Spokojenost

1.5K 131 10
                                    

Harry ho objal kolem pasu a otřel se mu tváří o hruď. Perfektní. Absolutně perfektní. Vonělo to tu novým nábytkem, bezpečím, Severusem a ještě něčím. Něčím, co Harry neznal do té doby, než se dal dohromady se Severusem. Vonělo to tu domovem.


[Stěhování]

,,Paráda! Konečně máme velkou postel!" zaradoval se Harry, vyzul se z tenisek a hupsnul na postel, na kterou si vzápětí lehl a potěšeně vzdychl. ,,Perfektní."

Severusovi zaškubaly koutky. ,,Věděl jsem, že z toho budeš nadšený. A co tím chceš jako říct, že konečně máme velkou postel? U mě ve sklepení snad byla malá?"

,,Tak trochu," zazubil se Harry a díval se na strop, ,,víš, občas jsem měl pocit, že ti Brumbál snad vlezl do tvých pokojů a schválně ti tu postel zmenšil. Hmm, Severusi, co kdybychom si na strop nalepili hvězdičky, který by svítily ve tmě?"

Severus si nejdřív lehl vedle něj, než mu odpověděl. Přetočil se na bok, rukou si podepřel hlavu a láskyplně se na mladíka zadíval. ,,Vymysli si co chceš," ujistil ho, ,,jen když to všechno nebude příliš nebelvírské a když mi to předem řekneš."

,,Souhlasím," usmál se zeširoka Harry a natočil hlavu k němu, ,,bude to tady tak perfektní, že se ti ani nebude chtít vracet se do Bradavic."

,,O tom nepochybuji, když tu budeš ty," zavrněl mu do ucha Severus, když se sklonil a rameno mu poséval něžnými polibky.

,,Ó, ty jsi tak sladký," uculil se Harry a když Severus zvedl hlavu, vlepil mu malou pusu na tvář.

,,Sundej si tu košili."

Harry se zasmál. ,,Teď na to není vhodná chvíle, Severusi. Mám tu ještě plno krabic, který musím vybalit, a taky musíme promyslet, jak si to tady ještě uspořádáme a tak podobně..."

,,A to nemůže počkat?" zašeptal a mezi zuby jemně stiskl kůži na jeho krku. Harry nestihl zabránit stenu, který se mu proti jeho vůli vydral přes rty, a Severuse od sebe lehce odstrčil.

,,No tak, Severusi. Klidni si ty hormony, jo?" poznamenal laškovně.

,,To ty si tu schválně leháš do postele a úmyslně mě svádíš."

,,Úmyslně? Já? Co tě to napadlo, já jsem přece vůbec nic neudělal, jenom jsem si tu v klidu ležel a přemýšlel nad hvězdičkama!" bránil se s úsměvem Harry. ,,Patrně za to může můj neodolatelný šarm."

,,Pozor, aby se z tebe nestal Lockhart, mluvíš stejně jako on," prohlásil suše Severus.

,,No ták, netopýrku můj, už se na mě nezlob," škemral Harry, ,,budu mít vybaleno raz dva a pak na to vlítnem-"

,,Ještě jednou mi řekneš netopýrku," zavrčel Severus a oči mu potemněly, ,,a poletíš na pohovku rychleji než na Kulovým blesku."

,,Dobře, omlouvám se, koťátko-"

Severus znovu zavrčel a přetočil Harryho pod sebe. Ten překvapeně zamrkal, ale pak se zase začal uculovat. ,,Tobě se nelíbí, když ti říkám koťátko?"

,,Ne!"

,,Tak dobře, to jsem nevěděl, omlouvám se, myšáčku-"

Dál už se ale nedostal, protože se Severus hladově zmocnil jeho rtů, aby ho konečně umlčel. Vklouzl svým jazykem dovnitř, otřel se o ten jeho, splynuly spolu v důvěrně známém tanci a Severus začal prozkoumávat Harryho ústa. Spolehlivý způsob, jak toho drzého nebelvíra umlčet...

,,Myslím, že to tvoje vybalování bude muset chvíli počkat," zašeptal mu do ucha, když opustil jeho rty a líbal ho na krku. Harry tiše zasténal a natočil hlavu na stranu, aby měl Severus k jeho krku lepší přístup.

Báječné, pomyslel si pobaveně Severus, přece jsem věděl, že tomu jen tak neodoláš...

•••

Děkuji Puellainrotis
Sice jsem říkala, že to vydám až odpoledne, ale tak... nespím no:DD
Třeba si to někdo přečte i před přijímačkama:D myslím na vás!!
Snad se vám jednodílovka líbila❤
-Mil🐢

Snarry challenge ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon