-16-

331 21 2
                                    

Otec sa snažil tváriť, že sa nič nestalo a ona sa tvárila len prihlúplo. Bolo mi jasné, že to je jedna z otcových zlatokopiek-obdivovateliek. Obyčajná mrcha prahnúca po tomto dome, šperkoch a peniazoch. To je všetko, o čo jej ide.

A môj otec si to veľmi dobre uvedomuje. Viem to. Využíva ženy na to, aby s ním spali a on ich mohol poslať do pekla. Presne o tom mu ide. Zahrňuje ich darčekmi a pozornosťou, dostane čo chce a pošle ich do piče.

Slovom dnešnej doby: kurevník.

Je škaredé takto nazvať vlastného otca, ale je to tak. Poznám ho a viem, čoho je schopný. Na začiatku, keď som bola malá, tak to nerobil takto. Robil to aspoň za môj chrbát, teraz si ju v pohode privedie až k nám domov. To už je naozaj drzosť.

,, Tak? Nebodaj naozaj budem mať bračeka? "zasmiala som sa, keď sa ani jeden nemal k tomu mi odpovedať.

,, Leona, toto je moja priateľka Greta." predstavil nás akoby nič. Dokonca priateľka.... To sme sa posunuli od všetkých tých kurvičiek.

,, Nemôžem povedať, že ma tešilo, pretože to tak nie je. Moc si na môjho otca nezvykaj. Skôr či neskôr ťa pošle do piče, rovnako ako ten zástup pred tebou."

,, Leona! "oslovil ma podráždene môj otec.

,, Čo, ocko? Nemám pravdu? Popri moje slová s čistým svedomím. Aj tak od teba nečakám nič viac."

,,Nevieš o čom rozprávaš. Ľúbim ju a ty len žiarliš. "pri tomto vyhlásení som myslela, že ma jebne.

,, Toto hádam nemyslíš vážne! Ale dobre, potrebuješ si pred ňou zachovať dekóru, aby ti dala, chápem... Teda ak to už neurobila. Pokračuj vo svojej činnosti, otecko. Ale mňa z toho vynechaj a nerob zo mňa žiarlivú hlupaňu. To naozaj nemám za potrebné! " rýchlo som sa otočila a nahnevane vyšla z domu. Cestou som si zobrala ešte tašku a išla na vzduch. Išlo ma roztrhnúť od zlosti.

Sadla som si na schody pred domom a vybrala si cigarety. Bola som na nich závislá a to si aj priznávam.

Zapálila som si a zavrela oči. Cítila som ako mi nikotín prúdi žilami, a to ma upokojovalo.

,, Leona? "rýchlo som otvorila oči a pozrela sa na Bruna. Stál kúsok odo mňa a asi nechápal moje rozpoloženie. Bola som rada, že na blízku nie je Fay. Tá by mi dala prednášku o tom, ako ho mám nechať žiť.

,, Čo?" vyštekla som a znovu si potiahla.

,, Kedy pôjdeme? "opýtal sa. Asi videl môj výraz, a tak pochopil, že pýtať sa neoplatí."

,, Dofajčím a pôjdeme. Potrebujem zmiznúť. "povedala som mu už pokojnejšie. Prikývol a oprel sa o auto.

Odhodila som ohorok do koša a nastriekala na seba voňavku. Nechcela som, aby zo mňa boli cítiť cigarety.

V aute som mu nadiktovala adresu a o pár minút sme boli na mieste.

Vnútri ma už čakal Caden. Objala som ho a sadla si k nemu do boxu.

,, Nechali ste ma tu takého samého. To od teba nie je pekné Leona. "zasmial sa a hodil do seba pohár tequili. Nebola som ako alkoholička. Nemala som neprekonateľnú chuť si dať aspoň jeden ako notorik, ale mala som chuť. Keď ma otec tak vytočí, tak sa nečudujem.

,, Čo sa stalo?" opýtal sa, keď videl, že som mimo.

,, Môj otec je úplne mimo reality! Dnes o mne vyhlásil, že som žiarlivá dcérenka a že on vôbec nie je kurevník! Ja som mala chuť ho zabiť. Ak by neexistovali cigarety, tak skončí zle." zavrčala som.

,, Poznáš predsa svojho otca. Jediné, na čom mu záleží su jeho chvíľkové ženy a iba niekedy si vlastne uvedomí, že má aj dcéru." Caden ho poznal, pretože naši rodičia boli obchodný partneri. Jeho otec vlastní marketingovú spoločnosť, ktorá propaguje aj naše hotely.

,, To si veľmi dobre vystihol... Myslím, že ma dnes jebne. A to nemôžem ani piť! Môj život je na piču!" skonštatovala som a odpila si z vody.

Caden sa na mne od srdca zasmial.

,, Ale prosím ťa, toto ešte nič nie je! Mohlo by sa stať niečo oveľa horšie. To, že otecko má novú kurvičku, nič neznamená!" zasmial sa a stiahol ma k sebe do objatia.

Bol mi ako brat, vždy mi dokázal pomôcť a navyše bol úplne iný od Jaxa aj ostatných.

,, Čo sa tu deje, Leonita?" zasmiala sa za mnou Pandora, ktorá prišla spolu s Ivy.

Zavrčala som na ňu a ona sa zasmiala.

,, Prečo k nám nezavoláš aj toho tvojho sexi naprávateľa?" koketne sa usmiala Pandora a ja som si len vtedy uvedomila, že som ho nechala stáť pri dverách.

,, Vôbec som si neuvedomila, že som ho tam nechala." zasmiala som sa a zavolala ho k nám. Bola som zvedavá či začne flirtovať s niektorou.

O dve hodiny, čo sme sa postupne takmer všetci pozbierali a rozprávali sa, sa bar naplnil. Chýbala nám len Gia. Jej rodičia jej usporiadali nanútenú oslavu narodenín pre zbohatlíkov. Nás tam nevolala pretože to nemá rád ani jeden z nás. Chúďatko si to musí odtrpieť sama...

Obrovské množstvo ľudí sa zrazu hýbalo na parkete.

Caden videl, že nie som úplne okey, a tak ma vytiahol tancovať.

Na parkete predvádzal všelijaké vtipné kreácie až som sa na ňom musela smiať. Chcel ma rozosmiať a to sa mu aj darilo.

,,Nemrač sa, Leona, budeš mať vrásky a potom nebudeš môcť robiť modeling pre tvojho najlepšieho kamaráta. " zasmial sa. Narážal na môjho fotografa z práce. To by ma rovno stiahol z kože.

,, Ak budem mať vrásky, tak ma rovno zabije." povedala som mu počas tanca a zasmiala sa.

Keď skončila pesnička, priskočili k nám ostatný, okrem Pandory a Bruna. Musela som sa uškrnúť. Naprávateľ sa rozhýbal a vybral si.

Občas som sa pozrela ich smerom a videla som, ako sa k sebe majú. Možno keď sa s ňou vyspí, bude na mňa milší a bude mať viac tolerancia.

Nevedela som či to je vôbec možné.

O asi dve hodiny sa pri mne pristavil a otočil ma od môjho neznámeho tanečného partnera k sebe za pás.

,, Dokedy tu chceš byť? "opýtal sa. Vedela som k čomu to smeruje a na moje prekvapenie som sa z nich celkom tešila.

,, Ak si ju chceš zobrať k sebe, tak už môžme ísť." zasmiala som sa.

Neodpovedal mi, čo bola pre mňa jasná odpoveď.

Rozlúčili sme sa a o pár minút sme všetci traja sedeli v aute.

,, Pandora, nezabudni, že ide o môjho naprávateľa. Neznič mi ho príliš. Zajtra musí prísť do práce." zasmiali sme sa my dve. Bruno na mňa celkom škaredo pozrel.

,, Neboj sa, zajtra ti ho vrátim v dobrom stave."

,, Dobrú noc, hrdličky. Viem, že pre vás bude dobrá. "zasmiala som sa a vystúpila z auta.

Úsmev mi hneď opadol. Ak tu otec bude mať tú kurvu, tak za seba neručím.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now