-32-

335 18 4
                                    

S Alexom som sa rozprávala dlho. Bol zmätený z toho, čo sme mu povedali. Myslel si, že je to jeho otec a že ho konečne našiel. No očividne sa mýlil, teda my všetci.

,, Čo hovoríš na to, že v posledný deň školy, vlastne zajtra, pre teba prídem a pôjdeme niekam spolu?"opýtala som sa a on okamžite súhlasil. Napriek tomu, že som bola viac ako nahnevaná, Alex za to nemohol. To jeho skurvený strýko a môj otec.

O pár hodín pre Alexa prišiel Bruno. Mračila som sa naňho a ani som s ním neprehovorila.

Rozlúčila som sa s Alexom, ktorý odišiel s Brunovým kamarátom a mala som v pláne sa dostať, čo najďalej od neho. On ma však chytil za lakeť o otočil k sebe.

,, Čo som ti spravil, Leona? "že by bol všímavý? Tomu neverím. Skurvený chlap, ktorý sa v mojom živote nemal nikdy objaviť.

,, Len to, že si skurvený podrazák. A dúfam, že sa ma už nikdy nedotkneš ani sa na mňa nepozrieš. Ver mi, že odteraz si pre mňa vzduch!" vytrhla som sa mu a nechala ho tam prekvapeného stáť. Musela som navštíviť druhého jebnutého chlapa. A to som vôbec netušila, či mu niečo neurobím.

Bez zaklopania som mu vletela do kancelárie a sadla si na stoličku bez vyzvania. Vedľa otca stál Oscar, ktorý mu niečo vysvetľoval.

,, Áno, Leona, môžeš vstúpiť. Rád sa s tebou porozprávam. "ironizoval môj otec. Na toto som fakt nemala náladu a ani čas.

,, Hovor k veci kým nestratíš môj záujem." zavrčala som. Už len vidieť ich ksichty mi zvyšovali tlak.

,, Správaj sa slušne! Som tvoj otec a prišiel som tentokrát v mieri. " snažil sa ma upútať.

,, Chcem, aby si sa na Vianoce vrátila domov. Nechcem, aby sme ich trávili zvlášť. Ale inak samozrejme všetko ostane rovnaké." povedal a ja som mala chuť sa mu vysmiať.

,, Ak by som aj chcela s tebou stráviť Vianoce, išla by som tam len kvôli Fay a jej manželovi. Oni sú mi väčšia rodina ako ty!" povedala som úprimne a zároveň nahnevane. Hovorila som mu krutú pravdu do očí.

,, Len aby som tú tvoju väčšiu rodinu kvôli tebe nepripravil o prácu. Ver mi, že by som to spravil nerád. Mám ich rád." chladne sa pousmial a ja som mala chuť mu vraziť.

,, Nechápem, čo na tebe mama videla, keď si len kariéristický a zákerný bastard! To bude záhadou do konca môjho života!" zavrčala som, ale s ním ani Oscarom to nič neurobilo.

,, Som rád, že sme sa tak pekne dohodli. A druhá vec je, že s tebou bude na večeri Oscar a ak budem počuť niečo škaredé na adresu mojej budúcej ženy, tak splním to, čo som povedal a to myslím vážne."

Radšej som si hryzla do jazyka a odišla z kancelárie s tresknutím dverí. Ak by som tam ostala, tak mu naozaj ublížim.

Rozhodla som sa, že idem spať domov k Fay skôr, ako sa tento deň dojebe ešte viac.

Fay ma natešená privítala a hneď ma aj materinsky uložila do postele.

Zobudila som sa na obed napriek tomu, že som išla spať skoro. Musím povedať, že som viac než unavená z toho, ako s každým bojujem.

Obliekla som si krátky čierny crop-top a rifle a išla za Fay.

Pred vchodom do kuchyne ma zastavil utŕžok rozhovoru medzi Fay a Naprávateľom.

,, Čo sa tak tváriš chlapče? Akoby si videl ducha. "opýtala sa milo Fay.

,, Je toho veľa,Fay. Ale nebudem ťa tým zaťažovať."

,, Som ako bútľavá vŕba. Povedz mi o čo ide a ja nikomu nič neprezradím. O to sa neboj. "videla som z rohu jej úsmev.

,,Je toho viac. Leone niečo sadlo na nos a zrazu sa so mnou nebaví. A mám ešte závažnejší problém...."

,, Povedz mi o čo ide. Uľaví sa ti... "

,, Vieš, chlap, ktorý mal byť otcom môjho synovca ním nakoniec nie je, za čo som rád, ale vyrobil mi problémy. Dal podnet na súd na zanedbanie starostlivosti a podozrenie na týranie Alexa. Budú všetko prešetrovať a ja sa naozaj bojím o Alexa. Nechcem oňho prísť... " povedal smutne a ja som nevedela ako reagovať. Hoci som ho trochu ľutovala, nehodlala som sa už tváriť ako Matka Tereza. Nemyslela som si, že ten bezvýznamný chlap bude robiť toľko problémov.

Bruno z kuchyne odišiel smutne von potom, čo mu Fay dala nejakú radu a ja som sa v pokoji naobedovala.

Išla som hneď potom za ním von, pretože sme museli ísť za Alexom.

Hneď ako ma uvidel, snažil sa zistiť, čo urobil. Akoby to nevedel, bastard.

,, Leona, prosím povedz mi, čo sa s tebou stalo a prečo sa takto správaš. Nič som ti neurobil. "snažil sa so mnou po ceste komunikovať.

,, Vieš čo? Odteraz chcem, aby si mi vykal a tváril sa ako predtým! Nemám záujem pomáhať ani si tu jebať nervy s podrazákom. Možno postupne prídeš, teda ti zasvieti v hlave žiarovka, o tom, čo si spravil. Porozmýšľaj! Bastard! "zavrčala som cez zaťaté zuby.

,, Leona, prisahám, že som ti nič také neurobil. Nemáš sa prečo na mňa hnevať. Tak sa prosím so mnou bav." povedal ako neviniatko. Keby nešoféruje moje auto, tak mu asi jednu prijebem. Pokrytec jeden skurvený!

,, Nemám sa prečo s tebou baviť, tak to konečne pochop a daj mi pokoj, hlupák!" zavrčala som a vystúpila, keďže sme už boli na mieste. Ako prvé som si zapálila cigaretu, pretože som ráno, teda naobed, nestihla.

Bruno ostal chvíľu sedieť v aute, keď ku mne prišiel nejaký mladý chalan. Prezeral si perverzne mňa a celkom pokukoval aj po mojom aute.

,, Ahoj, kráska. Čo tu robí ženská ako ty? Za také auto a ženu by som dal všetko. "zasmial sa frajersky pričom ho jeho partia z diaľky pozorovala. Videla som ako aj Bruno vystúpil z môjho auta.

,, Chodí mi sem kamarát." odpovedala som mu pokojne a potiahla si. Bola som zvyknutá na takéto hormonálne decká.

,, A čo by som mal urobiť ja, aby som bol aj ja tvojim kamarátom?"opýtal sa s úškrnom a chytil ma drzo za boky. Chcela som ho odpálkovať, no Bruno bol bohužiaľ rýchlejší.

,, Pusti ju, chlapče! Nevidíš, že je na teba trochu stará?" opýtal sa Bruno celkom nasrane a mračil sa na jeho ruky na mojej koži.

,, Pokoj, starec. Ja ju chcem len na jednu noc a potom ti ju hneď vrátim. Kurvičky mám rád len na jednu noc. Za to auto by som dal viac než za ňu. Chcem len experimentovať, veď to poznáš. " zasmial sa a to nemal robiť.

Bruno, skôr než som stihla zareagovať, vrazil mladému chlapcovi zo strednej školy.

V tej chvíli som mala chuť ho zabiť! Čo si neuvedomuje, že je naňho podaná sťažnosť na súd kvôli Alexovi? Takto si dojebal celú situáciu!

Jedno mi je jasné! Je to jednoducho idiot!

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now