-17-

318 20 2
                                    

Na ďalšie ráno som sa zobudila na to, ako mnou niekto trasie. Nemala som na práci nič, tak som nechápala prečo ma budia.

,, Čo to kurva?" opýtala som sa. Keď som otvorila jedno oko, hneď som moje slová oľutovala.

,, Dávaj si pozor na jazyk, Leona! Nechcem ťa počuť takto rozprávať." upozornila ma Fay matersky.

Vzdychla som si a hodila sa späť rozospato do postele.

,, Prepáč, čo sa stalo, že ma budíš?"

,, Je tu Pandora. Prišla spolu s Brunom a čaká ťa v obývačke. "

,, Dám sa dokop...." bola som prerušená energickým prichodom Pandory. Včerajšok jej asi prospel.

,, Nemusíš, videla som ťa aj v horších stavoch." zasmiala sa na mňa a Fay sa medzitým vytratila.

,,Čo sa deje, že si tu? Veď si predsa bola s naprávateľom. Tak rýchlo ťa omrzel?" zasmiala som sa stále ležiac.

,, Nie, len musel ísť pracovať. " poznamenala.

,, Nerob si nádeje, Lí. Z nás dvoch nič nebude. Nevidím to ružovo. Ostaneme pri jednej noci. Myslím, že s tým aj on súhlasí. " usmiala sa, na čo som na ňu nechápavo pozrela.

,, Si si istá? Čo ťa o tom presvedčilo? "

,, Videla som toho jeho synovca. Ja k sebe nepotrebujem chlapa, ktorý sa snaží zachrániť celý svet. On je presne taký. To sa mi na mužoch nepáči. Nemyslím si, že by nám to klapalo."

,, To všetko kvôli Alexovi? Veď on je úžasný myslím, že práve naprávateľ tvorí v tom celom problém." zasmiala som sa. Chcela mi niečo povedať, no v tom vletela do mojej izby Gia s Ivy. Ivy ťahala Giu a tá mala na tvári mučenícky výraz. Už som presne vedela, o čo dnes pôjde.

,, Hádajte čo?" opýtala sa nadšene Ivy. Bola takým našim bábom. Bola niekedy veľmi detinská a tešila sa zo všetkého.

,, Dnes ideme nakupovať! " zvýskla nadšene.

,, Nié! " zakričali sme všetky naraz, ale Ivy sa v tomto nedalo odporovať. To bolo mučenie naozaj.

Nakoniec sme museli súhlasiť. Baby ma nechali sa obliecť a išli zatiaľ za Fay. Bolo to naše zlatíčko. Milovali ju rovnako ako ja.

Obliekla som sa do sexi čierneho tielka a riflí a potom sme mohli vyraziť.

Zavolala som ich a samozrejme sa bezo mňa dohodli, že Bruno bude naším šoférom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zavolala som ich a samozrejme sa bezo mňa dohodli, že Bruno bude naším šoférom. Už teraz som ho ľutovala. Ísť na nákupy s nami je samovražda. Aj pre nás.

Keď sme sa konečne dostali k autu, už nás v ňom čakal Bruno. Dievčatá sa začali správať ako pubertiačky a hádali sa o tom, že ani jedna nechce sedieť pri ňom. Len som sa na nich zasmiala a už ma strkali do auta na to miesto a zatvorili za mnou dvere.

,, Už teraz ťa pri nás ľutujem, naprávateľ. "stihla som mu povedať, pokým sa baby dostali do auta.

,, To je v poriadku. Som na to psychicky pripravený. Tak kam to bude, dámy?"opýtal sa a Ivy mu hneď dala adresu.

O pol hodinu sme vystupovali pred nákupným centrom. Gia chcela, aby išiel Bruno s nami. Nevidela som v tom význam, ale on sa nebránil.

Behali sme po obchodoch, komentovali oblečenie a smiali sa. Väčšinou sme si nenechali ujsť ani komentáre na výzor opačného pohlavia.

Naprávateľ sa na nás dobre zabával, až kým nebol obvešaný taškami ako vianočný stromček.

Na obed sme sa išli najesť do McDonaldu. Bruno si sadol s nami a tiež sa najedol.

,, Čo tak pozeráš? "zasmiala sa Ivy na Brunovi.

,, Len sa čudujem koľko toho zjete. Myslel som si, že ženy ako vy jedia len šaláty a veľa zeleniny." zasmial sa, pretože náš stôl bol plný jedla.

Rozosmial nás, pretože ani jedna by sme zo šalátov nevyžili. To by sme niekoho zabili.

,, Tak to si nás zle odhadol, naprávateľ. To by som ti asi odhryzla hlavu." zasmiala som sa. Nedokázala by som sa správať ani z polovice tak dobre, v rámci možností, ako to robím teraz.

,, Veľakrát si od toho nebola ďaleko." pousmial sa. A baby po mne divne zazreli. Nevedela som prečo, ale ani som to neriešila.

Našťastie Ivy zachránila situáciu svojou poznámkou.

,, Kukajte, tamten by stál za hriech." zasmiali sme sa, keď neslušne ukázala prstom na istého chlapa asi dva stoly od nás. Bruno sa otočil za ním tiež, čo u nás vyvolalo ďalšiu vlnu smiechu.

,, Za chvíľu z teba takýmto štýlom spravíme ženu." zasmiala sa Gia.

,, O tom by som vážne pochybovala. " žmurkla Pandora na naprávateľa, čím ho fakt dostala do rozpakov. Nevedel čo má na to povedať, tak sa len nervózne poškriabal na hlave. Dostali sme záchvat smiechu. Za tento deň som sa nasmiala viac než za posledný mesiac.

Po obede sme sa vrátili k nakupovaniu a skončili sme až neskoro poobede.

Bruno postupne vysadil všetky baby, a tak sme ostali v aute samy.

,, Veľmi si sa nudil? "pousmiala som sa. Z nejakého dôvodu som sa cítila uvoľnene, a práve preto son prestala útočiť. Nechcela som si kaziť dnešnú náladu, aj keď som si na začiatku myslela, že nákupy s Ivy sú tou najhoršou nočnou morou, bolo to nakoniec inak.

,, Zabával som sa. Netušil som, že sa môžem až tak baviť pri partií nakupujúcich žien. Vždy som to považoval za nudné. "hovoril, ale nespúšťal oči z cesty.

,, Tak to som rada. Baby sú super, aj keď sú niekedy tak trochu mimo reality. Vždy sa s nimi veľa nasmejem." povedala som a pritom pozorovala jeho profil. Nikdy som si nemyslela, že ma môže fascinovať niekto, kto len šoféruje auto. Bolo to divné.

,, Aj ty si konečne nebola len tá strojená Leona. Nechápal som ako môžeš mať kamarátov akých máš, pretože si sa predo mnou správala ako snobské dievčatko, ktoré ma považuje za špinu. Možno som špina v tvojich očiach stále, ale myslím, že si prestala byť takou snobkou. "pousmial sa a ja som nevedela ako zareagovať.

,, Mám to brať ako urážku alebo pochvalu?" zasmiala som sa.

,, Vieš, že ani neviem... Dajme tomu ako pochvalu. "

,, Ani ty nie si konečne taký strojený a nudný. Myslela som si ,že sa nedokážeš ani len usmiať, no obaja sme sa v niečom mýlili. "hovorila som a neuvedomovala som si, že už sme pred mojim domom. ,, Bola by som rada ak by to takto ostalo. Mier?" opýtala som sa práve, keď vypol motor a nastavila mu ruku.

,, Mier. "potriasol mi ňou. Niečo mi však hovorilo, že mier nám dlho nevydrží, aj keď som sa snažila.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now