-1-

1K 28 12
                                    

Moja hlava išla znovu vybuchnúť. Po včerajšej párty som chcela len spať a ani prstom nepohnúť. No to mi dnes nie je dopriate.

Posadila som sa na posteli a keď som si bola istá, že nebudem vracať, tak som si dala tabletku, ktorú som mala pripravenú na stole. Môj veľký hotelový apartmán mi prišiel akýsi prázdny. Bola som rada, že sa môj ocko aspoň na nejakú dobu dostane opäť domov.

Aby som vám vysvetlila situáciu, môj otec je veľmi vplyvný človek a práve sa vracia z dlhej služobnej cesty. Vlastní niekoľko obrovských päť hviezdičkových hotelov. Vlastne celý hotelový komplex v každom kontinente.

Mala som len jeho. Mamu som stratila, keď som mala 7 rokov. Môj otec, Axel, však nebol najlepším rodičom. Doma nebol skoro vôbec a práve preto ma zväčša vychovávali pestúnky a domáce. Často som bývala po hoteloch, aj keď sme mali rôzne domy. Nesťažovala som sa. On zarábal prachy, aby som mala svoju životnú úroveň a ja som zatiaľ žila v zlatom paláci. O to ťažšie bolo spoznanie skutočnej reality. V dome alebo v hoteloch, v ktorých som žila, boli ľudia, ktorí by pre mňa spravili čokoľvek. Ja som sa vonku musela zmieriť s tým, že to neplatí u každého. Momentálne som úplne rozumela svetu vonku aj vnútri.

No mňa ťahal život vonku. Milovala som chodiť na párty, baviť sa a stretávať nových ľudí. S mojim účtom v tom nebol žiadny problém. Mohla som dokonca letieť súkromným lietadlom na párty na druhom konci sveta.

Postavila som sa nemotorne z postele a vyšla zo svojej izby. Mala som pocit, že som stále opitá, keď sa mi zatočila celá izba.

V miestnosti oproti bola ubytovaná moja najlepšia priateľka Gianna. Bola v mojom veku. Musela som ju zobudiť skôr než príde otec. Ak by ju tu našiel, nemal by radosť.

Zaklopala som a potom si sama otvorila dvere. Zobudila som ju a odprevadila k jej odstavenému autu. Bola tak isto bohatá ako ja. Teda môj otec.

V mojej hotelovej izbe som si obliekla plavky a zišla k bazénu. O pár hodín som zbadala môjho ocka, ale ten si ma zatiaľ nevšimol. Išiel spolu s Oscarom. Bol to jeden z jeho zástupcov. Hrozme dlho sa ma snažil dostať, ale mne sa nepáčia taký vlezlý chlapi.

Postavila som sa a zozadu som sa mu zavesila na krk.

,, Leona. "usmial sa a dal mi pusu na líce:,, Rád ťa vidím, dievčatko."

,, Aj ja teba, oci. "usmiala som sa, ale jeho pohľad stvrdol. Pochopila som, že videl, čo som vyvádzala. Kurva!

,, Čakám ťa o pár minút u mňa v kancelárii. Musíme sa porozprávať o tom, čo si vyvádzala."

Len som prikývla a nechala ho spolu s Oscarom odísť. Kývla som hlavou na barmana a on mi doniesol vodku. Potrebovala som to. Môj otec ma dobre zjebe za to, čo som robila.

Povedzme, že moja párty sa vymkla kontrole. Ožratá som tancovala spolu s Giou na stole a potom si už nič nepamätám. Stavím sa, že ak by som otvorila bulvár, povedal by mi viac než sa stalo skutočne. V poslednej dobe moja tvár tvorila titulky.

O hodinu som mierila do otcovej kancelárie.

Vošla som bez zaklopania, na čo ma otec pokarhal pohľadom.

,, Sadni si a vysvetli mi, čo si to vyvádzala. V každom bulváre máš prvú stranu. Nechcem ani vedieť, čo sa vlastne stalo asi."

,, Otec, vieš dobre, že novinári veci prifarbujú." snažila som sa brániť.

,, Veci možno, ale o fotkách pochybujem. Spravil som jedno rozhodnutie. Si si vedomá, že zdedíš celý tento majetok a ja ti ho nemôžem nechať s vedomím, že si nezodpovedná. Musím ťa naučiť zodpovednosti."

,, Na čo narážaš, otec? "opýtala som sa.

,, Rozhodol som sa, že odteraz budeš mať pri sebe človeka, ktorý na teba bude dávať pozor. Niekto zodpovedný, kto ti nedovolí robiť škandály a viac piť. Nepáči sa mi, čo v poslednej dobe vyvádzaš. Niekto ťa musí skrotiť a ak mu za to mám zaplatiť, tak prosím."povedal a moja tvár zatiaľ naberala červený odtieň. Ako si dovoľuje mi niečo takéto povedať?

,, Ako toto môžeš povedať? Vieš veľmi dobre, že ja nie som žiadny alkoholik! Je pravda, že si teraz viac užívam život, ale to je všetko. Nepotrebujem žiadneho naprávateľa. "

,, Veľmi dobre vieš, že moje rozhodnutie nezmením. Som tvoj otec a budeš ma rešpektovať či sa ti to páči alebo nie." povedal mi s tvrdým výrazom.

,, Kurva! "zvolala som frustrovne, budchla do jeho stola a nahnevane som vyšla z miestnosti.

,, Dávaj si pozor na jazyk!" zavrčal otec.

Keď som sa tak prudko otočila, takmer som zrazila nejakého chlapa, ktorého som nepoznala. Neprikladala som mu dôležitosť.

,, Pozeraj sa kam ideš!" zavrčala som a zlostne ho obišla. Nič mi na to nepovedal, len na mňa zarazene pozrel.

Kurva! To si fakt myslí, že som alkoholička, ktorá potrebuje napraviť? Je pravda, že v poslednej dobe chodím denne na party a užívam si s priateľmi aj alkohol, ale nie je to, že by som bez neho neprežila.

Zlostne som prišla k vonkajšiemu baru a oprela sa o pult.

,, Dvojitú vodku! "rozkázala som barmanovi, no on na mňa len pozrel s nezáujmom.

,, Váš otec nám zakázal nalievať vám alkoholické nápoje." povedal mi a ja som myslela, že po ňom skočím. A to som sa tešila, že sa otec vráti...

,, Kurva! " šepla som sama pre seba a na chvíľu zatvorila oči. Dýchaj, Leona! Ak ho zabiješ, pôjdeš do basy a potom ťa vyhlásia aj za vrahyňu.

,, Leona! "ozval sa za mnou autoritatívny otcov hlas. Nahodila som falošný úsmev a otočila sa po dlhom nádychu naňho.

,, Na niečo si zabudol, otecko?" opýtala som sa arogantne.

,, Predstaviť ti tvojho "naprávateľa" , ako si ho nazvala. Už si ho skoro zrazila v dverách. "povedal pokojne a ignoroval môj tón, ,, Toto je Bruno Coldwell. Bude ako tvoj tieň. Bude ťa všade sprevádzať a spraví ti aj vodiča. Nechcem počuť, že robíš hlúposti. Nechávam vás sa zoznámiť." mňa pokarhal pohľadom a naňho sa sympaticky usmial.

Ak si myslí, že ho privítam s otvorenou náručou, tak sa veľmi mýli. Nebudem ani na chvíľu poslušná dcérenka. Urobím tomuto chlapovi zo života peklo a to prisahám.

,,Bruno Coldwell." nastavil mi ruku a ja som na ňu zazrela. Potom som sa jej však chytila a potriasla.

,, Leona Lexingtonová." povedala som a snažila sa znieť pokojne. Ale tešila som sa ako ho od seba odoženiem. Tento chlap to podľa výrazu vedel.

Vitajte pri mojom ďalšom spontánnom nápad! Hádam sa vám prvá kapitola zatiaľ páčila!😘😘😘 Pri tejto príležitosti však oznamujem aj moju týždňovú pauzu. Po nej hádam všetky príbehy budú napredovať.

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now