroilleen. Hän älähtää ja avaa housujensa napin ja vetää ne alas boksereidensa kanssa.
"Tehdään tää nopeammin kuin yleensä, okei kulta?" hän sanoo ja vetää housuni ja bokserini alas. Nyökkään odottavasti ja nuolaisen huuliani. Harry naurahtaa ja vetää minut pöydän reunalle. Huuleni hyökkäävät hänen kaulansa kimppuun ja kuulen kondomipaketin avautuvan.
"Kato sua, kolme kuukautta sitten sä punastuit kun joku sanoi sanan seksi ja nyt sä annat mun panna sua sun työpöydällä", hän kuiskaa ja työntyy sisääni. Hän asettaa kätensä suuni eteen ja puree alahuulensa hampaidensa väliin. En voi uskoa että oikeasti suostuin tähän pöydälläni, työajallani kun Kimberly on kolmenkymmenen metrin päässä. Vaikka vihaan myöntää sitä, mutta ajatus siitä saa minut sekaisin, parhaalla mahdollisella tavalla.
"Aiotko sä.. Olla.. hiljaa.." hän sanoo lyhyissä pätkissä ja liikkuu vielä nopeammin. Nyökkään ja huohotan, tarttuen hänen käsivarsiinsa etten putoa pöydältä.
"Sä tykkäät siitä tällä tavalla eikö niin? Nopeasti ja kovaa?" Harry sanoo. Peitän suuni omalla kädelläni ja puren kevyesti kämmeneni ihoa pysyäkseni hiljaa.
"Vastaa mulle tai mä lopetan", hän uhkaa. Siirrän katseeni häneen ja nyökkään, liian tunteiden vallassa puhuakseni.
"Mä tiesin sen", hän sanoo ja kääntää minut ympäri niin että makaan pöydällä vatsallani. Voi luoja.
Hän työntyy takaisin sisääni ja liikkuu hitaasti ennen kuin hän tarttuu hiuksiini ja vetää päätäni ylös niin että hän voi painaa suukon kaulalleni. Jännite vatsassani kasvaa ja liikkeet muuttuvat löysemmiksi ja tiedän että me molemmat olemme lähellä laukeamista. Hän työntyy sisään vielä viimeisen kerran ja suukottaa olkapäätäni ennen kuin hän vetäytyy ulos ja auttaa minut alas pöydältä.
"Se oli.." yritän sanoa mutta hän hiljentää minut suutelemalla huuliani.
"Joo.. niin oli", hän lopettaa ajatukseni ennen kuin vetää housunsa takaisin ylös. Vedän omat housuni ylös ja juoksutan sormiani hiusteni läpi ja pyyhkäisen sormellani silmieni alta varmistaakseni että rajaukseni ovat paikallaan ennen kuin katson kelloa. Se on melkein kolme. Päivä on taas kulunut liian nopeasti.
"Oletko sä valmis?" Harry kysyy kun hän saa pyyhkäistyä sperman pöydältäni.
"Mitä? Kello on vasta kolme", sanon ja osoitan kelloa.
"Christian sanoi että sä voit lähteä aikaisin, mä puhuin hänelle tunti sitten", hän selittää.
"Harry! Sä et voi vain kysyä saanko mä lähteä aikaisin, tämä harjoittelu on tärkeä mulle", vingun.
"Rentoudu kulta. Hän sanoi että hän on poissa koko loppupäivän ja hän oli se joka ehdotti että sä lähtisit aikaisemmin."
"Mä en vain halua kenenkään ajattelevan että mä käytän hyväkseni tätä mahdollisuutta."
"Ei kukaan ajattele niin. Sun keskiarvo ja työskentely puhuvat puolestaan", hän kehuu.
"Hei.. Mikset sä sitten vain soittanut mulle ja kertonut että mä voin lähteä kotiin?" sanon kohottaen kulmiani hänelle.
"Mä olen halunnut taivuttaa sut ton pöydän päälle siitä saakka kun sä olit täällä ensimmäisenä päivänä", hän sanoo hymyillen minulle ylimielisesti ja ottaa takkini puolestani. Haluan sanoa hänelle että hän on hullu kun tulee tänne vain harrastaakseen seksiä kanssani pöydän päällä, mutta en voi kieltää sitä ettenkö olisi rakastanut sitä.
"Mä mietin että meidän pitäisi mennä katsomaan mitä me aiotaan pukea niihin pahuksen häihin", Harry sanoo kun me kävelemme ulos.
"Hyvä ajatus", myönnyn. "Mutta mä ajan sun auton kotiin, me voidaan jättää mun auto samalla sinne ja sitten mennä sun autolla ostoksille", hymyilen ja kiipeän autoon ennen kuin hän ehtii sanoa vastaväitteitä. Harry vain hymyilee ja ravistaa päätään ennen kuin nousee minun autooni.
Kun olemme vieneet minun autoni asunnollemme, suuntaamme ostoskeskukseen etsimään jotain päällepantavaa lauantaiksi. Harry vinkuu ja valittaa koko ajan kuin pikkulapsi ja minun kirjaimellisesti täytyy pakottaa hänet hankkimaan jonkinlainen solmio. Loppujen lopuksi hän ostaa mustat juhlahousut, mustan pikkutakin, valkoisen kauluspaidan ja mustan solmion. Asu on yksinkertainen mutta se on täydellinen hänelle. Hän kieltäytyy sovittamasta sitä päälleen joten toivon että se oikeasti sopii hänelle. Harry keksii kaikenlaisia tekosyitä ettei hänen tarvitsisi mennä häihin, mutta en anna sen tapahtua.
"Toi valkoinen", Harry sanoo ja osoittaa valkoista pukua kädessäni. Toinen vaihtoehto on musta puku. Karen mainitsi että väriteema olisi mustavalkoinen, joten ajattelin pitää siitä kiinni. Harry vaikutti todella pitävän siitä valkoisesta puvusta joka minulla oli päälläni eilen joten päätän kuunnella häntä. Suureksi ärsytyksekseni Harry maksaa pukuni ennen kuin ehdin tajuta mitä hän tekee. Nuori tyttö hymyilee ja kohauttaa olkiaan kuin sanoen, "Mitä sä oletat mun tekevän asialle?"
"Mun täytyy tehdä töitä illalla joten mä en ole kotona syömässä", Harry kertoo kun kävelemme ulos ostoskeskuksesta.
"Ai, mä luulin että sä työskentelit kotoa?" kysyn.
"Niin työskentelenkin, mutta mun täytyy mennä kirjastoon", hän selittää. "Mä en ole kovin myöhään", hän lisää.
"Mä menen vaan ruokaostoksille siksi aikaa", kerron ja hän nyökkää.
"Oo varovainen ja mene ennen kuin tulee pimeää", hän sanoo.
Harry tekee minulle listan asioista joita hän tykkää syödä ja lähtee heti kun pääsemme asuntoon. Vaihdan päälleni farkut ja collegepaidan ja menen kauppaan kadun varrella.
Kun tulen kotiin laitan kaikki ostokset pois, teen vähän läksyjä ja teen itselleni jotain syötävää. Laitan lautasellisen mikroon Harrylle lämmitettäväksi kun hän tulee kotiin ja menen sohvalle makaamaan  katsomaan televisiota kunnes hän palaa. Laitoin hänelle viestiä tunti sitten mutta hän ei ole vielä vastannut. Tunnen pikkuhiljaa nukahtavani katsoessani vanhaa Frendien jaksoa. Katson kännykkääni, kello on yli yksitoista eikä Harry ole vieläkään vastannut.


Heii !! :) olkaa ylpeitä, olin nopee tän luvun kanssa :D
niiiinnn ja mun on pitäny vaihtaa tän kansi jo jonki aikaa koska ihana AinoKettunen (en saa sen käyttäjää linkattuu tähän tai ainakaa se ei näy mulla ??) teki mulle uuden kannen, mutta mä en jostain syystä näe sitä kuvaa mun koneella vaikka se on mun kännykässä, mä yritän saada sitä toimimaan joten älkää ihmetelkö jos tän kansi muuttuu joskus lähiaikoina :P

ja samaan aiheeseen liittyen, oisko joku vapaaehtonen tekemään kannen After 2: lle jo tällee etukäteen? :D mä laitan tottakai sen tekijän nimen sit näkyville ku alan kirjottaa sitä :)

ja sit tärkein asia; hyvää syntymäpäivää pikku hazzalle!! ♥♥♥ mä en voi uskoa että harry on jo 2 vuotta, se kasvaa niin nopeesti :') mä vaan haluun tavata sen ja halia sitä ja ugh :(

okei tää loppuviesti juttu mikälie onkaa on tosi pitkä, sori siitä :D kertokaa jos huomaatte kirjotusvirheitä tai jotain niin korjaan :) ♥

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now