-28-

337 17 2
                                    

Bruno

Sledoval som ju už dlho. Fľaše predo mnou sa strácali a s tým aj jej rovnováha. Ešte nikdy som si nemyslel, že niečo je horšie rozhodnutie ako toto.

Neviem, na čo som myslel, keď som ani neprotestoval. Boli šiesti a stiahli v priebehu troch hodín takmer štyri celé fľaše.

Sledoval som okolie, a to čo som videl, sa mi nepáčilo. Leonu, alebo niekoho z jej okolia, sledovali traja chlapi. Mal som odhad na ľudí a presne som vedel čo chcú. Jednému išlo len o sex, to bol ten najlepší prípad. Ďalší bol zdrogovaný, a to nebolo to najhoršie. Posledný mal pri sebe drogy. Buď bol dealer alebo na diskotékach dával ženám to svinstvo do pitia. Jedným okom som sledoval jeho a druhým Leonu. Nečudoval som sa, že tí chlapi na tú partiu, tak pozerajú. Tancovali naozaj veľmi provokujúco. Ja som celý večer sedel pri stole a sledoval ich alkohol. Hoci sa snažili ma vytiahnuť na parket, nenechal by som to tu bez dozoru. Viem, aký sú ľudia.

Keď som zachytil pohyb, prudko som sa postavil. Chlap s drogou mieril k Leone. Bol som ako ochranársky pes a toto povolanie ma naozaj nebavilo.

,, Leona už ti stačilo, ideme. "chytil som ju za lakeť a tým otočil k sebe. Zaknísala sa, ale ustála to.

,, Nekaz zábavu, Naprávateľ! Ešte sme len začali. Poď sa baviť s nami! " zasmiala sa a Pandora sa ma snažila zatiahnuť k nim. Pretočil som nad nimi očami. Dve opilé ženské ma k ničomu neprinútia.

,, Leona, povedal som, že ideme. Ak budeš protestovať, prisahám, že ťa odtiaľto odnesiem." vyhrážal som sa, hoci som to nemyslel úplne vážne.

,, Tak si poslúž, lebo inak ma odtiaľto nedostaneš! " vysmiala sa mi do tváre a vrátila sa k tancovaniu. Avšak ja som jej to nedovolil. Chytil som ju za boky a prehodil si ju cez rameno ako vrece zemiakov.

,,Naprávateľ!" skríkla a ja som sa len zasmial. Nečakala to a ja som sa bál len toho, aby ma cestou k autu neovracala.

,,Zoberiem niekoho domov?" zbytočná otázka. Nikto z nich mi nevenoval pozornosť, hoci som mal Leonu prehodenú cez rameno. Široká verejnosť na mňa ale pozerala všelijako.

Len som pokrútil hlavou a vyšiel s ňou na vzduch. Bolo mi toto treba naťahovať sa s partiou takmer pubertiakov. Bol som rád, že mám toto obdobie už za sebou.

,, Ale máš chutný zadok, Naprávateľ. Aspoň mám dobrý výhľad. "vzdala všetky nadávky a bitky do môjho chrbátu a radšej ma treskla po zadku. Mal som chuť jej to vrátiť, ale je to Leona. Neviem ako by sme dopadli.

Zložil som ju pri aute a oprel o zadné dvere, aby nespadla. Videl som ako sa jej všetko krúti, a tak som ju držal za pás. Celkom som mal strach, čo spraví, keď nastúpime do auta.

,, Si ničiteľ zábavy, Bruno. Toto ťa ešte musím naučiť. "zasmiala sa. Radšej som jej neodpovedal na jej opilecké reči a len otvoril dvere na aute.

,, Nastúp si skôr než sa povraciaš."

Nechcela si nastúpiť a ja som v nej začal vidieť Alexa keď bol malý. Vzpurné decko, ktoré nechce počúvať, lebo to berie ako niečo zlé. Natlačil som ju do auta, hoci protestovala a stlačil detskú poistku. Bohvie čo napadne opitého človeka.

,, Prečo mi to robíš, Naprávateľ? Ste na mňa všetci zlý... "zamrnčala, ale hneď na to sa zasmiala. Bol som si vedomý, že toto celé bolo kvôli jej otcovi.

,,Nič som ti neurobil, Leona. Si len opitá, skús si pospať kým prídeme do hotela." odporučil som jej, ale to som nevedel ako veľmi sa mýlim.

,, Ja nechcem spať. "povedala a chytila ma za stehno. Nebezpečne vysoko.

,, Leona!"upozornil som ju a pokúsil sa dať jej ruku preč. Bola opitá a toto nebolo vôbec dobré.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now