Luku 24:

4.5K 228 98
                                    

"Mitä helvettiä toi oli? Sä ja Harry... Sulla ja Harryllä on joku juttu menossa?" hän kysyy minulta ja peittää kasvonsa muka kauhistuneena.

"Ei! Ei todellakaan! Ei meillä ole mitään juttua!" kerron hänelle. Onko meillä? Ei, me vaan satuimme suutelemaan kahdesti ja hän otti paitani pois kun minä käytännössä työnsin itseäni hänelle. Mutta ei meillä ole mitään juttua. "Mulla on tyttöystävä?"

"Entä sitten, ei se tarkoita sitä etteikö sulla ja Harryllä olisi meneillään jotain. Mä en vaan voi uskoa tätä. Mä luulin että te tyypit vihasitte toisianne. No Harry vihaa kaikkia mutta mä luulin että hän vihasi sua vielä enemmän kuin hän normaalisti vihaa ihmisiä", hän nauraa. "Joten milloin ja miten tämä edes tapahtui?"

Istun hänen sängyllään ja juoksutan sormiani hiusteni läpi. "Mä en tiedä. Tai siis lauantaina kun sä lähdit niistä bileistä mä päädyin hänen huoneeseensa koska joku nilkki yritti iskeä mua ja mä suutelin Harryä. Me luvattiin ettei me enää puhuta siitä mutta sitten hän tuli käymään tänään ja alkoi sähläämään mun kanssa, ei sillä tavalla", kerron hänelle kun huomaan hänen virneensä kasvavan. "Niin kuin hän heitteli mun tavaroita ympäriinsä ja mä tönäisin häntä ja jotenkin me päädyttiin sängylle", kerron hänelle.

Se kuulostaa todella pahalta kun toistan sen. Laitan kädet kasvoilleni. Miten voin tehdä tämän Natalielle, taas?

"Woah, toi kuulostaa kuumalta", Tristan sanoo ja pyöräytän silmiäni.

"Ei se ole, se on kamalaa ja väärin. Mä rakastan Natalieta ja Harry on ääliö. En mä halua olla yksi hänen valloituksistaan."

"Mä tiedän että sä kerrot itsellesi ja kaikille muille ettet sä ole homo, mutta ootko sä miettinyt että sä voisit olla bi?" Tristan sanoo ja minä pysähdyn. En ole koskaan oikeastaan miettinyt sitä. "Voisit testata Harryn kanssa... Tiedäthän, seksuaalisesti", hän sanoo ja minun suuni loksahtaa auki. Onko hän tosissaan?

"En todellakaan! Mä en halua tehdä mitään Harryn kanssa. Tai kenenkään muunkaan paitsi Natalien", kerron hänelle.

En voi kuvitella minun ja Natalien suutelevan sillä tavalla. Minun mieleni palaa uudelleen Harryn sanoihin "Sä oot niin seksikäs Lou", hän sanoi. Natalie ei ole koskaan sanonut minulle mitään sellaista. Itse asiassa kukaan ei ole koskaan sanonut minulle mitään sellaista. Tunnen poskieni lämpiävän kun mietin sitä.

"Onko Harryllä paljonkin friends with benefits- suhteita?" (Mä en tienny miten suomentaisin ton, sori) huomaan kysyväni Tristanilta.

"Joo, on. Tai siis ei niin kuin satoja, mutta hän on melko aktiivinen", hän sanoo mutta pystyn kertomaan että hän hienostelee totuutta minun vuokseni. Tuntuu että muistutan itseäni jo sadatta kertaa pysymään hänestä kaukana. Minä en harrastaisi seksiä kaverini kanssa. Ikinä.

"Ei hän tee sitä ollakseen töykeä tai käyttääkseen hyödyksi tyttöjä ja poikia. He oikeastaan heittävät itseänsä Harrylle, ja hän antaa heidän tietää alusta asti että hän ei seurustele", Tristan puolustaa Harryä. Muistan että hän on kertonut tämän minulle aiemmin.

"Miksei hän seurustele?" Miksen vain voi lopettaa kyselemistä?

"En mä oikeastaan tiedä... Hän vain ei seurustele. Mä luulen että sulla voisi olla tosi hauskaa Harryn kanssa, mutta mä myös luulen että se voisi olla sulle vaarallista. Ellet sä tiedät ettet sä ikinä kehitä mitään tunteita häntä kohtaan, mä pysyisin kaukana. Mä oon nähnyt monien poikien ja tyttöjen rakastuvan häneen, ja se ei ole kaunista." Hänen äänensä on täynnä huolta.

"Hei luota muhun, ei mulla ole tunteita häntä kohtaan. En mä tiedä mitä mä ajattelin", nauran ja toivon että se kuulostaa aidolta koska se ei todellakaan ollut.

After (Larry-versio suomeksi)Where stories live. Discover now