-39-

329 18 7
                                    

Pred domom mi Bruno vyložil kufor a bral mi ho dnu. Vnútri na mňa vyskočila Fay a vyobjímala ma.

,, Dievčatko! Ako si sa mala? "opýtala sa a ja som zbadala, že má na rukách Micha.

,, Dobre! A tento môj krásavec?" opýtala som sa a s láskou v očiach som si ho zobrala na ruky. Počula som smiech za mojim chrbtom, ale neriešila som to.

,, Mal sa dobre, ale mám pocit, že ho vidíš radšej ako mňa." zasmiala sa trochu žiarlivo Fay. Chytila som ju okolo krku a stiahla k sebe.

,, To by som si nikdy nedovolila. A vy dvaja sa mi neposmievajte!" pobavene som pozerala na Alexa s Brunom.

,, To by sme si nedovolili. "zasmial sa Bruno a dohadoval sa s Alexom, že ho zoberie potom s mojím súhlasom domov a potom ma zoberie na party.

,, Nemusíš sa vracať. Ja sa o seba postarám." povedala som s úsmevom. Som rada späť.

,, Nemôžem. Tvoj otec mi dal rozkaz plus radšej choď za ním. Myslím, že ďalšie veci sa ti páčiť nebudú." upozornil ma Bruno a ja som prikývla. Bola som si vedomá, že bude nejaký "trest" za to, že som ho nepočúvala a urobila som si po svojom.

S Alexom a Fay som sa rozprávala dlho. Mali sme viac menej dôverný rozhovor a ja som pochopila, že Alex ani netuší o tom súde. Bruno ho drží ďaleko od všetkého. Z jednej strany som ho chápala, ale z druhej som vedela, že ak sa to dozvie bude zle.

Neskôr sme sa rozlúčili a ja som zamierila za otcom.

,, Ahoj, ocko. "s úsmevom som mu dala pusu na líce. Naposledy sme sa viec menej udobrili, a tak som si povedala, že sa budem snažiť.

,, Leona! Som rád, že si späť." povedal s úsmevom a ukázal nech si sadnem.

,, Tak? Čo by si chcel? "

,, Počul som, že dnes ideš osláviť svoj návrat. Mám k tomu dve podmienky ako náhradu za to, ako si zmizla. "

,, Vidím, že Naprávateľ sa činil a plní si svoju úlohu." zavrčala som, čo mi opäť pripomenulo prečo som bola taká nasratá a prečo na to mám právo.

,, Presne tak, dievčatko. Takže po prvé chcem, aby išiel s tebou, čo je jasné, keďže ti robí ochranku, ale budeš mať ešte jedného spoločníka." rohzhodol a ja som zaťala päsťe. Neznášala som toto jeho správanie. Veľký obchodník, ktorý má moc nad všetkým, aspoň sa tak tvári...

,, Koho mi chceš nanútiť tentoraz?" zavrčala som skrz zaťaté zuby.

,, Nikoho neznámeho. Ide o Oscara. On je predsa ako súčasť rodiny. " usmial sa a ukázal na neho v rohu miestnosti.

Ja som sa začala smiať. Jeho ako veľkú prekážku neberiem.

,, Čo by tam on s nami robil? Je to tvoj verný psík. Jediné, čo ho zaujíma sú obchody, o ktorých sa moja banda určite nebaví." smiala som sa ďalej.

,, To nepoznáš všetky jeho stránky. Chce byť s tebou a myslím, že sa zabavíte. Spolu."bolo mi jasné, o čo otcovi ide, ale súhlasila som. Aj tak bude sedieť a pozerať pred seba.

,, Okey, tak poď s nami. Ale prosím ťa, zahoď ten oblek a daj si niečo normálne. V tomto by si bol ako nejaký podivín." povedala som pri dverách a odišla som.

U mňa v izbe som sa zahrala s Michom a išla sa obliecť.

Zvolila som celkom vyzývavé šaty a namaľovala sa. Vlasy som si natočila a dodala im efekt rozhádzanosti.

Mala som čas, takže som si sadla k Fay a rozprávali sme sa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mala som čas, takže som si sadla k Fay a rozprávali sme sa.

Keď som vychádzala z domu, písala som si s bandou, takže som nesledovala okolie. Keď som bola pri aute, schovala som telefón a zarazila som sa.

Bruno sa rozprával celkom nepriateľsky s Oscarom. Vyzeralo to, akoby sa mu Oscar vyhrážal. Bruno mal založené ruky na hrudi a v očiach zlosť. Oscar si ma všimol ako prvý a obdaril ma úsmevom.

,, Vyzeráš nádherne. "povedal mi akoby nič a otvoril mi dvere dvere na aute.

,, Ďakujem." vydýchla som a zvolila si nevyjadrovanie sa k tejto situácii. Nasadla som a obaja muži ma nasledovali.

Cesta bola dusivá a ja som už chcela byť vonku. Keď auto zastalo, vystúpila som a rýchlymi krokmi sa dostala k bande. Zvítali sme sa a ja som sa modlila, aby tento večer dopadol dobre.

Gia si zobrala so sebou Lucassa ako oficiálneho priateľa. Aspoň nám tak povrchne nahradil Jaxa.

Vnútri, v bare, na ktorý sme si vďaka Naprávateľovi s bandou zvykli, ale Oscar ohŕňal nosom, som objednala fľaše. Bez slov všetkým rozliala, okrem Bruna, a odpila si.

Banda bola super a snažila sa ignorovať fakt, že je tu s nami takpovediac votrelec. Nebolo to také ako s Naprávateľom. On sa sem dostal tak hladko, ale Oscara vďaka mojim rečiam o ňom nemal nikto rád.

Nakoniec som sa však uvoľnila a správala sa ako vždy. A bolo to tak, ako som predpokladala. Kým celá banda vrátane mňa tancovala, pokým Bruno a Oscar sedeli a pozerali na nás.

Ani neviem ako, v návale alkoholu, som sa ocitla telo na telo s nejakým neznámym chlapom. Bolo to príjemné, až kým si nezačal moc dovolovať. Ja by som sa sama ohradila, no to by som nemohla mať zo sebou Oscara,ktorý očividne pil, keď som ho nesledovala.

Odtrhol ho odo mňa a začal ho mlátiť hlava nehlava. Ja som sa snažila olich oddeliť, no bolo to nanič. Ďalej viem ako do seba strkali aj ďalší, pričom sa z tanečného parketu pomaly stávalo bojové pole. Postupne rozbíjali fľaše, bar a všetko čo mohli. Na zemi bolo veľa črepín a ľudí, čo sa bili. Počula som policajné sirény, ale neriešila som to a chcela skočiť na chrbát Oscarovi, aby prestal.

V tom sa však okolo mňa obmotali niečie ruky, ako si ma niekto prudko stiahol na hruď, a ťahali ma preč.

,, Pusť ma! Nemôžem ich tu nechať! " bránila som sa, keď ma Bruno v rýchlosti vytiahol von. Pustil ma a zabránil mi sa vrátiť dnu. Hypnotizoval ma očami a držal ma, aby som sa tam nevrátila.

,, Ak ťa tu zbadá polícia, budeš mať ohromný problém s tvojím otcom. Poď so mnou skôr, ako nás tu chytia! " chytil ma za ruku a utekal so mnou k autu.

Mal pravdu, nemohla som tam ostať.

Sadla som si na predné sedadlo a vnímala len to, ako sa vzďaľujeme od miesta, kde som spôsobila menšiu vojnu.

Ani neviem ako, no zaspala som.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now