-90-

404 17 13
                                    

Ďalšie mesiace boli pokojné. Tešila som sa z tehotenstva a našťastie mi aj prestalo byť zle.

Bruno začal pracovať s dedkom. A musím povedať, že čím som ja bola väčšia, on bol lepší. Vyzeralo to akoby sa pre biznis narodil. Aj dedko ho veľmi chválil. Čo pri ňom nebolo zvyčajné.

Práve som sedela doma aj s malým Charliem na kolenách a rozprávala sa s Gretou.

Aj keď na mne tehotenstvo bolo vidno, stále som fotila. Ešte som nevyzerala tak veľmi veľko. A navyše veľa časopisov so mnou chcelo robiť rozhovory.

,, Ja keď som bola v šiestom mesiaci, vyzerala som ako trikrát ty. To nie je fér! "posťažovala sa mi.

,, Som modelka, aspoň na niečo to je dobré." zasmiala som sa a pohladila si vykukajúce bruško.

,, Ja som ale počula, že sa ti začína dariť aspoň v láske. "pozrela som na ňu a videla som ako som ju dostala do pomykova.

,, Kto ti to povedal? Určite Fay!" obvinila ju a pohladila svojho syna po hlave.

,, Áno, niečo spomenula. Nikdy som nečakala, že práve ty sa môžeš dať dokopy s Jaxom. "zasmiala som sa šokovane. Nikdy som ich spolu nevidela, takže nemôžem súdiť. Jediné čo viem je, že Jax dospel a prestal robiť problémy. Naozaj sa teraz možno aj hodil do roli nevlastného otca.

,, Dobrý deň, dámy. "usmiali sa od dverí Alex, Bruno a dedko. Niekde spolu boli.

,, Ako sa dnes máš, Leona?" opýtal sa dedko a dal mi pusu na čelo.

,, Stále je to nezvyk vidieť ťa s bruchom. Ale je vidno, že si šťastná. Tu je môj vnúčik!" usmial sa a zobral si odo mňa malého Charlieho.

,, Ako sa má moja sesternička lomeno sestrička?"prisadol si ku mne Alex a priložil si ucho k môjmu bruchu.

Z nejakého dôvodu bol presvedčený, že to bude dievča. Pred týždňom sme mali šancu zistiť čo to bude ,ale rozmyslela som si to. Necháme sa prekvapiť prekvapiť. Bruno protestoval, ale keďže som tehotná, nemôže mi protirečiť. To tvrdí on sám.

,, Prestaň bábu určovať pohlavie! Vieš, že ma to rozčuľuje! "zavrčala som, no on sa iba s úsmevom sklonil k môjmu brušku.

,, Nebudeme hnevať maminu, ale aj tak si myslím, že do rodinky pribudne dievčatko." dal mi pusu na brucho a tváril sa, že to mohlo počuť len bábo. Zasmiala som sa a nechala ho hodiť sa vedľa mňa. Som presvedčená, že bude úžasným starším bratom.

,, Ako sa cítiš? "pristúpil ku mne Bruno, ktorý nejakým spôsobom nadobudol pocit, že tehotenstvo je choroba. Robil veci, ktoré by ho pri Grete alebo jeho sestre ani nenapadli. Neznášal, keď ma videl niečo robiť a ja som ho po čase prestala presviedčať. Nemalo to cenu, bol len príliš starostlivý.

,, Neumieram." zasmiala som sa a pobozkala ho. Bol nezvyk vidieť ho v košeli. Nepáčilo sa mi to až tak, ale pomaly si zvykám.

Bruno pretočil oči, pretože tú odpoveď neznášal a potiahol ma na nohy.

,, Poď, pôjdeme do toho obchodu." usmial sa. Pomaly chcel ísť kúpiť veci pre bábo. Tak sme ho volali odkedy o ňom vieme. Nezáleží na pohlaví, hlavné je, že zatiaľ je zdravé.

,, A to ich tu všetkých necháme?" zamračila som sa.

,, Alex to tu zvládne, však? "pritiahol si ma k sebe a žmurkol naňho. Čo to majú v pláne? Ten pohľad už poznám.

,, Čo chystáte?" podozrievavo som si ich prezrela. Všetci sa usmievali ako neviniatka.

,, Nič, Leona. "zasmial sa a pobozkal ma na líce. Vytiahol ma z bytu a o pár minút sme parkovali v nákupnom centre.

Vošli sme do obchodu a ja som sa hneď vrhla medzi detské veci.

,, Pozri, aké to je maličké!" zobrala som jedny body z vešiaku. Bruno na mňa pozeral s hrdým úsmevom. Pomalými krokmi prešiel ku mne a uväznil ma medzi sebou a regálom.

,, Nemôžem pochopiť, aké šťastie ma stretlo, keď som tu s tebou." povedal mi do ucha a ja som sa len usmiala.

,, Ja nemôžem pochopiť akú trpezlivosť si so mnou mal." pošepla som a on ma pobozkal.

,, S tebou budem mať hocikoľko trpezlivosti. Pochopil som, že nie si obyčajná a už vôbec nie jednoduchá žena. Ale milujem ťa. Aj za to, že si bola ochotná mať so mnou toto bábo." šepkal mi naspäť. Chytila som ho okolo krku a pritiahla k sebe toľko, ako mi to bruško dovolilo.

,, Ak by som vtedy išla na potrat, doteraz to ľutujem. Milujem ťa a aj naše bábo!" pošepla som a vášnivo sme sa začali bozkávať.

,, Ehm. Pomôžem vám nejako? " opýtala sa nás predavačka, ktorej bolo zjavne nepríjemné nás vyrušiť. Oddelili sme sa od seba a preplietli si prsty.

,, Chceli by sme nakúpiť nejaké detské veci. "vysvetlil jej Bruno a druhou rukou mi jemne prešiel po brušku. Videla som ako po ňom tá ženská pozerala, ale bolo mi to jedno. Patril len mne a na inú ani nepozrel. Rovnako ako ja.

Strávili sme tam asi dve hodiny, nakúpili sme veľa vecí v neutrálnych farbách. Aj keď mi bolo jasné, že akonáhle sa bábo narodí, pôjdem do obchodu a kúpim tie isté veci len v modrej alebo ružovej. Tie vecičky boli nádherné.

Kúpili sme tiež kočík a autosedačku, Bruno sa s tým nechcel ťahať domov, tak objednal, nech nám to privezú. Tešilo ma, že hoci má teraz vysoké postavenie, dokáže sa k ľuďom správať ako normálny človek.

O tri hodinky, keďže som ešte bola hladná, sme išli domov. Bruno začal byť nervózny a ja som nechápala prečo.

Vystúpil z auta a rýchlo ťahal ma hore do bytu. Nerozumela som ničomu, až kým neotvoril dvere. Ohromilo ma to, čo som videla.

Na zemi od dverí sa tiahla cestička z lupeňov ruží a smerovala až do obývačky. Svetlo bolo zhasnuté, no cestu jemne osvetľovali sviečky. Pozrela som sa na Bruna, no on mi len so širokým úsmevom ukázal, nech idem ďalej. Užasnutá som teda pokračovala.

V obývačke boli na stole sviečky a v nádobe sa chladilo detské šampanské. Všetkému dominoval ešte aj veľký plyšový medvedík ležiaci na gauči.

Užasnuto som sa poobzerala a presunula svoj pohľad za seba na Bruna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Užasnuto som sa poobzerala a presunula svoj pohľad za seba na Bruna.

To ma ohromilo ešte viacej. Bruno kľačal a v ruke držal otvorenú krabičku s prsteňom vo vnútri.

Chytila som si ústa a srdce mi bilo ako splašené. Dokonca aj bábo sa vo mne pomrvilo. Akoby cítilo, že sa niečo deje.

,, Leona, urobíš ma ešte šťastnejším, než už som a vezmeš si ma? "

Už nám chýba len nejakých päť častí! 😍😍😭😭Dúfam, že sa vám príbeh stále páči a už vydržíte dokonca. Ešte sa udejú veci, ktoré niečo rozuzlia! 😏😏

Čo myslíte? Ako odpovie Leona? A budú mať dievčatko alebo chlapca?

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now