-2-

455 27 2
                                    

Pustila som jeho ruku a zamračila som sa.

,, Takže ty si môj naprávateľ. Odkiaľ ťa môj otec vyhrabal? "opýtala som sa drzo. Jeho tvár na sebe nedala poznať žiadnu emóciu. Tváril sa ako robot.

,, Z tohto mesta. Moje meno je Bruno, tak by som bol rád, ak by ste ho aj používali." hovoril nezúčastnene.

,, Dobre, naprávateľ. "uškrnula som sa a nechala ho tam stáť. Išla som späť k bazénu. Ľahla som si na ležadlo a opaľovala sa. Moje nervy boli tesne pred vybuchnutím. Ak by tu otec ostal, asi by som bola veľmi zlá. Toto mu nedarujem.

Opaľovala som sa asi dve hodiny. Potom som sa postavila a išla do môjho apartmánu na najvyššom poschodí. Ten hlupák sa držal hneď za mnou. Myslela som si, že sa otočím a ublížim mu. Nemohlo to takto pokračovať. Musela som otca nejako upokojiť.

V izbe som sa prezliekla a bez slov nasadla do svojho maserati. Naštartovala som a vyrazila. Nepozerala som sa či ide alebo nejde za mnou. Samozrejme išiel. Kurva!

Zaparkovala som pred domom Gianny. Tešila som sa, že mi aspoň niekto spríjemní deň.

,, Leona! Konečne si tu. "zvolala nadšene a objala ma.

,, Prosím, zober ma len dnu." zavrčala som nahnevane. Gia vedela, že ak som nasratá, tak sa mi nemá stavať do cesty. Pustila ma dnu a usadila v obývačke. Keď som jej vylíčila celú situáciu, len si zlostne povzdychla. Poznala môjho otca a aj keď s ním nebola v žiadnom vzťahu, mala pred ním rešpekt. Môj otec bol kus chlapa, takže kto nie. Čudovala som sa, že si nenašiel ženu od mojej mamy. Samozrejme okrem jednorázoviek. Tých bolo v našom dome požehnane.

,, Lí, tak to máme teda problém. Ten chlap ťa bude chcieť držať od všetkého dobrého. To znamená žiadne bary, diskotéky, chlast, cigarety a už vôbec nie drogy. "skonštatovala Gia a ja som ju mala chuť uškrtiť. Keď to povedala takto, tak to znelo ešte horšie.

,, Ja viem, ja viem. Ale píš si, že to len tak otcovi a ani Brunovi, či jak sa volá, len tak neprejde! Postarám sa, aby mal zo života peklo, keď ho bude robiť on mne. "zavrčala som, ale Gia ma hneď schladila.

,, Leona. Ten chlap za nič nemôže. Je len poslom tvojho otca. Navyše ak je pekný a dostaneš ho na svoju stranu, tak máš vyhraté. Stačí nerobiť také škandály aké sme doteraz predvádzali." zasmiala sa.

,, Tak s tým by sme fakt mali prestať. Tancovanie na stole je zábava len chvíľu." zasmiala som sa. Včerajšok bol dobrý.

,, Je pekný? Chcem sa zoznámiť. Možno stretnem lásku svojho života. "zasmiala sa Gia. Bola to romantická duša. Všade hľadala lásku a princov na bielom koni. Z toho som ja už vyrástla. Neverím v lásku. Nie na takú z rozprávky. Sú to len reči pre deti. Spôsob ako ich umlčať.

,, Popravde som si ani nevšimla. Bola som z nich hrozne vytočená. "

,, Poď. Zoznámiš nás." zasmiala sa Gia a vytiahla ma na nohy. Raz ma to dievča zabije.

Vyšli sme von. Stál pri bielom mercedese asi od môjho otca.

,, Naprávateľ, toto je moja najlepšia priateľka Gianna. "povedala som bez kúska záujmu.

On jej opäť bez zmeny výrazu tváre podal ruku. Celý čas sa tváril hrozne nezainteresovane.

,, Bruno, teší ma." povedal a Gia sa naňho široko usmiala. Bolo mi jasné, že získal jej plnú pozornosť. No ešte toto mi chýbalo.

Gia ma po chvíli zatiahla späť do domu. Hodila sa na gauč a začala sa ovievať rukami.

,, Leona, to je ale kus a ty si ho nechávaš pre seba? Keby mal sprevádzať mňa, tak sa vôbec nebránim. Videla si tie jeho modré oči? Bože, boli ako nebo. " snívala a ja som nad ňou len krútila hlavou. Nemohla som uveriť, že sa jej tak páči.

,, Toto nie je vtipné, Gia. Ak chceš kľudne ti ho prenechám, nemám náladu, aby mi nejaký hlúpy idiot liezol do súkromia a dával presnú správu môjmu otcovi. Musím vymyslieť dokonalý plán, ktorý dá všetkým presne to, čo chcú. "

,, Lí, teraz ti zkazím ilúzie, ale ty sama vieš, že sa to nestane. Aby si otca upokojila, to ho musíš počúvať a ja neverím, že ty to zvládneš." povedala a ja som sa na ňu zamračila. Mohla by mi ukázať aspoň trochu podpory.

,,Možno sa zo mňa stane to najslušnejšie dievča z našej spoločnosti." povedala som a o pár sekúnd sme obidve vybuchli do smiechu. To sa nikdy nestane. Nedokážem sa správať slušne viec než pár hodín. Budem musieť nájsť iný spôsob.

,, Zabudla som ti ešte niečo povedať Leona. Chcem osláviť svoje narodeniny s partiou a samozrejme s tebou v Las Vegas. Nie je to najbližšie, a preto ťa chcem poprosiť, aby si získala od ocka kľúčiky od vášho súkromného lietadla. Vieš, že Jax vie riadiť lietadlo, takže kľudne aj bez pilota. "usmiala sa na mňa a ja som si povzdychla. Víkend v Las Vegas znie lákavo, ale tie kľúče nedostanem tak ľahko.

,, Jaxovi by som ho dala do rúk jedine ak by som bola úplne najebaná. On by nás tam s jeho zodpovednosťou všetkých zabil. Kedy by si chcela ísť? Skúsim to od otca vybaviť. "

,, O taký týždeň... Ešte som to nepovedala bande, takže to musím urobiť, ale zatiaľ ho na to skús pripraviť."

,, Nepoznáš ho. Toto bude niečo za niečo. Ak ho o to požiadam viem, že ma donúti urobiť niečo, čo nechcem na oplátku. "

,, Keď to je tak, tak môžem skúsiť nejaké prenajať. Nechcem, aby si sa pred ním ponižovala. "

,, On ma už nemôže ponížiť. Nikoho nehľadaj, ja to vybavím. Ale budem sa musieť správať oveľa slušnejšie než som zvyknutá. "zasmiala som sa, aj keď mi do smiechu nebolo. Otec ma postavil do situácie, ktorá nemá únikovú cestu. Mám len jednu možnosť a tou je správať sa aspoň pred ním chvíľu slušne, aby zo mňa stiahol tú gorilu. Alebo mi dal kľúče.

Môj otec však nie je žiadny hlupák. S ním pôjdu veci oveľa ťažšie než si myslím.

Keď som nastupovala do auta, venovala som jeden pohľad Brunovi. Videla som, že ani jemu sa táto práca nepáči. Bolo mi to jedno, nemal to prijať. Teraz budem musieť vymyslieť spôsob akým sa ho zbaviť.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now