83. A Randi

4.1K 214 6
                                    

Február 10. (csütörtök)
Andris randija Petrával (Andris "A Csajnak" hívja, én inkább a rendes nevén szólítom). Úgy tűnt, nem igazán hatja meg a dolog, hogy most éppen randizni megy, konkrétan eljött a szokásos koptatott farmerében és Slayer-es pulcsijában a suliba, ahonnan pedig megy az edzőteremhez. Ööö... Nem tudom. Nagyon remélem, hogy az első randimon majd (a Gergőset nem számítom annak) akivel találkozok, normálisan felöltözik. Vagy legalább megfésülködik. Na, mindegy. :)
- Amúgy szerintetek fizet majd? - kérdezte Andris.
- Te fogsz fizetni - sóhajtottam - Legalábbis ajánld fel. Úgy illik.
- Na baszki. Van pénzed? - nézett rám.
- Vigyed, majd hozd vissza - adtam oda neki egy kis pénzt kölcsön, ami elég lehet - És ezt nehogy a büfében költsd el! Csak a mekiben.
- Oks - bólogatott Andris, majd eltette a pénzt a zsebébe - Kösz.
Amikor kipakoltam a sulis szekrényemből, azonnal kiesett onnan egy szórólap. Lassan leesett a földre, mire idegesen sóhajtva felvettem.

"Ne hagyd ki az iskola Valentin-napi partiját szerelmeddel! Érkezés párokban az előadóterembe Valentin-napon fél 5-től kidőlésig, lányoknak kötelezően rózsaszínben. Hajrá! :)"

Csodás. Szóval a szórólap szerint hétfőn feszíthetek rózsaszínben Casso mellett.
Még jó, hogy a full rózsaszín ruhák sápasztanak.
Életem egy bekezdésben.

Mai nap - 5/5: érdekes.
****************************************
Itt az új rész. Sajnálom, kicsit rövid lett, de ezt nem tudtam nagyon részletezni. A pénteki sem lesz nagyon terjedelmes, de a következő utáni rész lesz a Valentin-nap, ami ígérem, hosszú lesz! ;)

Egy pillanat, és beléd estem | "𝘿𝙚𝙟𝙖 𝙫𝙪..."Where stories live. Discover now