-58-

278 21 12
                                    

,, Neberte ma zle. "hneď začal vysvetľovať a ja som z jeho správania bola v šoku. Neverila som, že hrá čisto. Nemohlo to tak byť. Na to ho poznám až príliš.

,, Ide len o to, že moja dcéra sa bude o nejakú dobu vydávať, takže logicky vašu úlohu preberie jej manžel. Ale nebojte sa, som s vami nadpriemerne spokojný a napíšem vám dobré hodnotenie. Taktiež dostanete slušné peniaze za vašu prácu. Som rád, že som vás našiel, pretože ste mojej dcére bez pochýb pomohli. "postavil sa a nastavil Brunovi ruku. Bola som v šoku. Neverila som mu ani slovo. Toto nie je môj otec. On by tu už každému nadával a hlavne by som si to odskákala ja.

Bruno mal zaťatú sánku, pravdepodobne za tie reči o budúcom manželovi, ale podal otcovi slušne ruku.

,, Tu máte isté odškodné. Ďakujem za vaše služby a dúfam, že sa ešte stretneme. "podal mu celkom veľko vyzerajúcu obálku a tým ho istým spôsobom vyhodil.

Bruno poďakoval a otočil sa na odchod. Prešiel po mne pohľadom a kývol hlavou. Odišiel a ja som s týmto zvieraťom ostala sama.

,, Prečo si to spravil? Veľmi dobre vieš, že ja si tvojho miláčika nezoberiem. Neviem prečo si kurva myslíš, že som zmenila názor! "zavrčala som a nenávistne naňho pozerala.

,, Nehovor hop, kým nepreskočíš, dcérka." uškrnul sa takým spôsobom, až som vedela, že má niečo v pláne. Toto nebolo len tak.

,, Čo odo mňa chceš? Neznášam Oscara a nedovolím ti, aby si ma k niečomu takému donútil! "zavrčala som opäť.

,, Dovoľ mi, aby som zmenil tvoj názor, dievčatko. Podceňuješ ma." zasmial sa a hodil na moju stranu stola žltú obálku. Bol si istý, že to má vyhraté a to ma desilo.

,, Pozri si to a potom sa budeme baviť ďalej. "bol si tak istý sám sebou až ma prepadol zlý pocit. Toto nebude len tak.

Opatrne som otvorila obálku a jej obsah ma prekvapil. Boli tam fotky mňa a Bruna v bare ako spolu pijeme, ale to bolo najmenej z tých všetkých fotiek. Bruno mal vtedy pravdu. Niekto nás celý čas sledoval a fotil. Na príkaz môjho otca...

,, Myslíš si, že súd nechá to decko chlapovi, ktorý chodí často piť, je násilný, podporuje násilie a chodí na nelegálne zápasy? A navyše, spí so svojou šéfkou, ktorá svedčila o tom aký je zodpovedný a dobrý voči svojmu synovcovi? "usmieval sa, pretože vedel ako ma dostal. Zahnal ma do kúta.

,, To by si neurobil!" snažila som sa tomu uveriť, aj keď som ho už poznala. No toto ma pripravilo o dych. Vlastný otec?

,, Stavíme sa? Leona, ak nepristúpiš na moje podmienky, zajtra to bude mať na stole sudca aj kolízna. Uvidíme, kam to decko poputuje." smial sa. Zalapala som po dychu a privrela oči.

Toto nie je môj otec. Toto je skurvené monštrum!

,, Aké podmienky?" opýtala som sa na znak vzdávania sa a prehltla slzy, ktoré som mala v očiach. Nemôžem mu ukázať slabosť. Ešte väčšiu ako tú, ktorú odhalil.

,, Je to veľmi jednoduché. Vezmeš si Oscara." povedal, ale ja som neverila, že to je všetko. Určite si toho na mňa pripravil viac.

,, To je všetko?"

,, Nie. Stále ma podceňuješ, dcérka. " povedal s ďalším úškrnom. Vôbec mu nevadilo ako mi ubližuje. Bolo mu to ukradnuté, keď dostal čo chcel...

,, Na ženu tvojej spoločenskej skupiny sa nehodí, aby si sa vláčila s takým niktošom. Práve preto som ti vymyslel, ako sa ho zbavíš. Poďakuješ mi potom. Zajtra pôjdeš k nemu a povieš mu, že to celé bola len hra. Že si sa potrebovala zabaviť predtým, ako si vezmeš skutočného chlapa akým je Oscar. Potrebovala si len zistiť ako sa k tebe správať taký nikto ako on. Je na tebe ako mu to podáš, ale musí tomu uveriť. A musíš mu povedať to, čo ti hovorím! "povedal úplne odporne a ja som sa v tej chvíli rozplakala. Všetko to na mňa dopadlo. Vlastný otec chce odo mňa niečo také beštiálne? Nerozumela som ako môže byť mojím otcom. Nie som perfektná, ale toto by som vlastnému dieťaťu nikdy neurobila.

,, To odo mňa nechci! Prosím... " zvolala som zúfalo. Zahnal ma do kúta.

,, Buď to, alebo sa navždy rozlúčte s tým deckom a ty aj so všetkým, čo máš rada. Dobre vieš, že mi nerobí problém zničiť ťa."ďalej sa odporne  usmieval, zatiaľ čo sa mne rúcal celý svet.

,, Otec... "chcela som mu prehovoriť do duše, ak nejakú vôbec má, ale to sa mi nedarilo.

,, Ani sa nesnaž. Svoje som ti už povedal."

,, To predtým? Zahral si to, aby si myslel, že nič nevieš? "všetko mi do seba zapadlo a hlavne to aký hrozný môj otec je. To pomenovanie si už ani nezaslúži...

,, Čo myslíš? Viem to už dávno od Oscara, ale dohodli sme sa, že ťa vytrestáme, aby si pochopila, že to ja tu o všetkom rozhodujem! A Leona, skús spraviť nejakú hlúposť a neručím za seba. Padla si v mojich očiach hlboko, keď si mu skočila do postele. Takému niktošovi... "povzdychol si, akoby som ho sklamala. Ale to on sklamal mňa.

Otočila som sa a utiekla do mojej izby. Tam som sa rozplakala ešte viac a zviezla sa po dverách na zem. Nemohla som sa na otca pozerať. Bol mi tak odporný.

Vedomie ako zajtra Brunovi ublížim, ma ničilo, ale nemohla som nič robiť. Raz som mu povedala, že nedovolím, aby ho niečo rozdelilo od Alexa. Myslím to vážne, aj keď mu nechtiac kurva veľmi ublížim... Ako to mohol otec urobiť?

😭😭😭😭

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now