Luku 15:

4K 210 37
                                    

Vaihdan yöpuvun uusiin farkkuihin joita en ole vielä käyttänyt. Ne ovat vähän tiukemmat kuin housut joita yleensä käytän, mutta eivät pillifarkut. Minun täytyy kuitenkin pyykätä joten minulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin käyttää niitä. Paitani on yksinkertainen musta napitettava paita, jossa on kyynärpituiset hihat.

"Vau, mä jopa tykkään sun tämänpäiväisestä asusta!" Tristan sanoo. Oletan että se on kehu, huolimatta siitä että hän on selvästi yllättynyt että hän pystyy pitämään jostain mitä minulla on päälläni. Hymyilen kun hän yrittää taas kerran tarjota minulle rajauskynää.

"Kiitos ei", sanon kohteliaasti ja hän laittaa sen pois.

"Molly hakee meidät Niallin sijaan, hän laittoi juuri viestiä että on täällä hetkenä minä hyvänsä."

"Mä en usko että Molly juurikaan tykkää musta." Tiedän ettei hän tykkää.

"Älä huolehdi hänestä, hän on jokatapauksessa varattu tänäiltana."

"Harrylle?" kysyn ennen kuin voin estää itseäni. En voi olla huomaamatta miten hän katsoo minua kulmakarvat koholla.

"Ei, varmaankin Zaynille. Hänellä on joka viikko eri jätkä." Se on kovasti sanottu kaverista mutta Tristan vain hymyilee.

"Eikö hän seurustelekaan Harryn kanssa?" Kuva heistä suutelemassa sängyllä tulee mieleeni.

"Ei todellakaan, Harry ei seurustele. Hän vaan paneskelee monien ihmisten kanssa mutta hän ei seurustele kenenkään kanssa. Ikinä."

"Ihmisten? Niin kuin poikien ja tyttöjen?" Muistan hämärästi hänen sanoneen jotain siitä edellisissä bileissä mutta olin liian kiireinen itkiessäni kiinnittääkseni huomiota. Miksi minä olenkaan taas menossa?

"Joo, hän on bi."

"Entä sä?" kysyn ja minulle tulee välittömästi huono olo siitä että olen niin tunkeileva.

"Mä? Mä oon hetero, mutta mä kannustan täysin homojen oikeuksia."

"Ai, öh, joo niin mäkin", saan sanottua ja jaamme kiusallisen hiljaisen hetken ennen kuin hänen puhelimensa soi ja me suuntaamme ulos tapaamaan Mollyä.

Tämän illan bileet ovat samanlaiset kuin viime viikolla, paljon ihmisiä, humalaisia ihmisiä joka puolella. Miksen vain pysynyt huoneessa ja tuijottanut kattoa? Molly katoaa samantien kun saavumme ja minä päädyn sohvalle istumaan ja pysyn siinä tunnin kunnes Harry kävelee ohi.

"Sä näytät... Erilaiselta", hän sanoo kun nousen seisomaan. Hänen silmänsä haravoivat vartaloani alas ja sitten takaisin ylös. Hän ei edes yritä tehdä sitä hienostuneesti. Pysyn hiljaa, tuntien oloni erityisen epämukavaksi, kun hänen katseensa kohtaa omani.

"Näytät normaalilta teiniltä", hän nauraa. Pyöräytän silmiäni ja oikaisen paitaani, toivoen yht'äkkiä että olisin pukenut normaalin pikeepaitani ja khakini. "Mä olen yllättynyt että sä tulit tänne."

"Joo... Mä oon yllättynyt että päädyin tänne taas", sanon ja kävelen hänestä poispäin. Hän ei seuraa, ja osa minusta toivoo että hän olisi. Työnnän sen osan pois etsiessäni jotain muuta tekemistä.

Muutama tunti myöhemmin Tristan on taas kännissä, tosin niin ovat kaikki muutkin. "Pelataan totuutta ja tehtävää", Zayn sammaltaa ja heidän pieni tatuoitu kaverijoukkonsa kerääntyy sohvan ympärille. Molly ojentaa pullon kirkasta alkoholia Niallille joka ottaa huikan. Harryn kädet peittävät punaisen kupin kokonaan kun hän ottaa kulauksen.

He kaikki suostuvat pelaamaan totuutta ja tehtävää, joka ei mahdollisesti voi päättyä hyvin kun kaikki ovat kännissä. Uusi punkkarin näköinen tyttö liittyy peliin, jolloin mukana ovat Harry, Zayn, Niall, Tristan, Molly, Mollyn kämppis Steph jonka tapasin ensimmäisenä päivänäni, ja uusi tyttö.

"Sunkin pitäisi pelata Louis", Molly sanoo häijy hymy kasvoillaan.

"Josko mieluummin ei", kerron hänelle ja katson poispäin.

"Ihan kuin hän oikeasti pelaisi, hänen pitäisi lopettaa sievistely viideksi minuutiksi", Harry selittää heille ja he kaikki nauravat paitsi Tristan. Harryn sanat suututtavat minua, en minä ole mikään sievistelijä. Okei, myönnän etten ole millään tavalla villi, mutta en ole sievistelijä. Tuijotan Harryä ja istun jalat ristissä heidän rinkiinsä, Niallin ja uuden tytön väliin. Harry nauraa ja kuiskaa jotain Zaynille ennen kuin he aloittavat.

Muutaman ensimmäisen totuuden ja tehtävän jälkeen Zayn on haastettu kulauttamaan kurkkuunsa kannullinen olutta, Molly on haastettu vilauttamaan koko porukalle hänen rintaliivinsä (minkä hän teki), ja selvisi että Stephillä on lävistykset nänneissään.

"Totuus vai tehtävä Louis?" Niall kysyy ja minä nielaisen.

"Totuus?" sanon hermostuneesti. Harry nauraa ja mutisee "totta kai." Jätän hänet huomiotta ja Niall hieroo käsiään yhteen.

"Ootko sä neitsyt?" Niall kysyy ja olen vähällä tukehtua. Kukaan ei näytä häiriintyneeltä tunkeilevasta kysymyksestä, paitsi minä. Tunnen lämmön poskillani ja huvittuneisuuden kaikkien kasvoilla.

"No?" Zayn sanoo. Huolimatta siitä että haluan vain juosta pakoon ja mennä piiloon, minä nyökkään. Totta kai olen neitsyt, minä ja Natalie emme ole menneet pussailemista pidemmälle, ja minä olen koskenut hänen takamustaan, hänen farkkujensa läpi tietysti.

Kukaan ei näytä olevan yllättynyt vastauksestani, vain kiinnostunut.

"Eli sä ja Natalie olette olleet yhdessä kaksi vuotta ettekä te ole vielä harrastaneet seksiä?" Tristan kysyy ja liikahdan epämukavasti. Pudistan vain päätäni.

"Harryn vuoro", sanon toivoen kääntäväni huomion pois itsestäni.


-Hei :) Anteeks ku jouduitte taas vähä oottamaan, mulla on hirveesti kokeisiin lukemista tällä hetkellä mutta yritän saada huomenna seuraavan luvun :) Tällä on muuten jo paljo lukukertoja, kiitos hirveesti kaikille jotka jaksaa lukea tätä !! ♥

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now