-52-

365 19 8
                                    

Ráno som po malom, ale kvalitnom presviedčaní, nasadla do Brunovho auta. Chcel ma odviezť, ale bolo by hlúpe, ak by som prišla s ním v jednom aute. Mal staršie BMW, ktoré som nešoférovala dlho, ale nevadilo mi to. Na sebe som mala príšerne drahé oblečenie a vystupovala som ako dáma na úrovni. Musela som kvôli mojej roli.

Prišla som presne načas a ona tam už sedela.

,, Dobrý deň. "podala som jej ruku a ona mi ňou potriasla. Zložila som si kabelku na operadlo a predstavila som sa.

,, Som Leona Lexingtonová."

,, Ja som Hazel Green. Som veľmi rada, že ste si na mňa našli čas. Povedzte mi, aký je váš vzťah s pánom Coldwellom a jeho zverencom Alexom." povedala a vybrala svoj notes.

,, Pán Coldwell pre mňa pracuje. A Alexa som videla len párkrát v živote. Vyzerá ako veľmi milý chlapec." kvôli dobru všetkých som pravdu zamlčala. Nikomu by sa to nepáčilo.

,, Prepáčte za indiskrétnu otázku, ale je to v záujme prípadu. Boli ste niekoľkokrát pretriasaná v novinách za nevhodné správanie, to mi neušlo. Akú funkciu má pán Coldwell?" opýtala sa a ja som si povzdychla s pohľadom zarytým v zemi.

,, Nebudem vám klamať. Moje správanie bolo často mimo medze a teraz si to uvedomujem. Zmenila som sa a dôvodom je aj pán Coldwell. Pomohol mi si uvedomiť, čo je dobré a čo zlé a aj to, aké nevhodné bolo moje predošlé správanie. Teraz som iná, vyzretejšia. "povedala som z časti pravdu.

,, A teraz otázka čisto z dôvodu ženskej zvedavosti. Videla som v novinách, že dcéra pána Lexingtona sa bude vydávať. Ste to vy? Aj k tomuto rozhodnutiu vám pomohol?" opýtala sa trochu neprofesionálne, aj keď doteraz vystupovala ako profík.

Rozhodla som sa klamať, aj keď z tohto klamstva ma po prvýkrát bolelo srdce. Priznať, že som zasnúbená s tým bastardom, ma zabíjalo. Ale toto robím pre Bruna. Nemôže kvôli mne prísť o Alexa. Na ňom mu záleží najviac na svete.

,, Som jeho jediná dcéra, takže áno. Budem sa vydávať a k tomu rozhodnutiu mi dopomohol aj pán Coldwell. Nebudem vám teraz klamať. Zo začiatku som nechcela, aby pre mňa pracoval, no pomohol mi vo veľa veciach. Teraz to neľutujem. " pretože s ním spím... Dodala som v duchu.

,, Ďakujem za vaše pravdivé odpovede, ale teraz prejdime k tomu z čoho je obvinený. Podľa vašich slov ste zopár ráz videli aj maloletého Alexa. Nevideli ste agresívne správanie zo strany pána Coldwella? Alebo ste si nevšimli modriny, poprípade ustráchané správanie Alexa? "opýtala sa a ja som mala chuť ho brániť zubami nechtami. Nedokázala som si predstaviť ako by mu mohol ublížiť. Bruno? Preboha! Veď Alex je ako jeho syn. Nikdy by mu a ani mne neublížil.

,, Nikdy! Videla som práveže ako sa pán Coldwell k nemu správa ako k synovi. Naozaj som z nich mala pocit, akoby boli otec a syn. " povedala som asi prvýkrát za celý rozhovor celú pravdu.

,, Dobre, ďakujem. Som rada, že ste si našli čas a vaša výpoveď mi určite pomôže." zatvorila spokojne notes a podala mi ruku. Potriasla som ňou a postavila sa na odchod.

,, Pozývam vás. "usmiala som sa a dodala, ,, Ak by ste čokoľvek potrebovali, zavolajte mi."

Spokojne prikývla. Pochopila som, že som dostatočne presvedčivá.

Rozlúčili sme sa, zaplatila som a odišla domov.

Domov? Je naozaj smutné, že Brunov byt beriem viac ako domov než ten môj oficiálny...

Keď som vošla, hneď na mňa vyletel Bruno. Alex bol v škole.

,, No ako? "opýtal sa nervózne. Nečudovala som sa mu. Aj ja by som bola na nervy. Vyzula som sa a odpovedala som.

,, Všetko dobre dopadlo. Uverila mi všetko, čo som povedala a vyzerala, že neverí tým obvineniam. Musíme to ísť dnes osláviť!" rozhodla som a pritiahla si ho za zátylok do bozku. Chcel totiž protestovať.

,, Neviem či to je najlepší nápad. Nechcem nechávať Alexa samého." odtiahol sa po chvíli odo mňa.

,, Alex je už dosť veľký. Ale ak mu neveríš, tak ho daj ku Davevovi. " pozrela som naňho psími očami, ale v tom sa ozval protest spoza mňa.

,, Nie som malé decko! Môžem ostať aj sám doma. Mám na to vek. "zamračil sa Alex.

,, Nerád ťa nechávam samého, vieš to. A navyše, čo tu robíš tak skoro? " povedal a pustil ma. Istým spôsobom mu stále vadilo  že nás takto vidí.

,, Odpadli mi hodiny. Nebudem sám, Brunk. Zavolám si kamarátku. " povedal a ja som sa skoro začala smiať na Brunovom pohľade.

,, Akú kamarátku?" zamračil sa a ja som sa mierne zasmiala.

,, No tak Bruno! Máš možnosť mu dať prednášku, o ktorej sme sa bavili. " chytila som ho za ramená so smiechom.

,, Nie! Len to prosím nie! Nepotrebujem prednášku o sexe. Stačí, že počujem to, čo robíte vy dvaja. " zasmial sa a bral to oveľa športovejšie ako som si myslela.

,, Alex! "chcel ho Bruno upozorniť, ale on ho zastavil.

,, Strýko, som takmer dospelý a viem o sexe viac, než si myslíš. Navýše, neplánujem s tou babou spať. Chcem ju sem len zavolať." pousmial sa a tým Bruna schladil.

,, Bruno, nechaj ho. Veď je inteligentný a vie čo robí." usmiala som sa a pritiahla si oboch za ramená k sebe.

,, Mám ťa čoraz radšej a radšej! " zasmial sa Alex hravo a Bruno nemal inú možnosť ako nám ustúpiť. Boli sme prisilná dvojka. Tešilo ma to.

**************

Večer som si obliekala šaty, ktoré som si kúpila a hodili sa na párty. Zavolala som aj bandu, len sme museli vymyslieť iné miesto ako predtým. To až taký problém nebol.

Keď som už bola prezlečená, pristúpil ku mne zozadu Bruno a chytil ma za boky.

,, Fíha! "zapískal, ,, Budem si musieť na teba dnes dať pozor." zasmial sa a pobozkal ma na rameno.

,, Len dnes? Myslím, že si videl čo stváram. "zasmiala som sa a on uznanlivo prikývol.

,, Je to dobrý nápad?" opýtal sa. Ja som mu nestihla odpovedať, pretože ma prerušil zvonček a Alexov krik.

,, Už je tu. Bruno, nestrápni ma! " zakričal a išiel otvoriť dvere.

So smiechom som za nimi vyšla na chodbu.

,, Bruno, Leona. Toto je Daisy. "

,, Dobrý večer." pípla ostýchavo, ale ja som si udržala milý úsmev. Vyzerala nevinne a hodila sa k Alexovi.

,, Ahoj, ja som Leona a toto je Bruno. Kľudne mi tykaj. My sme už na odchode. Užite si to. " obula som sa rýchlo a chcela Bruna vytiahnuť z bytu skôr, ako povie nejakú hlúposť.

,, Áno, užite si to, ale nie príliš!" povedal výstražne, čo spôsobilo dve reakcie. Daisy celá očervenela a Alex sa buchol po čele. Ja som si hryzla do pery, aby som sa nesmiala a za ruku ťahala Bruna von.

,, Nič si z neho nerobte. Už je postarší." zachránila som situáciu a vytiahla Bruna von z bytu.

,, Si ty normálny?" vybuchla som do smiechu, keď som zabuchla dvere a on sa na mňa skepticky pozrel.

,, Som len opatrný. Bojím sa o nich. Toto celé nie je dobrý nápad. Vráťme sa!" tváril sa zamračene.

,, Nechaj tie dvere tak, Bruno! Alex je rozumný a musíš mu veriť, keď ti povie, že s ňou nebude spať. Je inteligentný a ty mu musíš preukázať dôveru. Navyše, žiadne také! Dnes ideme obaja piť a môžeš protestovať koľko chceš!" zasmiala som sa a on na mňa hodil opäť skeptický pohľad.

,, Si si istá? Vieš ako to minule s nami dopadlo... "

,, Ale dnes sa môže stať čokoľvek. Nebolo by to nič nové, čo sme už nerobili. "zasmiala som sa a on si ma pritiahol do bozku.

Dnešná noc začína dobre. Hádam, že tak bude pokračovať.

Taká menšia povalentínska časť.❤️❤️❤️ Dúfam, že sa páčila. 💕💕💕💕

NezastaviteľnáWhere stories live. Discover now