36. Átlagos

4.2K 244 2
                                    

November 19. (csütörtök)
Átlagos nap. Nem történt semmi érdekes. Napsugár reggel elvitt suliba, végignéztem, ahogy Gecsey, a portás leellenőrzi, hogy Sugárnak tényleg van-e jogsija, majd felmentem a terembe, ahol megtudtam, hogy Saci megint játékot váltott. Jupiii.
Duplarajzon Lauval (az osztályban Molnár tanárnőt a háta mögött Launak hívjuk) Mikulást (?) festettünk, éneken énekeltünk (azta, ez meglepő), angolon megtanultuk elmondani azt, hogy "nekem van egy szürke macskám", (no comment), duplatesin Somogyival futottunk, bioszon pedig Hajdú megint kihívott felelni (nem szeret túlságosan a naplós dolog óta... khm... utál). 3-mas. De jó! :/
Órák után pedig hazamentem. Ennyi. Ja, és otthon a neten kerestem Cassonak saját kézzel készített ajándékötleteket osztálykarácsonyra, hátha megihletődöm, de nem. Tényleg semmi normálisat nem találtam.
Viszont ezekről a weboldalakról viszonylag hamar átterelődtem a közösségikre, pontosabban Casso oldalaira, ahonnan megtudtam, hogy március 21-én van a szülinapja, ezzel a lendülettel ezt be is írtam a naptáramba, és valamiért addig pörgettem lefelé a Facebook-profilján, hogy a végére értem, szóval be kellett látnom, hogy új platformot kell keresnem, amin fennt van, mert innen már mindent végignéztem.
Na, mindegy. :)

Mai nap - 5/3: ezenkívül tényleg semmi. Átlagos nap. Tanultunk. És azt ne felejtsük ki, hogy Casso ma is nagyon helyes volt és menő. Fangööörcs. <3

Egy pillanat, és beléd estem | &quot;𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪...&quot;Where stories live. Discover now