-33-

336 19 10
                                    

Mladý chalan si chytil nos a zohol sa od bolesti. Všetci okolo nás zastali uprostred svojej činnosti, aby videli, čo sa deje. Dokonca aj Alex na nás zostal z diaľky šokovane pozerať.

Postavila som sa pred Bruna, skôr než mu stihol uštedriť druhú ranu. Chytila som mu napriahnuté zápästie.

,, Kurva prestaň a nastúp do auta! " zavrčala som a sotila ho na zadné sedadlá. Potom som zobrala aj Alexa a natlačila do auta.

Auto bolo naštartované, takže som nemusela pýtať kľúče.

,, To čo sa stalo? Myslel som si, že veci sa podľa tvojho riešia bez násilia." provokoval Alex Bruna. Situácia mu prišla vtipná. Myslím, že nevedel o tom súde.

,, Nezabŕdaj a buď ticho! " zavrčal Bruno naštvane.

,,Zbláznil si sa kurva?! "opýtala som sa ho neveriacky.

,, Nerozprávaj takto pred Alexom!" zavrčal Bruno. Prudko som vydýchla a otočila sa na Alexa.

,, Zapchaj si uši, pretože teraz nebudem slušná! To ani náhodou!"rozkázala som mu a on to urobil, aj keď ho táto situácia dosť bavila.

,, Prejebalo ti? Prečo si to spravil? Ten chalan bol obyčajný nadržaný idiot! A navyše stredoškolák! Nikdy si v jeho veku takéto neurobil?" kričala som po ňom naozaj rozčarovane, pričom on pozeral nahnevane do zeme. Vyzeralo to, že bojuje sám so sebou. Vedel, že spravil chybu a pritom si myslel, že to bolo správne.

,, Predstav si neurobil! Nie som žiadne decko, aby si na mňa takto hučala! Len som sa ťa zastal! A kurva spomaľ skôr než nás zabiješ! " kričal naspäť. Vyzerali sme ako starý manželský pár.

,, Myslíš, že žena ako ja, to potrebuje?! Som schopná sama seba obrániť lepšie než si myslíš! Nemusel si sa hrať na macha alebo čo to do piči bolo!"

,, Červená! "zakričali obaja naraz a ja som prudko dupla na brzdu. Alex sa na nás začal hneď smiať.

,, Alex, zakry si tie skurvené uši! Toto nie je rozhovor pre teba!" zavrčala som.

,, Ste ako manželia s ponorkovou chorobou. "zasmial sa, ale vyhovel mi. Asi som vyzerala veľmi hrozivo.

,, Už párkrát som bol svedkom toho, ako všetko zvládaš! Ak by som neprišiel, už niekoľkokrát by si skončila zle!" povedal. Ak by sme boli inde, tak mu jednu prijebem.

,, Nesprávaj sa teraz ako spasiteľ! Ako by mi podľa teba ten chalan ublížil?! Maximálne ma chcel pojebať. Čo by si robil, keby som to chcela aj ja? A navyše, neviem či si to kurva uvedomuješ, ale zachvíľu budeš mať súd a toto ti len dojebalo situáciu! " zavrčala som a on na chvíľu stíchol Asi si konečne uvedomil, čo urobil a prečo naňho kričím.

Driftom som zastavila auto pred hotelom a vypla motor. Prudko som vystúpila a bez toho, aby som videla či idú za mnou, som vošla dnu.

Odomkla som si moju izbu a chystala som sa zabuchnúť dvere, ale niekto ich zachytil.

,, Čo chceš? Ešte niečo si mi nepovedal?"nahnevane som si dala ruky v bok a otočila sa naňho.

,, Provokuješ."vyslovil jednoducho, no ja som nepochopila, čo tým myslí.

,, Čože? To ako myslíš?! Takže ty sa pobiješ a ja som..." nedopovedala som, pretože ma prerušil. Tlak som mala až niekde v nebi.

,, Tak som to nemyslel. Provokuješ chlapov. Preto po tebe tak vyštartoval." povedal už pokojnejšie, no vo mne vyvolal ešte väčšiu zlosť.

,, Čo mi týmto kurva chceš povedať?! " zavrčala som.

,, Provokovala si ho tým ako sa obliekaš, ako chodíš aj ako vyzeráš. Chlapov tým vzrušuješ a preto si ten mladý začal. "

,, Čo prosím?!" opýtala som sa neveriacky.

,, Takže teraz mi chceš povedať, že to celé bola moja vina? Ja som vošla do tvojho tela a totálne agresívne, bez akéhokoľvek dôvodu, som vrazila mladému chlapcovi, ktorého ževraj provokujem?! "opýtala som sa úplne mimo z jeho skurvených rečí. Už si nemal čo vymyslieť.

,, Nie, len som ťa chcel brániť. To bola moja vina. Ale rozumiem mu, keď takto chodíš oblečená, tak nečakaj, že sa toto stávať nebude. Chlap by musel byť hluchý a slepý, aby ťa nepovažoval za príťažlivú. "

,, Tým chceš povedať čo? Že priťahujem aj teba? Kvôli tomu si sa zachoval ako úplny idiot? Kvôli skurvenej žiarlivosti?" opýtala som sa a pritom prudko rozhadzovala rukami.

,, Som chlap, Leona. A nie som slepý. Si pekná, ale máš skurvenú povahu. " povedal mi. Opäť ku mne prišla tá chuť mu vraziť. Bože! Ako môže byť niekto tak sprostý?!

,, Choď do piči, Bruno! Nemám záujem toto počúvať! Si jednoducho idiot, ktorý sa svoju chybu rozhodol zhodiť na mňa! " zavrčala som. Aj by som mu dlhšie nadávala, no to som nečakala to, čo urobí. Schmatol ma za zápästie, ktorým som rozhadzovala a pritiahol si ma do bozku. Tvrdého a majetníckeho so zvyškami tej zlosti, ktorú sme obaja pociťovali.

Spolupracovala som, pokým som si neuvedomila to, čo robí s mojím otcom. Ako ma ojebáva.

Rýchlo som sa odtiahla a vrazila mu facku. Chytil si líce a pozrel sa na mňa.

,, Si podrazák, Bruno! A ja ti nedovolím, aby si ma bozkával. Na to totiž nemáš úroveň! Si len môj šofér a ver mi, že nemám ani trochu záujmu o tvoju osobu. "zavrčala som prvé, čo ma napadlo. A bohužiaľ som to hneď aj oľutovala. Nikdy ma úroveň ľudí nezaujímala a teraz som sa zachovala ako môj otec. To bolo to posledné, čo som chcela.

,, Si rovnaká ako tvoj otec. Máš na perách jed. Nemaj obavy, toto bolo posledný krát, čo som niečo podobné urobil. Nemám záujem byť s kobrou ako si ty. "arogantne sa pousmial a odišiel. Bolo vidieť ako som mu svojimi skurvenými slovami ublížila. A to som nechcela.

Posadila som sa s prudkým výdychom na moju posteľ a snažila sa spracovať vzniknutú situáciu. Prstami som si prešla po perách, ktoré mi pred chvíľou bozkával.

Kurva! Ľudia majú pravdu. Vo svojej podstate som rovnaká ako môj otec. Ubližujem ľuďom rovnako ako on.

Odteraz som skončila so všetkým. Dotrpím tie otcove nútené Vianoce a pôjdem na chvíľu ďaleko. Potrebujem si oddýchnuť a uložiť si veci v hlave.

Pekné prázdniny a bohaté Vianoce! 😊😊❤️❤️🎄🎄🎄

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now