-26-

335 18 2
                                    

V piatok som konečne začala riešiť ten večierok. Mala som v pláne spraviť poriadne predstavenie, aby si tí ľudia mali o čom pokecať. Musela som sa pousmiať. Vždy je to tam nudné  tak to oživíme.

Celý týždeň som pracovala, pretože som sa nechcela stretnúť s otcom. Navyše ma potrebovali na nafotenie novej kolekcie. Ešte asi týždeň tam budem musieť byť vkuse.

Vyrazila som do obchodov a musím povedať, že som si kúpila šaty, s ktorými ani ja sama nesúhlasím. Na tom však nezáležalo. Ak chcem vyprovokovať otca, musím použiť silné zbrane.

V sobotu večer som sa už tešila, takže mi boli nejaké šaty ukradnuté. Je to len cena za to, čo chcem urobiť.

Obliekla som sa, namaľovala a išla von. Máme ísť pre Jaxa.

Akonáhle som vyšla, Bruno po mne začal pozerať. Celú ma niekoľko krát prešiel pohľadom a ja som sa na ňom musela smiať.

,, Čo hovoríš? Páči sa ti toto snobské bohaté dievča? "opýtala som sa ho nevinne. Chvíľu mu trvalo kým odpovedal.

,, Áno, pristane ti to." povedal, ale tak či tak si musel zachovať svoju tvár.

,, To som rada. Poďme pre Jaxa a môžme ísť. "otvoril mi dvere a povedal.

,,Len aby ste sa na ten večierok v týchto šatách aj dostali." zasmial sa. Veľmi dobre som vedela, na čo naráža. Jaxa budem musieť držať po ceste ďaleko odo mňa.

Môj plán sa však zrútil, hneď ako Jax nastúpil a prezrel si ma. Hneď ma začal bozkávať. Ak by som ho nezastavila, tak by sme sa tam ani nedostali.

,, Pristane ti to, princezná. Vieš, že za túto láskavosť si zaslúžim odmenu. " pousmial sa. Možno to vyznie zle, ale nemyslel to úplne tak. Vlastne noc s Jaxom bola súčasťou mojich plánov.

,, Najlepšie v hoteli, nech ťa otec ráno stretne." zasmiala som sa a on sa ku mne pridal.

,, Ty a tie tvoje pomsty, Leonita. " oslovil ma a ja som musela zavrčať.

,, Neznášam tú prezývku, tak nezačínaj! "

,, Vieš o tom, že tam bude aj tvoja teta?" bavil sa na môj účet.

,, Kurva! Stále tam nie sú dovolený novinári, však? Dávno som na takejto blbosti nebola." opýtala som sa.

,, Nie, na tvoje šťastie nie sú."

,, Výborne, takže so mnou budeš spolupracovať vo všetkom, jasné?"

,, S tebou vždy. "uškrnul sa, práve keď sme zastavili.

Vystúpili sme a ja som sa už tešila na pohľady ctených hostí. Špeciálne mojej milovanej rodinky.

Hneď som zacítila niekoľko pohľadov. Moja teta vyzerala tesne pred infarktom. Po všetkom, čo vypije sa ani nečudujem. Môj otec zastavil vstrede tanca s tou jeho kurvičkou. Prepálil ma pohľadom a chystal sa ísť za mnou, ak by neprišiel dedko. Ten bol úžasný. Milovala som ho.

,, Leona! Rád ťa po dlhom čase vidím. Tvoj otec hovoril, že neprídeš. Takéto veci ťa predsa nebavia. "vtiahol ma do objatia.

,,Nebavia, ale robím spoločnosť môjmu kamarátovi. Som rada, že si tu. Dlho sme sa nevideli." milo som sa usmiala a Jax sa mu predstavil. Dedko po ňom prešiel zamračeným pohľadom, ale podal mu ruku. Bol ochranársky a očividne sa mu nepáčila jeho vnučka s nejakým chlapom.

,, Ako ti to ide s modelingom? Videl som tvoje fotky a bol som unesený. Si šikovná. Neviem, čo si vlastne zdedila po svojom otcovi. Zdá sa mi, že si hlavne po mne. "zasmial sa.

,, Samozrejme, že som. Po mojom otcovi mám len vyhrážky." zasmiala som sa.

Nerada som to robila, ale musela som svoj plán odložiť na neskôr. Dedko to vidieť nemohol. Mal slabé srdce, a preto som sa oňho bála. Odišiel asi o dve hodiny, a tak som mohla začať. Na diaľku som si pripíjala s otcom, ktorý ma celý čas sledoval. Jeho ženská ho držala, aby sa po mne nerozbehol. Mala som pocit, že to urobí hocikedy, keď som pobozkala Jaxa. Dovolila som mu správať sa ku mne naozaj intímne. Vytočila som ho, čo znamená bod pre mňa.

Asi o pol hodinu začal príhovor jednej ženskej. Nepočúvala som ju. Vlastne som ani nevedela, o aký typ večierka ide. Pochopila som, že ide o charitatívnu zbierku, až keď všetci prítomní vytiahli šekové knižky.

Napadol ma nápad, ktorý bol geniálny.

Postavila som sa a išla som k mikrofónu. Otecko, teš sa!

,, Prepáčte, dámy a páni. Chcela by som niečo povedať. Som veľmi rada, že na svete existujú ľudia ako vy, ktorý pomáhajú chudobným rodinám a snažia sa pomôcť tým ktorí majú menej. Odignorujme fakt, že väčšina z vás dá oveľa viac do stávky v pokrovej hre ako pri pomoci chudobným. O to predsa nejde, no nie? Pokrytci pokrytcami ostanú!" pozdvihla som pohár a počula som zalapanie po dychu:,, Teraz však prejdem k veci. Môj otec vždy vedel, kedy treba dať a kedy zobrať. Momentálne sa rozhodol darovať, za čo som naňho hrdá. Veď predsa má z čoho, však? Potlesk pre Axela Lexingtona, ktorý daroval tejto zbierke viac než pol milióna dolárov. " usmiala som sa a začala som tlieskať. Môj otec bol síce červený od zlosti a najradšej by ma pretrhol, ale pred ľuďmi sa musel hrať na dobráka, ktorého som opísala. Jax sa ma mne z diaľky smial.

Zišla som z pódia a vytiahla Jaxa von. Naskočili sme Brunovi do auta a on hneď naštartoval.

Hneď potom som sa aj ja začala smiať ako bláznivá. Mala som si otcovu tvár odfotiť. Vyzeral ako blázon. Páčilo sa mi ako sa tváril. Ale ja mám svedomie čisté. Urobila som to pre dobrú vec, no nie? Aspoň nejaká zbierka bude mať radosť.

,, Ty si ale číslo, Leona. Po tomto ťa tvoj otec zabije. Tie staré ženské si na tebe skôr či neskôr zgustnú. "zasmial sa Jax a pritiahol si ma do bozku. Chcel ma a ja som sa tiež tešila do hotela.

Moje víťazstvo nad otcom a jeho pohľad treba osláviť. Sex je dosť dobrý spôsob.

Videla som ako na nás Bruno pozerá cez spätné zrkadlo, ale neriešila som to. Predsa len určité sa bál o svoje miesto. Neviem ako otec zaraeguje. A asi mi na tom ani nezáleží.

Keď udrel on prvý, ja som sa len bránila. Teraz čakám na jeho ranu a viem, že otec nie je z tých, ktorý to odfláknu.

Neviem, čo urobí, ale bude to veľkolepé. Asi by som sa mala báť.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now