133. Két hét

3.7K 221 18
                                    

Április 29. (péntek)
Na, szép. Anya tegnap este rendesen kifaggatott Cassoval kapcsolatban. Hogy mennyire szeretem, el tudom-e képzelni vele a jövőm, meg ilyenek, szóval Anyut sikerült meggyőzni, hogy Cassot tényleg nagyon szeretem és van is miért, úgyhogy Anya tegnap óta az eddigieknél is sokkal jobban drukkol a párusunknak. Ami még nincs, de majd lesz. :)
Reggel egyedül mentem a suli felé, mivel Napsugár kikönyörögte Anyutól, hogy a biztonság kedvéért hagyj maradjon otthon, mivel tegnap mégiscsak rosszul volt. Megjegyzem, amikor tegnap hazaértem, már kutya baja nem volt, de mindegy.
- Hallom tegnap össze lettetek zárva - röhögött Ricsi.
- Jól hallottad - néztem Sacira, Lilire és Enikőre, akik "tettestárs"-ként csak egymásra néztek és vigyorogva lesütötték a szemüket - De kibékültünk - mondtam bevallva, mire mindenki tapsolni (?) kezdett.
- Én kajak nem is tudtam, hogy összevesztetek Cassoval - röhögött Andris.
Van ez így. :)
Első óra tesi volt, ahol Somogyi bejelentette, hogy teremköröket futtat velünk.
- Mi is szeretjük a tanár bácsit! - kiáltotta Laci.
- Csönd - förmedt rá Somogyi, majd megfújta a sípot. Automatikusan a fülemhez nyúltam, mivel az ilyennek borzasztó hangja van. Ballagási ajándéknak kap egy új sípot, aminek nem ilyen éles a hangja. Így legalább az "utódok" dobhártyái meg lesznek kímélve. :)
Törin Bíró emlékeztetett a keddi előadásomra, nehogy elfelejtsem. Milyen kedves, simán kinézi belőlem, hogy kimegy a fejemből.
(Jó, igazából jogosan, de ez most részletkérdés. :D)
Péntek lévén ma is végigültünk egy rajzórát (ma sajnos már nagyon is volt Lau), úgyhogy kissé nyomottan andalogtam le a büfébe egy jegesteáért (citromos tea nincs, marad a hideg változat).
- Köszönöm szépen - vettem el az üdítőm. Amikor megfordultam nekiütköztem Benedeknek - Bocsi, véletlen volt - szaladtam fel az emeleten, mielőtt bármiféle kommunikáció alakulna ki köztünk.
Irodalom, ének és undorító menzás ebéd (vághatatlan - főleg azokkal a "minőségi" késekkel - sült hús gombamártással) után jött az ofőóra és vele együtt Pásztor, aki (mivel vasárnap már május 1. lesz) beavatott minket a májusi programokba. Majális, állatkert, Parlament látogatása, olaszországi kirándulás év végén, biziosztás... elképesztő, hogy kicsit több, mint két hét és vége a tanításnak.
Órák után Sacival hazamentünk, közben pedig a telefonján mutatott valami irtó helyes celeb palit.
Ahhhw.
Amikor hazaértem, felrohantam a szobámba és elterültem az ágyon.

Mai nap - 5/5: semmi különös nincs a közelgő nyári szüneten kívül, így rossz sem történhetett. :)

Egy pillanat, és beléd estem | "𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪..."Where stories live. Discover now