-13-

326 19 2
                                    

,, Ahoj, ako je na výlete? "opýtal sa milo. Nevedela som čo od neho čakať. Vedela som, že ho môže napadnúť čokoľvek a hlavne, že to nie je len tak. Ale zas som mu nemohla krivdiť. Keď chcel, dokázal byť úžasný.

,, Dobre, oci." oprela som sa o stenu a očkom pozrela na Bruna, ktorý tiež práve zdvíhal telefón.

,, Práve ideme do kasína, tak nemôžem dlho hovoriť. Ty ako? Všetko zvládaš ako vždy?" opýtala som sa so smiechom. Medzi nami nikdy nebol krásny typický vzťah medzi otcom a dcérou. Obaja sme boli prudký a hlavne veľmi tvrdohlavý. Ak sme sa hádali, tak ani jeden nikdy nechcel ustúpiť.

Otec mi vždy hovoril, že mu týmto mamu. Aj ona sa s ním vždy hádala, no ona ho narozdiel odo mňa dokázala zmierniť. Ja nie. Teda len v veľmi malom množstve prípadov.

,, Tak si to tam užite, Leona. Vieš, že máš moju zlatú kartu. Kľudne ju použi. "povedal mi primilo a ja som sa musela zamračiť. Niečo tu nebolo dobre. On sa ku mne takto nespráva.

,, Stalo sa niečo, ocko?" spozornela som.

,, Nie, len chcem, aby si si to tam užila. Nesprával som sa k tebe najlepšie a je mi to ľúto. Vieš, prečo to robím..." nevedela som, čo odpovedať. My dvaja nie sme zvyknutý na takéto vyznania. Chceme len, aby sme sa nestavali príliš tomu druhému do cesty.

,, Užijem si to tu, neboj sa. Ďakujem za lietadlo a zajtra sa už asi vidíme. Dávaj na seba pozor." rozlúčili sme sa veľmi rýchlo a ja som si musela znovu zapáliť.

,,... Viem, Alex. Nechaj to tak. Zajtra sa vidíme a všetko sa vyrieši. Nie, nie je tu teraz Leona." klamal, pretože sa na mňa pozeral.

Odrazila som sa od steny a prišla k nemu. Nastavila som ruku a on mi podal mobil s veľkým povzdychom.

,, Už som tu, Alex." usmiala som sa.

,, Vedel som to! Bruno ťa nemá rád a nechce, aby si sa so mnou stretávala. "

,, To som si ešte nevšimla.... "zasmiala som sa nad mojou ironickou poznámkou.

,, Nedovolíme mu to, však?" cítila som jeho úprimný úsmev, tak som sa musela aj ja usmiať. Ten chalan mal na mňa obrovskú moc. Dokázala som sa pri ňom uvoľniť, a to sa mi často nestáva.

,, Nedovolíme. Neboj sa, porozprávam sa s ním a garantujem ti, že sa stretneme hneď ako priletíme." Bruno sa na mňa zamračil, pretože pochopil o čom sa bavíme.

,, Dobre, už musím ísť. Vidíme sa, Alex." rozlúčili sme sa a ja som podala mobil späť naprávateľovi.

Potiahla som si z cigarety a prehovorila.

,, To, že sa my nemáme radi neznamená, že nemám rada ani tvojho synovca." chcela som pokračovať, no prerušil ma.

,, Nechcem, aby si sa s ním stretávala, pretože žena ako ty, nebude mať naňho dobrý vplyv." zavrčal na mňa.

,, To, ako sa správam k tebe, je obojstranné. Ja nemám rada teba a ty zas mňa. Je to normálne. Ale Alex je úplne iný ako ty. Nedovolíme ti, aby si nám zakázal stretávanie sa."

Rozosmial ani neviem nad čím :,, Tak v prvom rade som jeho momentálna najbližšia rodina, takže môžem robiť čo chcem. A v druhom rade už len toto," zobral mi z ruky ohorok cigarety, hodil ho na zem a zašlapol: ,,Je škodlivé pre mladého chlapca. "

,, Preto si prestal fajčiť..."pochopila som a on prikývol :,, Veľmi dobre vieš, že ho pred všetkým neochrániš. Stretne sa s chlastom, cigaretami dokonca aj s drogami a ak bude vedieť, že to nie je správne, tak to odmietne a nikto ho nepresvedčí o opaku. O to ide, Bruno. O to sa máš snažiť, nie ho izolovať." hovorila som mu ako nejaká skúsená matka. Nechápala som, kde sa to vo mne vzalo.

,, Kde si toľko, Leona?" opýtal sa Jax s rukami zozadu okolo môjho pásu. Chcel sex odkedy sme sem prišli.

,, Už idem. Dúfam, že ste bezo mňa veľa neprejebali. Mám k dispozícii oteckovu zlatú kartu, takže môžme robiť čokoľvek." usmiala som sa. Jax sa sklonil k môjmu uchu a pošepol.

,, Napadá ma jedna činnosť." usmial sa ako malý chlapec a ja som sa zasmiala.

,, Možno neskôr, teraz poďme. " zavelila som.

V kasíne sme boli asi do tretej ráno. Musím uznať, že som veľa prehrala, ale aj vyhrala. Pri konci chalani donútili hrať Bruna proti mne. Nemal na to prachy, tak sme nehrali s takými vysokými sumami. Boli sme pre nich známe firmy, takže nás v pohode nechali robiť si, čo chceme.

Prekvapivo nado mnou vyhral. Bola som jedna z najlepších, no on ma prekonal. Chalani ho prijali medzi seba a za výhru nad "kráľovnou pokru" ako ma volajú, ho vyobjímali všetci.

Noc som strávila s Jaxom. Bol dobrý v posteli a ja som to po posledných udalostiach súrne potrebovala.

Ráno, ani neviem ako, som sa vyhrabala z postele. Mala som na sebe Jaxovu košeľu, ale akosi som to neriešila. Vošla som do kuchyne, kde stál Caden a naprávateľ.

,, Dobré ráno, ty divoška! "usmial sa na mňa môj najmilší černoch.

,, Dobré, čokoládka." zasmiala som sa. Volali sme ho tak, keď sme ho chceli naštvať.

,, Vidím, že to bola ťažká noc. Počul som skoro všetko, takže by ste sa mali stíšiť. Viem, že tu bolo viac takýchto párov, ale vy ste najhorší." povedal mi s úškrnom. Narážal na to, že včera si viacerí priviedli z kasína spoločnosť. Pandora sa motala okolo Bruna, ale asi pochopila, že to je zbytočné, tak si našla lepšiu zábavku.

,, Stíchni, Cadeník. Mal si si aj ty niekoho doviesť. Nestaral by si sa o nás. "znovu ma zozadu chytil Jax, ktorý zrušil Cadena. Niektorí by si mysleli, že spolu chodíme, ale my sme vedeli, že pri nás ide iba o sex pri rôznych príležitostiach.

,,Jax, obaja vieme, že vy dvaja ste hrozný už zvlášť, nie to ešte spolu." zasmial sa. Je to tak.

Jax zo mňa spravil to, čo som. Poznáme sa, pretože naši rodičia sú obchodný partneri. Keď som bola mladšia, tak som bola až na tie bitky, o ktorých som hovorila Alexovi, celkom dobré dievčatko.

Jax ma predstavil kamarátom a s nimi som začala robiť pičoviny. Nikdy som to neoľutovala. Jax a banda sú to najlepšie, čo sa mi mohlo stať.

Bez nich by som nikdy nemala odvahu stavať sa takto proti otcovi. Nikdy by som nebola takáto a už vôbec by som nerobila modeling.

Sme síce bohatí dediči, ale nejde len o to.

Sme si ako druhá rodina, pretože vlastnú sme väčšina, okrem prachov, nikdy nemali.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now