-36-

330 21 7
                                    

Bruno sa po chvíli pozrel na Alexa a prehovoril.

,, Tvrdohlavosť máš po mne, to je pravda. "pousmial sa a druhú časť radšej neokomentoval.

,, Jax bude v pohode vyvrátil to svinstvo, takže teraz si musí oddýchnuť. Nechal som ho zatiaľ v kúpeľni, ak by mu bolo zle. Potom ho zoberiem do spálne. Leona ak chceš, tak ťa môžem zobrať domov alebo tu môžeš ostať s Jaxom. On nie je v stave odísť. Tvojmu otcovi som napísal, že si s Giou, aby bol po tom všetkom pokojný. "

,, Najskôr ho idem pretrhnúť za to, že mi robí také stresy." zavrčala som a chcela prejsť okolo Bruna. On mi však chytil pás vo dverách a otočil na mňa hlavu.

,,Teraz ťa nebude počúvať. Je mimo. Nadávať mu môžeš zajtra, keď sa spamätá. Aj to veľmi vnímať nebude." povedal mi a pustil ma. Bolo to medzi nami divné. Po tom všetkom bola atmosféra zvláštna a ja som nevedela čo s tým.

Očividne to vycítil aj Alex, ktorý prehovoril.

,, Ostaneš tu, Leona? Mohla by si aj s Michom."otočila som sa naňho a videla ako hladká hava po hlave. Aj jemu sa táto rodina páčila.

,, Ak nebudem prekážať...." povedala som ticho.

,,Nebudeš. Alex, choď spraviť tú druhú posteľ v tvojej izbe. Jaxa dám do mojej a ja sa vyspím na gauči. "kým dopovedal, Alex zmizol a ja som musela protestovať.

,, Nie, Bruno. Ja sa vyspím na gauči a ty choď k Alexovi. Už je dosť aj to, čo si urobil pre Jaxa..."

,, Nezmysel. Nenechám princezničku ako si ty spať na gauči. "poznamenal arogantne, pričom dával zvyšky zo stola do chladničky.

,, Veľmi dobre vieš, zejat taká nie som." zavrčala som, na čo sa uchechtol a otočil provokatívne na mňa.

,, Minule si mi dokázala, že presne taká si. Ale to tu riešiť nebudeme. " povedal chladne a pozrel na hodinky. Bolo pár minút po dvanástej.

,, Alex! "zakričal a prešiel okolo mňa do obývačky. Tváril sa, akoby tam nie som. Ja s Michom na rukách som ho nasledovala.

,, Čo sa deje?" prišiel za nami do obývačky.

,, Už je ráno, ak chceš rozbaľ si darčeky. " usmial sa naňho a Alex sa rovnako rýchlo ako malé dieťa vrhol na darčeky. Z diaľky som ich pozorovala a cítila som ako sem nepatrím. Darčekov nebolo veľa, ale Alex sa tešil z každého.

Najviac sa potešil, keď otvoril veľký darček, v ktorom sa skrýval notebook. Vtedy dokonca šťastne objal Bruna. Videla som, ako ho to potešilo.

Bruno si tiež otvoril darčeky a mne bolo naozaj hlúpe byť v tom byte. Potichu som sa vytratila na balkón a zapálila si.

Micha som položila na stolík a prihovorila sa mu.

,, Čo hovoríš? Nepatríme sem, však? " zasmiala som sa a potiahla si.

,, Nepatríš sem to máš pravdu." prišiel za mnou Bruno a niečo mal v rukách.

,, Ale získala si si môjho synovca. Toto ti nechal. Už išiel spať."podával mi pekne zabalený darček.

,,Ďakujem." zobrala som si ho od neho a cigaretu položila do popolníka.

,, Idem spať, Leona. V Alexovej izbe máš paplón aj vankúš. Myslím, že nič viac nepotrebuješ. Jax je v mojej izbe a spí. Mal by byť do rána v pohode." povedal a bez zbytočných pohľadov vošiel dnu do obývačky.

Keď som otvorila darček, musela som sa usmiať. Bola tam polovičná z jin a jang. Ja som mala tú čiernu a Alex pravdepodobne bielu. Musela som sa usmievať. Hneď som si ju zavesila na krk.

Dofajčila som a potichu prešla s Michom do Alexovej izby. Akonáhle som si ľahla, zaspala som.

To však netrvalo dlho. Zobudila som sa na nejaký hluk z chodby.

Alex spal, a tak som potichu vyšla von. Stál tam Bruno s Jaxom. Jax bol pravdepodobne pod vplyvom. Aj keď veľa vyvracal, niečo sa mu do krvi predsa dostalo.

Bruno tlačil k stene Jaxa a on sa mu snažil brániť. Nemal šancu.

,, Prestaň kurva vystrájať! Si v mojom byte a ver mi, že ak by si ublížil buď môjmu synovcovi alebo Leone, tak by som si ťa podal! To, že si skurvený závislák mi je ukradnuté, ale pokiaľ si pod mojou strechou, tak sa budeš správať slušne. Takže skôr než sa neovládnem a ublížim ti sa vrátiš do postele a vyspíš sa z tej kokotiny, ktorú si si dal. Ak máš chuť na sex, tak to nebude pod mojou strechou a navyše so spiacou ženou. Choď spať skôr než ti prijebem! "zavrčal potichu, ale pritom dosť hlasno na to, aby som ho počula. Sotil ho od seba a Jax ho pravdepodobne od strachu počúvol.

,,Choď spať, Leona!" zavrčal, ale neotočil sa. Nemal ako vedieť, že som tu.

,, Kým mi nepovieš, o čo išlo, tak nejdem. "vyhlásila som vážne.

Bruno ma schmatol za zápästie a dotiahol na balkón. Ani sama som nevedela odkedy sa takto správa. Asi od nášho posledného rozhovoru, aj keď pri Alexovi bol v pohode.

,, Čo chceš počuť? Že ten chlap chcel mať s tebou sex pokiaľ si spala vedľa môjho synovca?! Presne o to mu išlo."povedal nahnevane.

,, Zajtra ho zabijem! A ty si ešte nechcel, aby som mu išla vynadať..." zamračila som sa.

,, Mne je jedno, čo robíš ty alebo on. Chcem, aby ste vypadli z môjho bytu a aby sme túto frašku ukončili. Len som nechcel byť taký hnusný, že ťa s ním vyhodím na ulicu. To by mi totiž svedomie nedovolilo. Teda pokiaľ vieš čo svedomie je."skonštatoval a chystal sa ma tam nechať. Ja som ho však otočila k sebe, aby ma počúval.

,, Prestaň sa ku mne takto správať! Ak ti tu tak prekážam, tak hneď odídem, ale nesprávaj sa akoby som mohla za všetko na svete! " zavrčala som a chystala sa odísť aj z balkóna, aj z tohto bytu.

Bruno ma však nenechal a zabuchol dvere skôr než som vôbec vošla dnu. Stál tesne za mnou a nevyzeral, že sa plánuje pohnúť.

,, Myslíš, že ťa nechám v tejto štvrti odísť uprostred noci? Jednoducho sa vráť do postele! Prečo musí byť s tebou všetko také ťažké a musíš to komplikovať?" opýtal sa zúfalo.

,, Pretože ja veci komplikujem." povedala som a prudko sa k nemu otočila. Skôr než stihol zaprotestovať som ho chytila za zátylok a pobozkala.

Asi som práve veci len zhoršila.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now