-66-

270 16 8
                                    

Ráno ma opäť zobudilo buchnutie dverí. Bola som rada, že musel tak skoro odchádzať, aspoň som mala ráno pokoj.

Na mobile, ktorý bol skoro vybitý, svietila SMS od otca.

Dnes sa dostav na večierok v hoteli a urob zo sebou niečo, aby si nevyzerala ako troska.

Keď som túto správu dočítala, mala som chuť hodiť mobil do najväčšej jamy a potom ísť otca poriadne vyfackať. Kokot!

Ale dobre. Chce, aby jeho dcérka bola reprezentatívna, tak bude a postará sa o to, aby jeho huba konečne sklapla. Nervy, aké mi spôsobil, ma nakopli.

V zrkadle som videla, že moje líce sa dáva dokopy. Už nebolo také opuchnuté ako včera.

Namaľovala som sa a zamierila do agentúry. Musela som dofotiť niečo zo včera, keďže som bola nemožná.

,, Dobré ráno! "usmiala som sa na Rena, keď som vyšla hore. Šokovane po mne prešiel pohľadom.

,, Dobré ráno! Prezleč sa a poď fotiť. Dúfam, že dnes to dopadne lepšie ako včera."

,, Samozrejme. "usmiala som sa pokojne. Dnes sa už musím spamätať.

Fotky dopadli nad moje očakávania vzhľadom k tomu čo sa okolo mňa dialo. Snažila som sa dodať si iskru ako predtým. Náznak tam bol.

Skončila som okolo piatej nakopnutá z dnešného dňa. Tešilo ma, že mi aspoň niečo vyšlo.

Zamierila som do obchodov, keďže som si potrebovala kúpiť niečo na seba. Podarilo sa mi kúpiť si šaty, ktoré môjho manžela ešte viac vyprovokujú, ale otca pri nich porazí. Je to v podstate obchodná schôdzka, takže to vyznie naozaj nevhodne.

V hoteli som prešla cez recepciu až do môjho apartmánu, ktorý som si stále platila

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V hoteli som prešla cez recepciu až do môjho apartmánu, ktorý som si stále platila. Potrebovala som trochu vypnúť a dať sa dokopy.

Hodila som sa do kresla, chytila som telefón a nejakým spôsobom som sa dostala od prehliadania sociálnych sietí k mojej galérií. Všimla som si niekoľko fotiek, ktoré Bruno, alebo niekto z môjho okolia, ani neviem kedy urobil.

Jedna z nich bola z boxerského zápasu, na ktorý ma zobral. Objímal ma a dával mi láskavý bozk na čelo. Nevedela som kto to fotil, ale musela som mu poďakovať. Z tej fotky išla taká nežnosť, až mi v hrudi srdce bilo ako splašené. Čo by som dala za to ísť naspäť?

Ďalšia bola z mojich menín, keď ma ráno aj s Alexom zobudili aj s darčekmi. Podvedome som si siahla na krk, kde som mala stále náhrdelník od Bruna. Nebola som schopná si ho dať dole. Vtedy ma donútili sa odfotiť, aj keď som nechcela. Alex aj s Brunom sa usmievali do objektívu, no ja som mala tvár schovanú v Brunovom ramene, hoci sa ma jednou rukou snažil prinútiť ukázať tvár.

Z týchto jednoduchých fotiek na mňa išlo toľko pozitívnych spomienok, až som mala pocit, že len vďaka nim zvládnem dnešný deň.

,, Ale ale, kráska! Čo tu robíš tak sama? Prečo si ma nezavolala?"ozval sa od dverí Oscar.

V rýchlosti som sa postavila a strčila si telefón do zadného vrecka riflí.

,, Kto ti dal odtiaľto kľúče kurva? Ja som tu tá, ktorá by o tom mala rozhodovať!" prudko som sa mu postavila čelom so zvýšeným hlasom.

,, Nevyskakuj, drahá!Ja som tu ten, čo rozhoduje." sebavedomo sa uškrnul. Mala som takú skurvenú chuť mu zotrieť ten skurvený úškrn.

,, Netvár sa, akoby ti všetko patrilo! To ja a moja rodina sme majitelia toho, na čo si tak brúsiš zuby. Ty si obyčajný niktoš! Nesiahaš mi ani po päty. Akurát tak ste sa našli s mojím otcom. Dvaja skurvení bastardi!"

Zakričala som mu do očí, čo sa mu značne nepáčilo. Schmatol ma za zápästie takou silou, až som myslela, že mi odtrhne ruku.

,, Nerozprávaj pičoviny, princezná! Ty ani tvoja rodina nič neznamenáte! Ste len skurvenci, ktorí si myslia, že niečo dosiahli a pritom len ojebavajú štát a získavajú prachy ako sa dá! Neži v predstavách! "zavrčal na mňa a do mojej ruky v jeho nepríjemnom zovretí neprúdila krv. Zápästie mi nepríjemné pulzovalo.

,, Pusť ma! Nie som žiadny fackovací panák! Ak nejakého potrebuješ, tak si choď objednať kurvu, tá tvoje požiadavky na sex a bitky rada splní! Ja nie! "tvárila som sa silno, ale srdce mi išlo vyskočiť z hrude. Bola som ako nejaké zviera v zoologickej. Zamknutá a nesvojprávna.

,, Ver mi, že do mojej postele prídeš buď dobrovoľne alebo nie! Je mi jedno ako, ale dostanem ťa!" zavrčal a nepríjemne, navyše nasilu, ma pobozkal.

,, Ja som ten, čo rozhoduje! Čakám ťa dole. A ver mi, že čím dlhšie mi budeš vzdorovať, tým horšie to bude pre teba. Zbohom, láska." samoľúbo sa usmial a vycúval z miestnosti.

Ruka mi naberala všelijaké odtiene a moja hlava sa tento rozhovor snažila spracovať.

Potom, čo som si dala na ruku ľad a aspoň trochu ju spojazdnila, som sa išla prezliecť. Už takto som meškala pol hodinu.

Musela som si nejako zamaskovať tú ruku, ktorá nebezpečne napúchala. Bola som teda donútená dať si ľahký kabát.

Dostala som sa dole asi o pol hodinu. Hneď ako som vošla dovnútra, odchytil si ma dedko.

,, Leona! Ako dávno som ťa nevidel a navyše som sa práve dozvedel, že si vydatá! Ako to, že som nedostal ani pozvánku? "opýtal sa zamračene a ja som sa snažila nezasyčať, keďže mal svoju ruku obmotanú okolo môjho zápästia.

,, Čo sa to s tebou deje, Leona? Dúfal som, že neskončíš ako tvoj otec. Videl som v tebe väčšiu budúcnosť." vyčítavo na mňa pozrel a stisol mi nevedomky zápästie.

Sykla som od bolesti a dedko sa zamračil.

,, Čo to máš s rukou?" vyhrnul mi rukáv a uvidel nádherne sa rysujúcu modrinu v tvare prstov toho bastarda. Vystrašene na mňa pozrel. Neviem kto z nás bol viac vystrašený z celej situácie.

Nevedela som čo povedať. A ani ako sa zachovať.

Kto by bol povedal, že chlap, ktorý je mojím nanúteným manželom na mne, Leone Lexingtonovej, bude páchať domáce násilie?

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now