-10-

348 19 4
                                    

Ubytovanie prešlo v poriadku. Bývali sme u Cadena. Mal obrovský byt v centre mesta, kde sme sa zmestili všetci.

Všetci sme sa v pohode zmestili do obrovskej kuchyne spojenej s obývačkou.

,, Ako budeme na izbách? "opýtal sa Donovan Cadena.

,, Kto si nájde akú izbu tam bude spať." zachoval sa ako správny hostiteľ:,, Niektoré izby majú len jednu manželskú posteľ, takže nejako sa vojdeme. "povedal nám s úsmevom.

Jax hneď zareagoval tým, že si ma pritiahol za pás.,, Takže my dvaja môžme byť spolu." usmial sa a narazil svojimi perami o moje.

,, Nechaj si zájsť chuť . Tento týždeň potrebujem zmenu." usmiala som sa a vytrhla z jeho rúk. Len sa na mne zasmial a nechal ma ísť si nájsť izbu.

Hodila som si kufor do kúta a išla sa osprchovať. Potrebovala som si po ceste oddýchnuť. Po osprchovaní som si na seba dala bielu úzku sukňu a modrý crop top s odhalenými ramenami. Prvý deň vo Vegas musí vyzerať. Nevedela som stále, čo urobím. Ako zareagujem, keď mi bude trhať z ruky chlast. Chcela som, aby tu jednoducho nebol. Jeho prítomnosť bola zbytočná, nepotrebná a navyše úplne bezprávna.

Keď som zišla dole, ostala som šokovaná. Teda nie, že by robili niečo iné, ale prekvapilo ma, že tak rýchlo stihli všetko rozložiť. Chalani skladali vodnú fajku, Jax si robil cigaretu s trávou. Pandora vyťahovala fľaše zo svojho kufra a o pár minút sme mali plný stôl. Gia ako prvá začala piť a tak aj vyzerala. Už sa smiala na všetkom  a to sme ešte len začali. Večer sme mali v pláne návštevu klubu.

Možno dnes budem ja za tú zodpovednú. Na moje počudovanie Bruno stál s chalanmi a v podstate on dával dokopy tú vodnú. Keď zapálil uhlík, tak ju ako prvý začal rozťahávať. Prekvapilo ma to. Myslela som si, že bude za svetuškára.

Niekto do mňa narazil svojim bokom. Bola to Pandora.

,, Nevyzerá zatiaľ ako niekto nudný. " usmiala sa na mňa a pozrela na naprávateľa, ktorý práve vyfukoval dym. Bolo vidieť, že ju zaujal. Neviem či sa všetky nezbláznili.

,, Uvidíme. Možno som mu vstúpila do svedomia." povedala som jej.

,, Mám naňho prednostné právo, Leona. "usmiala sa na mňa. Nikdy som sa o také veci nezaujímala.

,, Ja oňho záujem nemám. Kľudne si ho nechaj." povedala som jej práve keď nás chalani zavolali k vodnej. Mala mangovú príchuť, moju obľúbenú, takže som si hneď potiahla. Hneď na to sme zapli naplno hudbu.

Party sa mohla začať. Kým sme dofajčili vodnú, tak Gia začínala mať dosť. Jax aj s Ivyam fajčil trávu, takže aj tí začali vyzerať všelijako. Pár krát som videla pri nich aj Giu. Stavy môžu mať maximálne pár hodín, takže večer v bare budú v pohode.

Ja a naprávateľ sme jediný celý čas nepili. Ponúkali mne aj jemu trávu, no ja som z nej veľmi mimo a on ako bývalý policajt nechcel. Na moje počudovanie nenamietal ani sa netváril znudene. Bavil sa s každým, navyše pripitá Gianna na ňom visela celý čas.

Zabávala som sa na tom ako sa snaží zbaviť sa jej aspoň na chvíľu, no ona je o minútu späť pri ňom.

,, Bruno, z toho si nič nerob." povedal mu Caden:,, Keď pije, je pritulná ku každému."

,, Tak to som rád. Dúfam, že si nájde za chvíľu inú obeť, pretože má ruky všade. "zasmial sa na nej Bruno. Smial sa úprimne a pritom na mňa sa vkuse mračí. Riešim to, pretože vidím ako sa zapáčil mojim kamarátom.

,, Lí!" zakričala na mňa Pandora, ktorá istila Giu. Asi ju trochu odjebalo z trávy a chlastu. Navyše obe sa rozprávali s Cadenom a Brunom. Pandora sa pri tom nenápadne snažila ju dostať od Bruna.

Prišla som k nim a Pandora na mňa hodila prosiaci pohľad.

,, Gia, poď so mnou na balkón. Nadýchame sa čerstvého vzduchu. " povedala som ako malému dieťaťu a chcela ju odtiahnuť od Bruna.

Gia len nespokojne zamraučala a chytila sa pevnejšie naprávateľa.

,, Gia, Leona ti chce dobre. Choď s ňou a potom budeš už len pri mne." usmial sa na ňu a pohladil ju po ruke, ktorou ho držala okolo krku.

Chytila som ju jednou rukou za pás a ona sa ako omámená pustila.

Keď som za nami zavrela balkónové dvere radostne vypískla.

,, Videla si ho? Je do mňa blázon." zaklonila hlavu a opilecky sa zachichúňala. Musela som uznať, že sa bavím na ich opitosti ešte lepšie, keď som triezva, ale toto nikomu nikdy nepriznám.

,, Gia, tebe už dnes stačilo. Koľko si toho vypila? Vyzeráš ešte horšie než obvykle." povedala som jej a zapálila si.

,, Nie veľaaaaa. Veď ja nikdy nepreháňam." snažila sa udržať vážnu tvár, no sama sa poriadne rozosmiala svojim nepravdivým tvrdením.

,, To poznáme. "povedala som a pritlačila ju do operadla.,, Teraz si daj na chvíľu pauzu od pitia. O chvíľu chceme ísť do baru a nechceme ťa tu nechať. Musíš si užiť vlastné narodeniny." povedala som jej, no ona ma moc nepočúvala. Pohľad jej visel na niekom za mnou.

,, Je v poriadku?" opýtal sa Bruno.

,, Je len opitá. Ak to vôbec poznáš. " provokovala som ho. Len sa na mňa nazmračil a kľakol si k Gii.

,, Tebe už dnes stačilo. Zoberiem ťa, aby si si si oddýchla. "povedal a snažil sa ju vytiahnuť na nohy. Verila som, že spolupracuje, pretože chce byť s ním sama. Inak by ju odtiaľto nikto tak ľahko neodtiahol.

Zastavila som ho:,, Nechaj ju tu! Nenechám ťa, byť s ňou sám. Bohvie aké máš úmysly. Aj keď je z teba mimo, tak ťa nenechám to zneužiť. "

Neveriacky na mňa pozrel :,, Naozaj si myslíš, že ju chcem zneužiť? Nezabúdaj, že som bývalý policajt. Nebudem sa tu s tebou hádať, Leona. Zober ju do izby ty ak mi neveríš. Ver, že ani ja tu nie som dobrovoľne. Nevybíjaj si na mne rozhodnutie tvojho otca. Ver mi, že by som si oveľa radšej riešil svoje veci ako strážiť partiu zazobaných pubertiakov, ktorý porušili zákon hneď niekoľko krát." vybuchol:,, Tak choď. Zober ju do postele. Ja sa mám starať len o teba a tvoje skurvené maniere. To, že nechcem, aby si tak mladé dievča ublížilo alkoholom, tak to už je len moja hlúposť. Snažil som sa ostať pri tebe pokojný a vychádzať s tebou, no ako vidím si len zazobaná princeznička, ktorá o realite nemá ani poňatia. Nebudem sa tu s tebou naťahovať. Nemá to cenu. " pustil Giu a ja som ju zachytila len tak-tak. Šokoval ma.

Skurvený chlap, toto si nemôže dovoliť!

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now