-9-

345 21 4
                                    

Hneď ako som sa posadila na lehátko pri bazéne, zavolala som Gii. Chcela som, nech ideme už zajtra. Pozajtra má narodeniny, takže najvyšší čas.

Bola nadšená, že som to vybavila a s radosťou mi zložila s tým, že to musí povedať bande. Ja som sa len usmiala a hodila telefón za seba na lehátko.

Videla som odtiaľto hostí, ktorý večerali na terase. Užívali si dovolenku a nič neriešili. Pravdepodobne nemali takého otca ako ja. Nemuseli riešiť nejaké sprosté podmienky ako ja.

,,Budete ma ešte potrebovať?" Ozval sa za mnou Bruno, práve keď som svoj pohľad zamerala na krásnu hviezdnatú oblohu. Zľakla som sa.

,,Zober ma ešte domov a môžeš ísť. Ďalšia vec sa týka zajtrajška." Chcela som pokračovať, ale prerušil ma.

,, Váš otec ma zoznámil so situáciou. Ráno nás odveziem na letisko." Povedal bez emócií a chystal sa odísť. Pohľad mal prázdny, akoby sa ho to vôbec netýkalo.

,, Počkaj. Chcem, aby si sa aspoň na tom výlete nesprával ako môj bodyguard. Ideme tam ôsmy. Moja banda je mi viac ako moja rodina. Giu už poznáš. Ostatných ti predstavím neskôr. Varujem ťa, že ak sa budeš správať ako doteraz, tak to budeš mať s mojimi chalanmi veľmi ťažké. To, že ja piť nemám je jasné, ale teba budú chalani nútiť. Chcem, aby si to vedel a pripravil sa na to. "on len prikývol, akoby ho to ani nezaujímalo. Asi to chcel mať len za sebou. Jeho prístup ma štval

,, Ešte niečo?" opýtal sa.

,, Áno. Posledná otázka. Kam dáš Alexa? "opýtala som sa zvedavo. Otcov drbnutý nápad nás bude stáť veľa, keďže každý má svoje problémy.

,, K tomu chlapovi, čo ho dnes vyzdvihol. Nemajte obavy. Mám to zariadené." povedal pokojne. Nerozumela som mu. Správal sa akoby ho nič nezaujímalo, a to sa mi nepáčilo. Ja mám rada vášnivých ľudí, ktorí bojujú, keď niečo chcú alebo sa im niečo nepáči. On mi pripadá veľmi apatický. Akoby stratil chuť do života.

Každopádne. Nemalo by ma to zaujímať. Nie je to moja vec.

Ráno sme prišli na letisko okolo štvrtej. Boli sme ešte vyzdvihnúť Giu, ktorá prekecala celú cestu. Bola tak nadšená až vôbec nevnímala okolie.

Bruno nechal auto pred vchodom na pristávaciu dráhu. Otcovi ľudia ho pravdepodobne neskôr vyzdvihnú.

Vystúpili sme z auta a naprávateľ išiel bez slova pre naše kufre.

Hneď som zbadala našu bandu. Všetci stáli pri lietadle a čakali kým k nim prídeme.

Väčšinu som poznala ešte zo školy a ostatný sa k nám dostali cez známych alebo rodinu.

Každý z nás mal na účte niekoľko nulové sumy. Boli to bohatý ľudia, ale to vôbec nerozhodovalo. Milovala by som ich tak či tak.

K bande patrili štyria chalani a ešte dve baby okrem mňa a Gii.

Baby sa volali Pandora a Ivy. Boli sme ako sestry. Pandora bola veľmi divoká a zároveň tá najmilujúcejšia osoba z nás. Pre svojich kamarátov bola schopná všetkého. Bola zároveň aj sestra Donovana, takže si stále robili zo seba srandu.

Ivy sa k nám naopak dostala úplnou náhodou, keď sme ju opili v štrnástich. Bola z nás najmladšia a niekedy dosť nepríjemná so svojimi maniermi. Bola mi ako mladšia sestra a niekedy sa tak aj správala. S nami prežila veľa dôležitých vecí prvýkrát.

Donovan bol Pandorin brat. Keďže mal sestru, tak bol veľmi ochranársky a snažil sa všetkých ukľudňovať, keď to preháňali. To sa dialo často.

Caden bol afroameričan a ako jediný z nás cudzinec. Caden bol veľmi priamočiary a vždy povedal veci narovinu. Keď sme spravili pičovinu, on bol prvý, ktorý sa dokázal veľmi rozčúliť. Keď som bola mladšia  veľmi sa mi páčil, no v skupine vzniklo pravidlo žiadny sex s členmi. Kvôli prípadným nezhodám.

Ja som toto pravidlo však porušila s Jaxom. Bol mi ako brat, ale už nejakú dobu sme spolu nezáväzne spávali. Bol veľmi nezodpovedný a navádzal nás na zlé veci. To sa mi na ňom páčilo. On mi pomohol, aby som sa vedela správať tak nad vecou a aby som sa vedela brániť tak ako teraz. Obaja sme vedeli, že medzi nami nebude nič viac ako sex. Aj preto nám to banda tolerovala.

Potom tu bol ešte Flyn. Nevinný Flyn, ako sme ho volali. Bol z nás najnormálnejší a dlhú dobu sme ho nevedeli donútiť ani piť. Avšak najnovšie sa nám ho podarilo trochu pokaziť. On bol taký dobrý chlapec a dievčatám by zniesol aj modré z neba. To sme mu veľmi rýchlo z hlavy vytĺkli. Baby nechcú len nejakého hlupáka, s ktorým sa dá manipulovať, ale aj poriadneho chlapa. Preto sme mu trochu upravili videnie sveta.

,, A toto je kto? "opýtal sa Jax, keď sme k nim prišli a pritiahol si ma k sebe za pás. Bola som na toto gesto zvyknutá, a tak som mu len položila ruku na rameno. Bol tak trochu majetnícky, aj keď vedel, že si môžem robiť čo chcem.

,,Povedzme, že môj nový bodyguard, ktorý mi zakazuje piť. "zasmiala som sa a ostatný si nás oboch premerali šokovaným pohľadom. Neverili, že by mi to niekto mohol zakázať.

,, Už teraz ho nemám rád." povedal Jax, ale my sme vedeli, že to myslí zo srandy. Pravdepodobne.

,, Som Bruno. "predstavil sa neutrálne a hlavne s tvrdým výrazom.

,, Toto je Pandora, Ivy, Jax, Donovan a Flyn. Bruno ide s nami, tak sa budeme snažiť vychádzať." Povedala som im.

Nič mi neodpovedali, len sme nastúpili do lietadla. Cestovali sme už takto veľakrát, ale nikdy sme nemali nezvaného hosťa.

Každý sa rozvalil na sedačke, aby mal čo najviac pohodlia.

,, Takže nový bodyguard?" opýtala sa provokatívne Pandora.,, Nesťažovala by som sa na tvojom mieste."

Hryzla si do pery a prezrela si Bruna. Ten jej pohľad len chladne opätoval. Nebolo veľa chlapov, ktorý by jej odolali a to ju trochu vyviedlo z miery.

,, Počkaj až s ním pôjdeme do klubu. Stavím sa, že ho budeš chcieť prvá vyhodiť." zasmiala som sa akoby tam ani nebol. Nič nepovedal. Nechal nech sa o ňom bavíme a on sa len pozeral z okna.

Robili si z neho chalani srandu, ale on nič. Treba poznamenať, že chalani dokážu byť dosť nepríjemný. Ich poznámky boli miestami fakt nemiestne.

Na konci cesty si k nemu však prisadol Flyn a začali sa rozprávať ako starý známy.

Ten chlap ma privádzal do šialenstva a to sme tam ešte ani neboli.

Mám pocit, že táto cesta dopadne zle. Neviem pre koho horšie.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now