48. Csillagok

4.2K 241 2
                                    

December 7. (hétfő)
Reggel a suli előtt ismét hógolyóztak a fiúk. Saci és én úgy döntöttünk, hogy nem nézzük tovább, úgyhogy bementünk a suliba, majd gyorsan megírtuk közösen a matekházit, ugyanis az volt az első óra.
- Ho-ho-hooo! - nyitott be unottan a portás Mikulás-göncben (látszólag nem sok hangulata volt hozzá, de azért elvállalta) az óra felénél, majd miután mindenkinek levágott a padjára fejenként két-két szaloncukrot, kiment.
Nem baj, legalább pár perc elment az órából. :)
Következő órán, irodalmon Bogdánnál nagyon kihúztuk a gyufát, úgyhogy átküldött a 12/A-ba (nővérem osztálya egyébként) mert elméletileg ott a tanári asztalon van egy sötétkék dossziéja, amit véletlen otthagyott, abban pedig az előre kinyomtatott röpdolgozataink.
Kicsit hazaárulónak éreztem magam, miközben a dogáink felé vettem az irányt, de nem tudtam mit tenni, ráadásul még lépcsőznöm is kellett. Pff.
Napsugáréknál, amikor benyitottam, épp rajzóra volt Váradyval (nem ér, mi miért nem vele vagyunk?), úgyhogy gyorsan a tanári asztalhoz siettem, hogy ne zavarjam sokáig az órát, miközben természetesen mindenki figyelt, majd a mappával, amit közben majdnem elejtettem, kislisszoltam az ajtón.
Egyébként akkor tűnt fel, hogy Sugár nem a barátnője mellett ült, hanem a padtársa egy srác volt, aki mosolyogva súgott a nővéremnek valamit, mire a tesóm egy icipicit elpirult. Hoppá! Miket meg nem tudok. :)
Órák után Casso és én együtt indultunk haza a korrep miatt.
- Ma felfestjük a csillagokat, oké? Mutatom - mondtam, majd az ecsetet a fehér festékbe mártottam. - Csináld meg te is.
- Oké - nevette el magát Casso. Imádom a nevetését. <3
A csillagokkal kész is lettünk korrep végére, úgyhogy jövő hétre már csak a hullócsillag maradt. :)
- Holnap találkozunk, Szöszi - köszönt el Casso, egy gyors, jókedvű puszit dobott nekem a levegőbe, majd intett egyet és hazaindult, én pedig egy szerelmes sóhajtás kíséretében inkább kinnt maradtam egy kicsit a jéghidegben, nehogy kívülről is elolvadjak. :)

Mai nap - 5/5: szereteeeeem.

Egy pillanat, és beléd estem | &quot;𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪...&quot;Where stories live. Discover now