-30-

347 17 6
                                    

Ten deň som už bola nepoužiteľná. Bolo mi zle ako už dávno nie. Skurvený chlast! Nikdy som si nemyslela, že urobím takúto pičovinu po pár fľašiach vodky. Po tom, čo mi Bruno povedal, som bola šokovaná. Mohla som to síce zhodiť na alkohol, ale akosi som stále cítila vinu.

Na ďalšie ráno som bola ako tak v pohode. Ráno som sa obliekla a zišla som si dole zapáliť. Chcela som rovno aj ísť preč.

Keď som však zišla, zbadala som ako Bruno hodil na zem ohorok a hneď si zapálil druhú. So zapálenou cigaretou som k nemu prišla a prehovorila.

,, To bol včera môj otec taký nasraný, že musíš fajčiť jednu od druhej? " opýtala som sa, no keď ma prepálil pohľadom, pochopila som, že tu ide o niečo iné.

,, Čo sa stalo?"

,, Nerieš to. Kam ideme? "povedal s v pohode znejúcim tónom.

,, Do domu. Chcem stretnúť Fay. Nevieš či je môj otec tu?" rozhodla som sa ho nechať na pokoji. Keď bude chcieť, tak mi povie čo mu je.

,, Bol tu, ale jeho budúca žena nie. " odpovedal mi aj na druhú, nevyslovenú otázku.

,, Kurva!" zavrčala som, ale nemala som čo robiť, aby som to zmenila.

Zahasila som cigaretu a nasadla do auta. Zopakoval a naštartoval.

,, Naozaj mi to nechceš povedať? Po minulej noci som ti niečo dlžná. "

,, Nie, my dvaja sme v pohode a bol by som rád, ak by sa minulá noc neopakovala." povedal tvrdo a ja som prikývla. V polovici cesty mu zazvonil mobil.

,, Prosím.... Povedal som niečo! Ak sa k nemu priblížiš tak..... Nechcem ťa pri ňom vidieť kým neprídu výsledky..... Je mi jedno, čo hovoríš! Neurobím to. Stretneme sa neskôr." zavrčal a zložil.

,, Vydiera ťa?" opýtala som sa. Aj z toho krátkeho rozhovoru som pochopila, o čo ide.

,, Nemá ťa to čo zaujímať! "zavrčal nervózne. Trafila som do čierneho.

,, Zavolaj mu a vybav stretnutie. Dokážeme ho zastrašiť."

,, Leona... "

,, Žiadna Leona. Chceš sa ho zbaviť, nie? Tak urob čo hovorím a otoč auto! Toto si vybavím neskôr."

Bruno na veľa urobil, čo som povedala.

O pol hodinu sme boli niekde vzadu za mestom. Nepáčilo sa mi to, keďže naokolo nikto nebol, ale nakoniec to asi bolo najlepšie miesto.

Kúsok od nás zastavil aj čierny Peugeot. Chlap, ktorý z auta vystúpil, sa ani trochu na Alexa nepodobal. Nevedela som prečo, ale mala som pocit, že si to vymyslel. Boli ako čierna a biela, úplne rozdielny.

,, Doniesol si si posily Coldwell? " zavrčal muž okolo päťdesiatky s fúzami a šedivými vlasmi. Nevidela som ani jednu spoločnú črtu.

,, Niečo také." odpovedala som zaňho.

,, Čo od neho chceš? "opýtala som sa.

,, Panička si o sebe veľa myslí, však? Chcem, aby mi dal prachy alebo požiadam o Alexovu výhradnú starostlivosť. A myslím, že s jeho prácou a vašim správaním mi vyhovejú veľmi radi."usmial sa naozaj škodoradostne.

,, Jeho práca si myslím mu práve pomôže. Naprávanie nezodpovednej ženy." povedala som tak trochu zamračene. Sama seba som takto ešte asi nenazvala.

,, Naprávanie alebo spávanie? Podľa najnovších fotiek to vyzerá skôr tak. A Alex musí žiť v bezúhonnej rodine. " Bruno sa po ňom chcel rozbehnúť, ale ja som sa mu zaprela do hrude. Ten jeho úškrn rozčuľoval aj mňa, ale týmto by mu len nahral do kariet. Chcel ho vyprovokovať aby to mohol proti nemu použiť.

,, Prestaň, Bruno! Týmto nikomu nepomôžeš. Mysli na Alexa." pozerala som sa mu hlboko do očí. Toto nemohol spraviť práve kvôli nemu. Zavrčal naňho, ale trochu sa upokojil. Nechcel si to zhoršiť.

,, Tvoja sestra bola len kurva, ktorá na to doplatila." provokoval ďalej, ale ja som stále držala Bruna. Jeho sestra bola preňho citlivým miestom a on to vedel.

,, Dala mi len tak, a to som sa ani nemusel snažiť. Ani by som sa nečudoval keby mala viacerých naraz. Bohvie koho to decko vôbec je." zasmial sa a Bruna som musela odtiahnuť najďalej ako sa dalo. Jeho slová boli preňho ako šípy.

,, Počul si ho?" šepla som a on s naštvaným výrazom prikývol. Trochu však zmäkol.

,, Ty nevieš či je Alex tvoj... "usmiala som sa sebavedomo. Práve sa prezradil.

,, Ale je!"zavrčal už nie tak isto.

,, No teraz si povedal niečo iné, aby si ma vyprovokoval! Takže testy DNA ešte nie sú, je tak? Keď dôjdu výsledky zistíme, že si zo mňa chcel len vyťažiť prachy. Preto si to takto urobil. To sa ti nepodarí! Jebem na tvoje reči, ale zober si moju sestru ešte raz do huby a prisaham, že skončíš zle! A ak ťa uvidím pri Alexovi tak sľubujem, že ťa nechám zavrieť! Daj nám pokoj, lebo za seba neručím! "hovoril cezo mňa a ja som ho strčila až k autu. Vedela som, že by mu stačila jedna veta a vybehol by po ňom.

,, Nastúp si!" povedala som mu a sama si sadla za miesto vodiča. Chlap ani neprotestoval asi videl že stratil svoj jediný tromf. Aj keď som z jeho pohľadu vyčítala, že ešte nie je koniec.

,, Myslíš, že to hovoril vážne? "opýtal sa skleslo po niekoľkých minútach Bruno. Jeho slová ho ranili viac, ako som si myslela.

,, Čo konkrétne?"

,, To o mojej sestre. Naozaj.... "

,, Bruno, ja som ju nepoznala, ale nemyslím si, že by také niečo urobila. Poznám teba a Alexa a ak by bola ona taká, tak myslím, že Alex by sa správal inak. "dávala som pozor na cestu a vysvetľovala mu. On mi pomohol a postaral sa o mňa včera. Teraz je rad na mňa.

,, Ten bastard si nemá čo brať do huby moju sestru! O mŕtvych sa takto nerozpráva!" rozčuľoval sa a ja som mu musela dať za pravdu.

,, Chcel niečo, čím by ťa mohol vydierať, ale našťastie sa mu to nepodarilo..."

,, Vďaka tebe. Ďakujem, že si išla so mnou. Neviem čo by som mu inak urobil. "

,, Dlžím ti to za minulú noc. Kam to bude?"so smiechom ako šofér som sa ho opýtala. Až teraz som si uvedomila, že ja robím niekedy šoféra jemu.

,, Chceš vidieť Alexa?" opýtal sa a ja som s radosťou prikývla. Chcela som ho vidieť a myslím, že je potrebné mu vysvetliť niektoré veci.

S Brunom sme boli nateraz v pohode, ale tuším, že to nebude trvať dlho.

Neviem prečo, ale mám pocit že o chvíľu príde z jeho strany veľká zrada.

Ahojte!

Počítam to ešte na takých dvadsať častí. Nebojte sa, nebude to len takéto pokojné o chvíľu prídu ešte búrky!😁😁❤️❤️❤️

Pekný týždeň!

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now